Na wyjeździe #4

10 grudnia 2013 18:34
Moj adres email,jest wpisany w    "kilka zdan o sobie" i jest widoczny:)
10 grudnia 2013 18:45
No teraz jestes widoczny jak nigdy:D:D:D:D:D:D:D
W calej krasie,nawet mam do Ciebie adres:)Hahahahaha:D:D:D:D:D:D:D
10 grudnia 2013 18:47
No widzisz?:):):) Rak-cak i juz gotowe:)
10 grudnia 2013 19:05
Alez nie trzeba dziekowac:)
Ja tak zrobilam,bo wydawalo mi sie ,ze to najprostrza droga,a zycie trzeba sobie ulatwiac,prawda:)?
10 grudnia 2013 19:47
Wywlokłam swoją walizkę i zaczęłam się pakować .... hmmmm i jestem zdumiona jaka ona pojemna:):):):) hehehehe tylko mój Misiek się trochę zdziwi jak bedzie musiał ją dżwigać do samochodu :):):):):):)
10 grudnia 2013 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
No widzisz,kazdy jest madry i najlepszy w swojej wybranej dziedzinie:)
ARTYSCI sa zwolnieni ze wszystkiego,a ze ja i Ty jestesmy Artystami to tez jestesmy zwolnieni hahaha:D:D:D:DD:D:D
10 grudnia 2013 19:52 / 2 osobom podoba się ten post
Witamy w klubie blondynek :):):)
10 grudnia 2013 19:55 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witamy w klubie blondynek :):):)

A ja tam znam duzo bladynek i sa madre,np.Ty,Andrea,Alexja-bo Was widzialam:D:D:D:DD:D

No moze jedna,ale nie jest szkodliwa:D:D:D:D:D:D
10 grudnia 2013 19:58
hogata76

A ja tam znam duzo bladynek i sa madre,np.Ty,Andrea,Alexja-bo Was widzialam:D:D:D:DD:D

No moze jedna,ale nie jest szkodliwa:D:D:D:D:D:D

To był żart oczywiście,mam nadzieję,że Geronimo się nie pogniewa...:)
Hogaciu,znasz aż trzy blondynki mądre...ho,ho sporo nas jest hehheheheh
10 grudnia 2013 20:19
Rozbawiłeś mnie....hehehhe
Jak mnie spotkasz za kierownicą to nie uciekaj,ja Ci krzywdy nie zrobię :):)
10 grudnia 2013 20:35
Buahahahahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D
10 grudnia 2013 20:37 / 6 osobom podoba się ten post
No , Geronimo- a Ty Warszawianin z dziada pradziada czy raczej  ,,Warszawiak z Sochaczewa '' . Bo Twoje określenie ,,słoiki '' ...... to takie raczej nieładne  . A i jeszcze jedno - ,, warszawka '' to raczej z charakterem i brakiem klasy sie kojarzy , nie z miejscem urodzenia.I nie wiń ,, słoików '' za nieszczescia tego swiata a zwłaszcza za moralny upadek Warszawy .
10 grudnia 2013 21:05 / 9 osobom podoba się ten post
Wiesz co Geronimo, ci ludzie tam pracują , ktos ich chciał w tej Warszawie zatrudnić - czyli standardy waszawskie spełniają.Płacą podatki .Co i skąd wożą - ich sprawa . Czyzbyś preferował hasła typu Warszawa dla Warszawiaków - nie będe szła dalej , bo mi sie brzydko kojarzy? To co robisz w DE ? Niemcy zatem powinny wg Twoich poglądów być dla Niemców - w końcu nie jestesmy tam zameldowani , wozimy cięzkie walizki - wszyscy jesteśmy wg Twojego okreslenia ,,słoikami '' tyle że w DE . I Ty takim słoikiem jesteś również.
10 grudnia 2013 21:47 / 6 osobom podoba się ten post
Ooooo, ciekawe, to już nie wolno w Warszawie mieszkać, nawet bez zameldowania, bo się drogi rodowitym warszawiakom tarasuje i chamstwem to miasto zaraża jak dżumą! Oryginalna koncepcja, nie powiem ... Kto następny w kolejności do odstrzału? Murzyni, babcie po 70-tce, czy dzieci niepełnosprawne?
10 grudnia 2013 21:52 / 3 osobom podoba się ten post
Podobnież jest w Krakowie - , wiele osób rdzennych Krakusów wyniosło sie poza Kraków - np do Zabierzowa :) , uczciwie mówiąc z dwóch powodów : pierwszy : szkoda zdrowia naa mieszkanie w Krakowie , wieczny smog daje po płucach, oskrzelach a po drugie - no też z tego powodu o którym pisze kolega.