Podopieczny czy podopieczna - co lepsze?

05 stycznia 2015 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

A jak ma  LUFTMATRATZE ?

No, chyba że tak.Ale do wieczora dziadek może zapomnieć o co mu chodziło i prostytutka klamkę pocałuje:)
05 stycznia 2015 17:37 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Oooo to ja nie wiedziałam, że jesteś już w takim stanie że opiekunki potrzebujesz. Tak jak te babcie. 

Pisałas o paniach nie o pdp a mnie wąsy nie rosną. Mam rodzine ktora sie mna zaopiekuje  w razie "W".
05 stycznia 2015 17:39 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Pisałas o paniach nie o pdp a mnie wąsy nie rosną. Mam rodzine ktora sie mna zaopiekuje  w razie "W".

Na drugi raz napiszę "babka" i "dziad" - specjalnie dla Ciebie ;-))
05 stycznia 2015 17:39 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

05 stycznia 2015 17:40 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

I dla siebie:)
05 stycznia 2015 17:42 / 4 osobom podoba się ten post
Według Mnie, to zależy, jak sie trafi, Na kogo się trafi
czasami taki Dziadek lepszy, albo i nie. Ja itak wole Babcie --[nie musze patrzec na blade wacki hii]--
To cył cytac,,
05 stycznia 2015 17:43 / 4 osobom podoba się ten post
No,proszę Was, niemieckie dziadki bez opieki zostaną bo opiekunki się będą bały jeździć do nich.
Nadal twierdze ze to rzadkie przypadki,i do "utemperowania" kiedy pdp za dużo sobie pozwala.
Plusów jest wiecej- mniej gadają,do kuchni się nie wtrącają,nie są zlosliwi na ogol wdzięczni są za pomoc.Lubie jezdzic do dziadkow i zdania nie zmienię :)
05 stycznia 2015 17:45 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

No,proszę Was, niemieckie dziadki bez opieki zostaną bo opiekunki się będą bały jeździć do nich.
Nadal twierdze ze to rzadkie przypadki,i do "utemperowania" kiedy pdp za dużo sobie pozwala.
Plusów jest wiecej- mniej gadają,do kuchni się nie wtrącają,nie są zlosliwi na ogol wdzięczni są za pomoc.Lubie jezdzic do dziadkow i zdania nie zmienię :)

Wie du willst
05 stycznia 2015 17:48 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

A ja nie zaprzeczam:) Sama byłam u kilku i było naprawdę dobrze, nie narzekałam.A ten z Alzheimerem miał 74 lata, czyli jeszcze młody i wystarczyło tupnąc nogą:)
Opisałam problem,bo mimo,że rzadki, to jednak istnieje.Trzeba pod uwagę brać:)
05 stycznia 2015 17:49 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Wie du willst

Ty możesz chcieć inaczej,wolno ci
05 stycznia 2015 17:53
Marta

Ty możesz chcieć inaczej,wolno ci

moja babka też tak do mnie mówi "wie willst du" jak sama nie wie co ma ogladać w tv i w końcu się pyta
05 stycznia 2015 17:56 / 2 osobom podoba się ten post
No bo to chyba tak się gada,jak się chce cos powiedziec tak,byle tylko cos powiedziec:)
05 stycznia 2015 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Według Mnie, to zależy, jak sie trafi, Na kogo się trafi
czasami taki Dziadek lepszy, albo i nie. Ja itak wole Babcie --[nie musze patrzec na blade wacki hii]--
To cył cytac,,

Ja odwracam taktownie wzrok;)))
05 stycznia 2015 18:04
tina 100%

Ja odwracam taktownie wzrok;)))

haa i Ja też
05 stycznia 2015 18:05 / 1 osobie podoba się ten post
Ja nie musze bo nie oglądam.
Bo i po co bym miała oglądać?