A jak ma LUFTMATRATZE ?
A jak ma LUFTMATRATZE ?
Oooo to ja nie wiedziałam, że jesteś już w takim stanie że opiekunki potrzebujesz. Tak jak te babcie.
Pisałas o paniach nie o pdp a mnie wąsy nie rosną. Mam rodzine ktora sie mna zaopiekuje w razie "W".
Pisałas o paniach nie o pdp a mnie wąsy nie rosną. Mam rodzine ktora sie mna zaopiekuje w razie "W".
Na drugi raz napiszę "babka" i "dziad" - specjalnie dla Ciebie ;-))
No,proszę Was, niemieckie dziadki bez opieki zostaną bo opiekunki się będą bały jeździć do nich.
Nadal twierdze ze to rzadkie przypadki,i do "utemperowania" kiedy pdp za dużo sobie pozwala.
Plusów jest wiecej- mniej gadają,do kuchni się nie wtrącają,nie są zlosliwi na ogol wdzięczni są za pomoc.Lubie jezdzic do dziadkow i zdania nie zmienię :)
No,proszę Was, niemieckie dziadki bez opieki zostaną bo opiekunki się będą bały jeździć do nich.
Nadal twierdze ze to rzadkie przypadki,i do "utemperowania" kiedy pdp za dużo sobie pozwala.
Plusów jest wiecej- mniej gadają,do kuchni się nie wtrącają,nie są zlosliwi na ogol wdzięczni są za pomoc.Lubie jezdzic do dziadkow i zdania nie zmienię :)
Wie du willst
Ty możesz chcieć inaczej,wolno ci
Według Mnie, to zależy, jak sie trafi, Na kogo się trafi
czasami taki Dziadek lepszy, albo i nie. Ja itak wole Babcie --[nie musze patrzec na blade wacki hii]--
To cył cytac,,
Ja odwracam taktownie wzrok;)))