A po co wirtualna trenerka i trener? Czy obecnie do uprawiania sportu potrzebny jest celebryta w roli motywatora?
A po co wirtualna trenerka i trener? Czy obecnie do uprawiania sportu potrzebny jest celebryta w roli motywatora?
Ja tam nigdy nie podażałam za modą uwazam,że wszystko powinno być dostosowane do wieku i mozliwosci.Nie narzekam na kondycje tez ćwicze ale juz sie nie usprawniam dbam o zachowanie stanu.Jeśli w moim wieku kładę dłonie na podłodze na wyprostowanych nogach to myślę,że nie jest ze mna tak żle.Biegam i to preferuje.Stawiam moja pdp w takim miejscu zebym nie traciła jej z oczu i sobie biegam.Mamy obie radość ja z biegania a ona rozbawiona mowi do mnie.....że tobie jeszcze sie chce bigac.
Hej :) ciekawa jestem, czy któras/ktoś z Was ćwiczy z Chodakowska albo inna trenerka (dużo teraz płyt, filmików i programów jest zarówno w internecie jak i do kupienia).
Ja ćwiczę z Chodakowska i czasem Mel B, co prawda w De rzadko, nie mam czasu ,ale w Pl jak jestem to staram sie znalezc te 40 minut. Gdyby to zliczyc to ćwicze nieregularnie i nie za dużo, ale nawet to poprawiło moje samopoczucie i samoocene. Warto sie ruszac, dla zdrowia i dobrego humoru :D
Ja kazdego dnia cwicze z moja PDP obroty przy zmianie pieluchy, podciaganie gdy mi sie zsunie za nisko, swiece czy jak kto woli stojke przy zmianie spodni, podnoszenie przy siadaniu na wozek i oczywiscie biegi z wozkiem raz dziennie. Chodakowska i inne treningi przy tym wysiadaja ; )
Ja tam nigdy nie podażałam za modą uwazam,że wszystko powinno być dostosowane do wieku i mozliwosci.Nie narzekam na kondycje tez ćwicze ale juz sie nie usprawniam dbam o zachowanie stanu.Jeśli w moim wieku kładę dłonie na podłodze na wyprostowanych nogach to myślę,że nie jest ze mna tak żle.Biegam i to preferuje.Stawiam moja pdp w takim miejscu zebym nie traciła jej z oczu i sobie biegam.Mamy obie radość ja z biegania a ona rozbawiona mowi do mnie.....że tobie jeszcze sie chce bigac.