Ciekawe.. kto zlecil i kto poniosl koszty przeswietlen rezonansowych /bo chyba takie tylko ujawniaja chorobe/...
ciekawe... ciekawe... napisz mleczko47 /jakas ty mloda/ gdzie znajde ten artykul...
:)))
Ciekawe.. kto zlecil i kto poniosl koszty przeswietlen rezonansowych /bo chyba takie tylko ujawniaja chorobe/...
ciekawe... ciekawe... napisz mleczko47 /jakas ty mloda/ gdzie znajde ten artykul...
:)))
Opiekunka ma standardowy zakres obowiązków :
Opieka na podopieczną (pomoc w ubieraniu, higienie osobistej ect)
Utrzymywanie czystości w domu podopiecznej
Przygotowywanie posiłków
Spacery
Drogie Panie, co my będziemy Wam pisać, Wy doskonale wiecie jak opiekować się podopiecznymi i prowadzić im dom
O kurcze ale tekst,moze w koncu Firma,ktora docenia opiekunki,ha,ha
napisalam,ze przepisalam z Angory Nr 22.Nie pisalam tego,zeby podawac w watpliwosc przeprowadzanych badan przez Barmer GEK tylko w kontekscie dalszych ofert pracy dla nas opiekunek.Dziekuje za komplement,ze jestem mloda-chciala bym, a 47 to nr mojego domu.
Z naszej prasy- (urywek)
Co druga kobieta i co trzeci mezczyzna w Niemczech musi liczyc sie z tym,ze zachoruje na demencje.Barmer GEK (odpowiednik naszego Narodowego Funduszu Zdrowia)obliczyl,ze 29% mezczyzn i az 47 % kobiet powyzej 60 roku zycia,ktorzy zmarli.,mieli zdiagnozowana demencje.Jest to wskaznik na niespotykana dotad tendencje wzrostowa.Angora opr.Radoslaw Araszkiewicz
W wysokim bloku mieszkasz Mleczko47 ...hahahahaha.. Dla mnie to nic dziwnego, to przecież widać na niemieckich ulicach. Problem pewnie bardzo stary i dawno znany ... Myślę, że takie szerokie otwarcie Niemiec na napływ innych ras jest próbą rozwiązania tego problemu ...
Wyczytalam, ze nasi wykupili Serial "nasze matki, nasi ojcowie", pierwszy odcinek zostal wyemitowany w polskiej telewizji, teraz moze warto zrobic Serial na podstawie ksiazki Adolfa "bohatera" Mein kampf.