Ile to czlowiek energii traci na spory, pieniactwo to co prawda nasza cecha narodowa, ja jestem za leniwa na klotnie, albo konformistka calkowita
Ile to czlowiek energii traci na spory, pieniactwo to co prawda nasza cecha narodowa, ja jestem za leniwa na klotnie, albo konformistka calkowita
A jak boli , a czlowiek nic nie robi? to co to jest?
Powiedzmy X odgradza Y od swiata, przejmuje telefony, zakazuje kontaktow z A B C , to robic? Dla usprawiedliwienia , nie wiadomo czy A B C cos zrobia, dalej Y kocha? X, X dziedziczy wszystko gdyby Y...., A B C nic a tez chcialoby
Tylko jak podstawie osoby pod te nieznane to wychodzi dramat nie do rozwiazania, jeszcz e jeden pzyklad toksycznego zwiazku.
Praktycznie, i niestety poniekad aktualnie, druga zona, pasiebice, gdzies w tle rodzenstwo,
Dopoki nie moj to milcze, ale dzisiaj Y chcial wyjsc do A , syn X mu fizycznie!!!!!!!!!!! nie pozwolil, X telefonicnie nakzyczalo, jutro czeka mnie podobna balalia, chyba ze Y zapomni o tym pomysle, badz jeszcze lepiej!!!!!!! po dzisiejszym stresie bedzie sie zle czul, ale jak narazie idzie i wie o tym co sie stalo, blogoslawienstwo zapomnienia!!!
Jeszcze mam tutaj tylko 9 dni, jutro 8, czuje sie podle, dzisiaj w pewnym momencie pomyslalam, ze tez zaczne wrzeszczec, Y nie radzi sobie wtedy i wpada w ochlan czarna, ale pozosaje mi ylko miec nadzieje , ze zapomni do jutra, gdyby mi ktos taka historie opowiedzzial , pogratulowalabym fantazji