Wyrazy wspolczucia dla rodzin
Wyrazy wspolczucia dla rodzin
Nigdzie nic nie pisze, skad, dokad jechał ten mini bus, z jakiej firmy? Moze prywatny i jeszcze nie ubezpieczony, caly Bozy dzien nie moge dojsc do siebie, caly czas mam przed oczami to foto, gdzie leza ci martwi na poboczu. Nie daje rady, psychika mi siada jak nic.
Autokar po przegladach, kontrolach, to co moglo byc przyczyna? Kierowca zasnął za kierownicą, na 100 !!! Ja jechalam Sindbadem, zawsze starsi panowie byli jako kierowcy. Rencisci, wyeksploatowani po latach pracy.
W tvp info, wypowiadał się pasażer, że chwilę przed wypadkiem , kierowca kazał wszystkim wysiąść z autobusu, po czym odjechał na 15-30 minut, wrócił, zaprosili wszystkich do środka, odjechali i po kilku kilometrach to się stało. Mówią że niekoniecznie wina sindbada, nie wykluczają żadnej hipotezy i sugerują, że być może kierowca z ukraińskiego autobusu przysnął , zwolnił i sindbad dobił...
W tvp info, wypowiadał się pasażer, że chwilę przed wypadkiem , kierowca kazał wszystkim wysiąść z autobusu, po czym odjechał na 15-30 minut, wrócił, zaprosili wszystkich do środka, odjechali i po kilku kilometrach to się stało. Mówią że niekoniecznie wina sindbada, nie wykluczają żadnej hipotezy i sugerują, że być może kierowca z ukraińskiego autobusu przysnął , zwolnił i sindbad dobił...
Ogladałam właśnie wiadomosci na Polonii.
Jestem trochę zbulersowana, bo mówili o wypadku dopiero po 11 minutach
od rozpoczęcia.
Najpierw była Ukraina.
Zidentyfikowano 6 osób, 3 kobiety i 3 mężczyzn w tym 2 braci,
kierowca z busa wyszedł o własnych siłach i umarł obok.
10 osób nadal walczy o życie.
Wśrodku nocy?Na autobanie/Oj,cos mi to naciągane-ja bym sie nie zgodzila wysiadac!Ciekawe czy ta info sie potwierdzi.
Ja sie tylko odwołalam do komentarza w którym było info o 'krnąbrnych pasażerach" , że faktyczne wysiedli, ale wszyscy, bo podejrzewali, że usterka,a ekipa chciała coś sprawdzić/naprawić- tak żeby ludzie nie widzieli, po czym wrócili jakgdyby nigdy nic...
Co 20 minut w radio ogłaszaja informacje na temat wypadku aż mi się nie dobrze robiz nerwów . Moja oma powiedziała dobrze ,że jesteś w domu a nie wtym autobusie. Wie ,że jeżdżę Sinbadem.