Wyłowione z sieci 1

22 sierpnia 2014 15:18
ORIM

Ale jaja ha ha .No dziewczyny narescie bedziecie szalec po drogach hihi Jak taki absurd by przeszedł

http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news-najglupszy-pomysl-w-historii-feministki-w-akcji,nId,1488289#iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=10883&iwa_block=worthSee

No absurd totalny a dziewczyny i tak szaleją po drogach i mniej kolizji powodują:)) znaczy się bardziej rozważnie jeżdżą nie obrażajac nikogo:))
22 sierpnia 2014 15:24
http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/817016,zlecenie-jak-umowa-o-prace-sad-najwyzszy-zmienia-linie-orzecznicza-i-daje-zielone-swiatlo.html
22 sierpnia 2014 15:27
frymusek

No absurd totalny a dziewczyny i tak szaleją po drogach i mniej kolizji powodują:)) znaczy się bardziej rozważnie jeżdżą nie obrażajac nikogo:))

Tez nie obrazajac nikogo to tylko statystyka,a ta kieruje sie dosc "dziwnymi" zasadami. Np ja ma 100 euro,ty masz zero.Srednio mamy po 50 Wiec zapros mnie na kolacje ha ha.Tak tez jest z wypadkami.Poprostu kobiet kierowcow jest nadal znacznie mniej
22 sierpnia 2014 15:29 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

tez wlasnie to zobaczylam... spoko...

jakie spoko ?!?!?! A gdzie duze lustra na poboczach aby w czasie jazdy poprawic makijaz ha ha
22 sierpnia 2014 15:41
ORIM

Tez nie obrazajac nikogo to tylko statystyka,a ta kieruje sie dosc "dziwnymi" zasadami. Np ja ma 100 euro,ty masz zero.Srednio mamy po 50 Wiec zapros mnie na kolacje ha ha.Tak tez jest z wypadkami.Poprostu kobiet kierowcow jest nadal znacznie mniej

No w pierwszej polowie sie z Tobą zgadzam masz racje ale w dzisiejszych czasach to chyba juz znacznie wiecej kobiet jeździ i to troszkę przestarzała teoria.
Patrzę tak w kregu swoich znajomych,  moze sie myle niech tam :))
22 sierpnia 2014 15:43
frymusek

No w pierwszej polowie sie z Tobą zgadzam masz racje ale w dzisiejszych czasach to chyba juz znacznie wiecej kobiet jeździ i to troszkę przestarzała teoria.
Patrzę tak w kregu swoich znajomych,  moze sie myle niech tam :))

moze ja tez.Nie sprawdzalem na dzien dzisiejszy.
PS. A co z ta kolacja ha ha zapraszasz hihi
22 sierpnia 2014 16:47
ORIM

moze ja tez.Nie sprawdzalem na dzien dzisiejszy.
PS. A co z ta kolacja ha ha zapraszasz hihi

No nie ma sprawy :)   haha
22 sierpnia 2014 21:05
A mnie się pinkzone podobają ;-)))
23 sierpnia 2014 07:50 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Bo my kobiety stawiamy na jakosc, nie na ilość:))))
23 sierpnia 2014 09:13 / 1 osobie podoba się ten post
23 sierpnia 2014 09:32
mleczko47

Bo my kobiety stawiamy na jakosc, nie na ilość:))))

"jakos" to bedzie ha ha
23 sierpnia 2014 09:43 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

http://www.tipy.pl/artykul_3979,jak-przetkac-zlew-bez-uzycia-chemii.html#iwa_item=2&iwa_img=1&iwa_hash=37990&iwa_block=exclusive
Może się komuś przydać nie tylko na wyjeździe.

Bardzo fajna stronka, dzięki :)
23 sierpnia 2014 16:59 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

"jakos" to bedzie ha ha

nie jakoś a jakość sie liczy:)))))))))))))))))))))
23 sierpnia 2014 17:19 / 1 osobie podoba się ten post
no wlasnie pisze hihi sie liczy ze jakos to bedzie ha ha
23 sierpnia 2014 19:14
A jak oczyścić wlew w kabinie prysznicowej -wlałam juz wszystko co pod ręka było ,jeszcze woda słabo spływa.