No to wszyscy razem Krzysiu - Pysiu, berpicipici pisiu, berpi berpa, bercipicipi Pa !
No to wszyscy razem Krzysiu - Pysiu, berpicipici pisiu, berpi berpa, bercipicipi Pa !
...to trudno, Kasieńko :-( W piekle się bede smażył, a co do własciwej treści, to ironizowałem, żesmy tacy wszyscy cudni. Nie wszyscy, ja tez, jak widac-nie. Ironizuje na temat naszych-Polaków - zalet, czasem nawet autoironizuje, zwłaszcza jak jadę autem ;)
Was ??? Niech to !!! Ale Wam sie podłożyłem ;) I jeszcze Krzysia-Misia poproszę.
No i wykładnię etymologiczno-etniczną słów " berpicipici pisiu, berpi berpa, bercipicipi ".
Oooo nigdy Wam nie wybaczymy tego ! To wlasnie Krzysiu i jego wspolnik niejaki Puchatek, zwabili Prosiaczka {niby na balange} i chcieliscie z niego kielbache slaska zrobic? Krzysio i Misio to niebezpieczni gangsterzy !!!!
To nie byłem ja...mało to misiów o imieniu Krzysiu? A tak w ogóle, to ja niejakiego kryminalisty Puchatka nie znam, z Prosiaczkiem z koryta tez nie jadłem, wegetarianinem prawie jestem, kiełbas nie jadam, a juz śląskiej to prawie wcale..
No i ja niebezpieczny ? Ależ ja sie zawsze zabezpieczam !
Oooo nigdy Wam nie wybaczymy tego ! To wlasnie Krzysiu i jego wspolnik niejaki Puchatek, zwabili Prosiaczka {niby na balange} i chcieliscie z niego kielbache slaska zrobic? Krzysio i Misio to niebezpieczni gangsterzy !!!!
Margolcia Twoj obecy awatar wprowadza w bład.Już ominełam Twoje posty.Poproś wnuczka niech przywroci Twoja żabo-koteczke.
Teraz trace czas szukajac Twojego postu.
Drogie Mleczko, jestesmy o rok starsi, gusta z wiekiem zmieniaja sie jak wiesz, smiem dodac, zeeeee ten awatar jest przeze mnie osobiscie wklejony, bez pomocy wnusia, on tez jest starszy o rok i powiedzial mi, ze takimi pierdolami jak zmiana babci awatara nie bedzie sie zajmowal. Tamten awatar tez na pare osob dzialal jak plachta na byka, ja chyba sie zalamie, jak Wam dogodzic w tym nowym roku!?
Mnie się podoba. Lubię Haribo ![]()
Prowincjuszu, nie musialbys skarbenku az tak sie meczyc z tym zabezpiepieczaniem, gdybys nie gustowal w malolatach li tylko w statecznych niewiastach, takich jakich wiele tu na forum. Spojrz w swoj profil !!! Czas sie ustatkowac !
Drogie Mleczko, jestesmy o rok starsi, gusta z wiekiem zmieniaja sie jak wiesz, smiem dodac, zeeeee ten awatar jest przeze mnie osobiscie wklejony, bez pomocy wnusia, on tez jest starszy o rok i powiedzial mi, ze takimi pierdolami jak zmiana babci awatara nie bedzie sie zajmowal. Tamten awatar tez na pare osob dzialal jak plachta na byka, ja chyba sie zalamie, jak Wam dogodzic w tym nowym roku!?
Mnie się podoba. Lubię Haribo :-)
Prowincjuszu, nie musialbys skarbenku az tak sie meczyc z tym zabezpiepieczaniem, gdybys nie gustowal w malolatach li tylko w statecznych niewiastach, takich jakich wiele tu na forum. Spojrz w swoj profil !!! Czas sie ustatkowac !
Kasieńko, przepraszam za tę "Kaśkę", Tak mi sie wyrwało...;)
I mamy nowy dylemat, posly z Po wzieli sobie gleboko do sera ciezki los wigilijnego karpia. Oj sie bedzie dzialo teraz.
I mamy nowy dylemat, posly z Po wzieli sobie gleboko do sera ciezki los wigilijnego karpia. Oj sie bedzie dzialo teraz.
Margolcia nie poznałam Cię z tym avatarkiem ;-))) Jakoś odmłodniałaś, wyładniałaś czy co ????
Też czytałam . Ciekawe czy Unia odpowiednie dyrektywy wydała ?..... Jakie to optymistyczne , że nasz kraj nie ma poważniejszych problemów ! heh .... Rynce łopadajom.....