Na wyjeździe #5

21 stycznia 2014 11:52
Sylwunia

Witam:) u mnie czas leci bardzo szybko, już szykuję się na wyjazd - czekam na akceptację rodziny do Kiel. Jeśli wyjazd dojdzie do skutku, to w niedzielę w drogę na 5 tygodni. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :*

Powodzenia życzę i miłej  lub miłego PDP
21 stycznia 2014 11:55
mzap88

gracie w niemieckiego lotka???
kurczę, ja bym chciala, ale nie wiem jak powiedziec , że chcę na chybił trafił :P

Chyba to będzie - zufällig/losowo/ ale pewna nie jestem....
21 stycznia 2014 12:11
Andrea -ja wszystko rozumiem ,ale kurcze nie po 23 latach!!!!!To u nas chyba jednak mniejszy bajzel:):):):)
21 stycznia 2014 12:14 / 7 osobom podoba się ten post

Wszystkim babciom życzę wszystkiego najlepszego! 300 lat i pociechy z wnuków oraz samego zdrowia!

21 stycznia 2014 12:17
Pomoc forum1

Wszystkim babciom życzę wszystkiego najlepszego! 300 lat i pociechy z wnuków oraz samego zdrowia!

Dziejuje za życzenia.

21 stycznia 2014 12:21
Dziękuję Panie Moderatorze!!!!!!!!!! To bardzo miło z Pana strony.
21 stycznia 2014 13:24 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

Witam:) u mnie czas leci bardzo szybko, już szykuję się na wyjazd - czekam na akceptację rodziny do Kiel. Jeśli wyjazd dojdzie do skutku, to w niedzielę w drogę na 5 tygodni. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :*

Nareszcie jakiś Good News :))
Czyli nie zobaczymy, się bo ja na drugą niedziele będe w  domku ;)
Ale Sylwunia nic straconego , ja zostaję dwa miesiące w Pl bo niestety musze :/ 
Wiec jakoś sie spikniemy ;) 
Powodzonka :)
21 stycznia 2014 13:26 / 1 osobie podoba się ten post
A ja wyskakuję na spacer na miasto :) Ale dokładnie to uderzam znów do Douglasa :P
Tak mnie korci ,żeby coś jeszcze kupić ;D
Kawe zalicze w Cassablance i powroce do domku :)
Do później kobiałki ;)
21 stycznia 2014 13:35 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Andrea,sorki ja jestem normalnie nienormalny tuman....Tobie chodzilo o to,ze Kasia 63 "widzi,ze nie widzi tych strzalek":):):):):):):)

ARABRAB. sorki, jestes niemozliwa )
21 stycznia 2014 13:36 / 2 osobom podoba się ten post
margaretka82

A ja wyskakuję na spacer na miasto :) Ale dokładnie to uderzam znów do Douglasa :P
Tak mnie korci ,żeby coś jeszcze kupić ;D
Kawe zalicze w Cassablance i powroce do domku :)
Do później kobiałki ;)

No popatrz!!! ja myslalam,ze Ty jestes tez w D. a Ciebie do Maroka ponioslo no,no,no:):):):):)
21 stycznia 2014 13:46
Pomoc forum1

Panie Moderatorze - ja składam protest - jestem w wieku babci ale czy to moja wina , że dzieciny moje sie lenią ?????? :) a tak miłoby np zobaczyć zyczenia : wszystkim babciom i "babciom w planach " . i przy okazji potepić w czambuł leniące się dzieci :)))))) Ja w stresie jestem jak przychodzi ta data - bo ileż można czekać na laurkę od wnuka ??? no ile ???:))))) dostanę pewikiem jak już bede tak stara , że nawet okulary jak denka od butelek nie pomogą w zobaczeniu tej laurki  . Jestem w głebokim stresie :(
21 stycznia 2014 13:52 / 1 osobie podoba się ten post
Usunięty

Panie Moderatorze - ja składam protest - jestem w wieku babci ale czy to moja wina , że dzieciny moje sie lenią ?????? :) a tak miłoby np zobaczyć zyczenia : wszystkim babciom i "babciom w planach " . i przy okazji potepić w czambuł leniące się dzieci :)))))) Ja w stresie jestem jak przychodzi ta data - bo ileż można czekać na laurkę od wnuka ??? no ile ???:))))) dostanę pewikiem jak już bede tak stara , że nawet okulary jak denka od butelek nie pomogą w zobaczeniu tej laurki  . Jestem w głebokim stresie :(

Wiesz co, nawet sie nie obejrzysz, a marzenia sie spelnia ... Dluuugo tez czekalam, zobacz w profil, troche jestem, hmm, starsza. Moja wnuczka na razie jednak laurek nie jest w stanie wysylac, jako, ze 9 stycznia roczek jest na tym swiecie. Mialam szczescie w BN ja przytulic po raz pierwszy "na zywo" ...
21 stycznia 2014 13:55
Pomoc forum1

Dzięki Pnie Moderatorze :)
dostalam zyczenia od wnuka telefonicznie ,ale i tu od Pana tez miło:)

21 stycznia 2014 13:59
Pomoc forum1

Dziekuje moderatorze:)))))))))))))))))))))
21 stycznia 2014 14:02
Pomoc forum1

Wielkie dzieki:):):):)