Witam:) u mnie czas leci bardzo szybko, już szykuję się na wyjazd - czekam na akceptację rodziny do Kiel. Jeśli wyjazd dojdzie do skutku, to w niedzielę w drogę na 5 tygodni. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :*
Witam:) u mnie czas leci bardzo szybko, już szykuję się na wyjazd - czekam na akceptację rodziny do Kiel. Jeśli wyjazd dojdzie do skutku, to w niedzielę w drogę na 5 tygodni. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :*
gracie w niemieckiego lotka???
kurczę, ja bym chciala, ale nie wiem jak powiedziec , że chcę na chybił trafił :P
Wszystkim babciom życzę wszystkiego najlepszego! 300 lat i pociechy z wnuków oraz samego zdrowia!
Andrea,sorki ja jestem normalnie nienormalny tuman....Tobie chodzilo o to,ze Kasia 63 "widzi,ze nie widzi tych strzalek":):):):):):):)
A ja wyskakuję na spacer na miasto :) Ale dokładnie to uderzam znów do Douglasa :P
Tak mnie korci ,żeby coś jeszcze kupić ;D
Kawe zalicze w Cassablance i powroce do domku :)
Do później kobiałki ;)
Wszystkim babciom życzę wszystkiego najlepszego! 300 lat i pociechy z wnuków oraz samego zdrowia!
Panie Moderatorze - ja składam protest - jestem w wieku babci ale czy to moja wina , że dzieciny moje sie lenią ?????? :) a tak miłoby np zobaczyć zyczenia : wszystkim babciom i "babciom w planach " . i przy okazji potepić w czambuł leniące się dzieci :)))))) Ja w stresie jestem jak przychodzi ta data - bo ileż można czekać na laurkę od wnuka ??? no ile ???:))))) dostanę pewikiem jak już bede tak stara , że nawet okulary jak denka od butelek nie pomogą w zobaczeniu tej laurki . Jestem w głebokim stresie :(