Na wyjeździe #5

06 marca 2014 11:50
emilia

Nie wiem, o jakie skanowanie Ci chodzi, ale to tutaj jest:

http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/785/page/8

W kazdym razie, przypominam, NIE sciagamy programow z dobreprogramy.pl, bo tam sa poczepione smieci !!!

Strona CCleanera:

https://www.piriform.com/ccleaner

Strona Comodo:

http://antivirus.comodo.com/

Też tak miałam!
Musiałam przywrócić system do wcześniejszej daty, bo mimo usuwania z programów ciągle się mi coś dziwnego otwierało!
A i AVAST znalazł potem jakieś dziadostwo...
Jeszcze boleję nad tym, że nie mogę darmowego SPYWARE DOCTORa sobie ściągnąć...
Może możecie polecić jakiegoś dobrego i darmowego antyspywara?
06 marca 2014 12:54 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Też tak miałam!
Musiałam przywrócić system do wcześniejszej daty, bo mimo usuwania z programów ciągle się mi coś dziwnego otwierało!
A i AVAST znalazł potem jakieś dziadostwo...
Jeszcze boleję nad tym, że nie mogę darmowego SPYWARE DOCTORa sobie ściągnąć... :-(
Może możecie polecić jakiegoś dobrego i darmowego antyspywara?

Moze ten program:

Spybot Search & Destroy

http://www.safer-networking.org/dl/

Obsluga programu po polsku jest na dobrychprogramach - ale nie sciagaj z niej.

Teraz tak, jesli zainstalowalas Comodo, to nie moze jednoczesnie AVAST dzialac.
06 marca 2014 14:14
emilia

Moze ten program:

Spybot Search & Destroy

http://www.safer-networking.org/dl/

Obsluga programu po polsku jest na dobrychprogramach - ale nie sciagaj z niej.

Teraz tak, jesli zainstalowalas Comodo, to nie moze jednoczesnie AVAST dzialac.

Emilko, ja nie mam Comodo, na razie AVAST mi wystarczał.
Dzięki za linka, spróbuję zainstalować.
06 marca 2014 16:32
Malgi

Emilko, ja nie mam Comodo, na razie AVAST mi wystarczał.
Dzięki za linka, spróbuję zainstalować.

Aaa, to Sowa zainstalowala (chyba?) Comodo ... Sorry !
06 marca 2014 16:46 / 3 osobom podoba się ten post
Ledwie żyję,dziś w czasie wolnym poszłam do sąsiedniego miasteczka oddalonego o 8 km od mojego. Właściwie to była wieś,z oborami,stodołami,kurnikami,chlewami,stajniami itp Jak ja się cieszę ,ze tam nie mieszkam :):):)
Dziś elologiczna córka przyniosła homeopatyczne granulki na uspokojenie,ziołowe tabletki na sen i herbatkę z melisy :).
06 marca 2014 17:25 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ledwie żyję,dziś w czasie wolnym poszłam do sąsiedniego miasteczka oddalonego o 8 km od mojego. Właściwie to była wieś,z oborami,stodołami,kurnikami,chlewami,stajniami itp Jak ja się cieszę ,ze tam nie mieszkam :):):)
Dziś elologiczna córka przyniosła homeopatyczne granulki na uspokojenie,ziołowe tabletki na sen i herbatkę z melisy :).

iiiiiiiii sobie cos na glówke???? :):)
06 marca 2014 17:27 / 8 osobom podoba się ten post
Co tu dzisiaj tak nudno?....Czyżby stało się tak jak kiedyś z ruskim generałem u okulisty co największych ,pokazywanych przez okulistę liter nie odczytywał ?....Na pytanie lekarza : czy pan generał nic nie widzi ?...odpowiedział :....widziet to ja wiżu ,tolko bukwy zabył .....Opiekunowie też zapomnieli jak się pisze ? -:)))))
06 marca 2014 17:38
ivanilia40

daj trochę bo mi tego trzeba dzisiaj
06 marca 2014 18:12 / 8 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co tu dzisiaj tak nudno?....Czyżby stało się tak jak kiedyś z ruskim generałem u okulisty co największych ,pokazywanych przez okulistę liter nie odczytywał ?....Na pytanie lekarza : czy pan generał nic nie widzi ?...odpowiedział :....widziet to ja wiżu ,tolko bukwy zabył .....Opiekunowie też zapomnieli jak się pisze ? -:)))))

Melduje się opiekunka Judora vel Ewa. Pisać to ja potrafię i chętnie bym to robiła ale czasu ni ma. Jutro o 9-tej zmienniczka przyjeżdża a ja z robotą w ... lesie. Tak to jest jak się wszystko na za pięć dwunasta zostawia. Oj ja niemądra. Niestety następnym razem będzie tak samo ! :)))))))
06 marca 2014 18:23 / 4 osobom podoba się ten post
judora

Melduje się opiekunka Judora vel Ewa. Pisać to ja potrafię i chętnie bym to robiła ale czasu ni ma. Jutro o 9-tej zmienniczka przyjeżdża a ja z robotą w ... lesie. Tak to jest jak się wszystko na za pięć dwunasta zostawia. Oj ja niemądra. Niestety następnym razem będzie tak samo ! :)))))))

Moje przygotowania przedwyjazdowe też zawsze tak wyglądają. Bez znaczenia w którą stronę jadę :)
06 marca 2014 18:25 / 1 osobie podoba się ten post
judora

Znam to znam kochana. Mam to samo :)Ja też sie melduje i odmeldowuje zarazem :) Czas na kolacje :) bo Skarby głodne. Ale pisze :) Hihiii...w przerwach między sprzątaniem (dzis czwartek). 
06 marca 2014 18:39 / 3 osobom podoba się ten post
Asik

Znam to znam kochana. Mam to samo :)Ja też sie melduje i odmeldowuje zarazem :) Czas na kolacje :) bo Skarby głodne. Ale pisze :) Hihiii...w przerwach między sprzątaniem (dzis czwartek). 

Obecna ,nieprzytomna,tez latam jak pokemon,ale dumna jestem ,upieklam zmianie snicersa,wylizalam pokoik,Bunka tak sie swieci ze zajace puszcza na scianie,wszystko spakowalam nawet 6 butelek 0,75 l piwa jakis tutejszy specjal,nie probowalam bo piwa nie lubie niestety,a powinnam.Przydaloby sie jakies malenkie co nieco.Ale to juz w domu.
06 marca 2014 19:10 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jakbym widziała córkę swojej byłej pdp.
06 marca 2014 23:01 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E chyba nie maja czasu kochana do domku sie pewnie szykuja!!!:)))))))))))))
06 marca 2014 23:24 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

E chyba nie maja czasu kochana do domku sie pewnie szykuja!!!:)))))))))))))

Cisza na forum jak w grobowcu .....jedni się pakują , jedni urlopują , jeszcze inni zmęczeni śpią .......