Na wyjeździe #5

21 stycznia 2014 22:10 / 1 osobie podoba się ten post
Ztego wszystkiego dopiero przed chwila zadzwonilam do mojej babci a ona podziekowala grzecznie i zapytala juz 22 a ty wnusiu nie spisz heheeee a ja mowie jeszcze nie a ona mi ja tez nie czekam na filmy po polnocy mam fajna babcie niech zyje 100 lat,tez mysle bym nie zostala szybko babcia ale kto wie co los przyniesie wole nie krakac moja mama zostala babcia majac 37 a moja babcia prababcia 60 wiec siedze cicho
21 stycznia 2014 22:15 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

Ztego wszystkiego dopiero przed chwila zadzwonilam do mojej babci a ona podziekowala grzecznie i zapytala juz 22 a ty wnusiu nie spisz heheeee a ja mowie jeszcze nie a ona mi ja tez nie czekam na filmy po polnocy mam fajna babcie niech zyje 100 lat,tez mysle bym nie zostala szybko babcia ale kto wie co los przyniesie wole nie krakac moja mama zostala babcia majac 37 a moja babcia prababcia 60 wiec siedze cicho

Serducho,co z Ciebie za tradycjonalistka.Natychmiast prosze podtrzymac tradycje rodzinne!!!!!!.:):):):)
21 stycznia 2014 22:19 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Serducho,co z Ciebie za tradycjonalistka.Natychmiast prosze podtrzymac tradycje rodzinne!!!!!!.:):):):)

Za rok to mam zamiar sie nadal opiekowac dziadkami a nie bawic sie w babcie niech poczekaja troche jeszcze bo mamie tez sie nalezy male szalenstwo hahaa
21 stycznia 2014 22:52 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Awiesz ,ze masz racje,tylko Ci tak po cichu powiem,bo wiem,ze nie powtorzysz.Tej Kasi (wiesz co ma 63-lata)wszystko co dzisiaj napisze kojarzy sie z "jednym"a pozniej na mnie zgania i zgania,tylko nie mow tego nikomu ,bo ona jak sie dowie to sie na mnie obrazi ,O.Co do "czystosci" padajacej na mozg to cos musi byc na rzeczy!!!Celibat to straszna rzecz!:):):)

Serdeczne wyrazy współczucia z powodu celibatu i wiecznej czystości mózgu......Nie znam tego uczucia:):):):)Niech Ci sie przyśni ,ze jesteś Einsteinem,którego posuwa i dźga cała orda tatarska:):):):)Miłej nocki:):):)Z racji mego zaawansowanego wieku udaje sie na spoczynek:):)Ale nie martw sie -jutro znów z radością będe Ci dokuczać:):):)Buziaczek:)
21 stycznia 2014 22:57 / 3 osobom podoba się ten post
a propos...po twarożku to chyba lepsze tarcie jest?w szczególności jak jest wiejski, albo z cukrem
22 stycznia 2014 03:07 / 2 osobom podoba się ten post
I się oplułam ze smiechu hahahahahah:D;D;D;D;D;D HAHAHAHAHAHAHAHAH:D;D;D;D;DD;D
22 stycznia 2014 06:00 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

I się oplułam ze smiechu hahahahahah:D;D;D;D;D;D HAHAHAHAHAHAHAHAH:D;D;D;D;DD;D

Prosze natychmiast brodke wytrzec!!!:):):):):)
22 stycznia 2014 07:38 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Prosze natychmiast brodke wytrzec!!!:):):):):)

Witam no Arabrab Hogat to o tej porze pewnie nadrabia przed wyjazdem do DE hehe nie bedzie brudki wycierac ma do tego stosowna osobe heheheeh miłego spokojnego dnia zycze wszystkim:))))))))))))))))))))))0
22 stycznia 2014 07:40
steni

Ogromne dzięki i jeżeli też jesteś to wzajemnie!!!!!!!!

dziękuje Steni ale jeszcze nawet niemam dzieci ;)))))))) ale co może kiedyś będe babcią???
22 stycznia 2014 08:00
Dzien dobry wczoraj dostala siedem rad jak przechytrzyc moja babcie,żebym mogła przy niej komputer uzywać.Czytałam wszystkie,nic nie moge zastosowac.Moja babcia chora na parkinsona.Grac w pajaka nie bedzie bo ma dłonie niesprawne,nie pokaże jej nic w komputerze bo jej to nie interesuje.Nauczona jest,że ktoś przy niej siedzi i koniec sprawy.
22 stycznia 2014 08:14
muzyczka3

Dzien dobry wczoraj dostala siedem rad jak przechytrzyc moja babcie,żebym mogła przy niej komputer uzywać.Czytałam wszystkie,nic nie moge zastosowac.Moja babcia chora na parkinsona.Grac w pajaka nie bedzie bo ma dłonie niesprawne,nie pokaże jej nic w komputerze bo jej to nie interesuje.Nauczona jest,że ktoś przy niej siedzi i koniec sprawy.

Moją pdp to też tak średnio interesuje, ale czuje sie "dopieszczona", zwłaszcza jak znajduję przepisy jej regionalnej kuchni, potem jak jemy-- to Donata znalazla w tym swoim internecie:) sprobuj, trochę neinalegając nalegaj:)
22 stycznia 2014 08:36 / 1 osobie podoba się ten post
muzyczka3

A może twoja babcia lubi muzykę? Spóbuj jej puscic jakies stare niemieckie szlagiery , może wtedy sie trochę zainteresuje. Ja mojej demencyjnej babci na jednej steli zakładałam na uszy słuchawki, puszczałam jej ulubionych wykonawców i babcia była zadowolona, często nawet wtedy sppiewała.

22 stycznia 2014 09:26
wiecie co tak naprawde nie wiem gdzie to by pasowalo ale chcialabym Wam cos napisac.....
a mianowicie wlasnie mi maz napisal sms ze chodzil u nas wczoraj ksiadz po koledzie nie bylo by w tym nic dziwnego prawda gdyby nie pora o ktorej chodzil 22,20 dokladnie na zegarku maz o 4 wstaje....
juz doszly nas sluchy ze do pozna chodzi bo kolezanki syn jest ministrantem i jak nie wrocil do 23 do domu to sie zaczela bardzo denerwowac a tu sie okazuje ze dalej po koledzie chodzi........nie dosc ze nie wiadomo kiedy ma dokladnie chodzic to jeszcze soie pore o tej godzinie wybral.....
22 stycznia 2014 09:27
No przegięcie - brak podstawowej kultury.
22 stycznia 2014 09:37 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

wiecie co tak naprawde nie wiem gdzie to by pasowalo ale chcialabym Wam cos napisac.....
a mianowicie wlasnie mi maz napisal sms ze chodzil u nas wczoraj ksiadz po koledzie nie bylo by w tym nic dziwnego prawda gdyby nie pora o ktorej chodzil 22,20 dokladnie na zegarku maz o 4 wstaje....
juz doszly nas sluchy ze do pozna chodzi bo kolezanki syn jest ministrantem i jak nie wrocil do 23 do domu to sie zaczela bardzo denerwowac a tu sie okazuje ze dalej po koledzie chodzi........nie dosc ze nie wiadomo kiedy ma dokladnie chodzic to jeszcze soie pore o tej godzinie wybral.....

ksiądz wyznaje zasade-Nie znacie dnia ani godziny:)