Zaciekawil mnie temat (wątek) -Opieka troche inaczej- .....juz zamkniety ???czy ....... , nieciekawy???
Zaciekawil mnie temat (wątek) -Opieka troche inaczej- .....juz zamkniety ???czy ....... , nieciekawy???
Zosia, temat zosta zamkniety prawie tak szybko, jak sie pojawil. Ja zdazylam przeczytac.Byla to prosba o podzielenie sie 1% podatku dla jakiejs fundacji i osoba, ktora zalozyla temat, raczej nie byla opiekunka. Pozdrawiam:)
Tak uznałem to jako próbę wyłudzania od Was pieniędzy. Nikt do mnie nie pisał w tej sprawie o zgodę. Zawsze coś takiego usuwam od razu. Moderator
Zosia, temat zosta zamkniety prawie tak szybko, jak sie pojawil. Ja zdazylam przeczytac.Byla to prosba o podzielenie sie 1% podatku dla jakiejs fundacji i osoba, ktora zalozyla temat, raczej nie byla opiekunka. Pozdrawiam:)
Tak uznałem to jako próbę wyłudzania od Was pieniędzy. Nikt do mnie nie pisał w tej sprawie o zgodę. Zawsze coś takiego usuwam od razu. Moderator
Daj firmie dwa tygodnie na zmiane opiekunki na pismie,poinformuj rodzine,powiec ze ty nie worek treningowy i ze twoje zdrowie jest dla ciebie bardzo wazne niech sie martwia co dalej!!!!!!!!!!!!!!!
Hogata76, widzialam cie wczoraj w sklepie z zabawkami u nas ;)
Wstawać Opiekunkowo!!!! mamy "sympatyczny" niedzielny poranek ;)). no wstawać śpiochy!!!!!
Mamuela,jeśli to prawda co napisała koleżanka,to jakie 2 tygodnie?Ty byś wytrzymała?Zastanów się,firma i rodzina koleżankę olała,a Ona ma czekać i dać się bić jeszcze przez 2 tygodnie?Bez przesady,trzeba mieć dobre serce,ale nie mozna byc GŁUPIM,Mamuela-przepraszam,,ale zdenerwowałam się tym co napisałaś"daj firmie dwa tygodnie"...To jest nie do pomyślenia ,co tam sie wyrabia....Oczywiście ,jesli to prawda?Bo sama przyznaj ,dziwacze te posty:(
Dzien doberek Mamb ja mam pozwolenie do spania dłuzej i nie wstaje jeszcze poleze sobie!!! Moj PDP trafił wczoraj do szpitala na pierwszyn dniu mojego pobytu:( no ale lepiej niech sprawdza co to mogło byc pozdrawiam milej niedzieli usmiechnietj wesołej bezstresowej:))))))))))))
A o czym jest? Moze ja poszukam?
Dzień dobry:) Za mną ciężka noc. Wiało jak diabli, deszcz uderzał w okna niesamowicie. Myślałam, że zaraz się przebije przez okno dachowe :) Usnąć długo nie mogłam, a gdy mi się udało PDP co godzinę wołała i wymyślała... zimno, warmflasche, gorąco, otworzyć okno, zamknąć okno, a koło 3 w nocy - "głodna jestem", co mnie już wogóle rozwaliło... teraz nadal deszczowo i wietrznie, spokojnego dnia, Drodzy Słuchacze Więziennego Radia:*