Na wyjeździe #5

16 lutego 2014 09:45 / 1 osobie podoba się ten post
Ja też w czasie pełni nie sypiam najlepiej, a już sama to bardzo źle:))) Ale już następną pełnię będę przytulać się do Mojego Misia :)))
16 lutego 2014 09:52 / 3 osobom podoba się ten post
Dla wszystkich dziś poturbowanych Radio puszcza Tango Morango

-W tę szaloną, deszczową noc,
gdy nie pomógł ci spać nałożony na głowę koc,
wiedz, że jestem blisko tu
i utulę cię do snu,
już niedłuuuuuugo!
Twój puchatek, misio, król,
weźmie twego życia znój
na ramiona mocne swe
ukochaaaaaana!-
16 lutego 2014 09:56 / 2 osobom podoba się ten post
wiewiorka

A to ciekawe.wczoraj w nocy mój PDP tez o 2 w nocy śniadanie sobie szykował i pospacerowałpo mieszkaniu.Jest pełnia,może tak na to reaguja.Ja juz 3 noc nie moge spać.Ale u mnie podczas pełni to norma:))

Dobrze ze nie wyja do ksiezyca
16 lutego 2014 10:05 / 2 osobom podoba się ten post
Sówka

A niech sobie powyją jak mają na to ochotę:))))...... Sowy całe noce "hukają" i jakoś nam to nie przeszkadza ...:))))
16 lutego 2014 10:15 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A niech sobie powyją jak mają na to ochotę:))))...... Sowy całe noce "hukają" i jakoś nam to nie przeszkadza ...:))))

Ej, ja spie, bez takich mi tutaj ;-)
16 lutego 2014 10:21 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Ej, ja spie, bez takich mi tutaj ;-)

Oj tam,a bo to jednemu psu na imię "Burek"?......Sówko a może Ty jakaś farbowana "sowa" jesteś to i w nocy śpisz i o "huhuhu " nie myślisz ?...Z tego co się orientuję to sowy jednak po nocach nie śpią i s(i)e hukają, że ino .:))))))))))))))))
16 lutego 2014 10:24 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj tam,a bo to jednemu psu na imię "Burek"?......Sówko a może Ty jakaś farbowana "sowa" jesteś to i w nocy śpisz i o "huhuhu " nie myślisz ?...Z tego co się orientuję to sowy jednak po nocach nie śpią i s(i)e hukają, że ino .:))))))))))))))))

No zgadzam się z Tobą - hehehe. Sowa powinna być teraz  mało kumata, skoro Sową jest. Przecież polowała całą noc i takie tam inne wyprawiała ;-)))))
16 lutego 2014 10:33 / 2 osobom podoba się ten post
Niestety muszę się wylogować , po południu jeszcze trochę popiszę......już mnie to domowe "taratajstwo" wygania od lapka...buuuuuuuu...:))))
16 lutego 2014 10:45 / 4 osobom podoba się ten post
Oj! Pohukało by się. Może bym zapomniała o jedzeniu :)
16 lutego 2014 10:55 / 2 osobom podoba się ten post
Sówka

No,ja na pewno nie wyję,ale o 2 w nocy podziwiam księżyc.Wczoraj był piękny  i jasno jak w dzień:))
16 lutego 2014 11:00 / 4 osobom podoba się ten post
Do takiej pracy jak nasza,trzeba mieć jednak w miarę silną psychikę.Każdemu zdarzą się dołki,tylko trzeba mieć swó sposób na wyjście z nich.Każdy ma swoje sprawdzone.To nasze forum to naprawdę super sprawa.Na pewno wielu osobom pomogło,niestety nie wszyscy mają neta:(Ja nawet jak mam podły nastrój i nie mam ochoty pisac,poczytam sobie i już lepiej:)
16 lutego 2014 11:09 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

Do takiej pracy jak nasza,trzeba mieć jednak w miarę silną psychikę.Każdemu zdarzą się dołki,tylko trzeba mieć swó sposób na wyjście z nich.Każdy ma swoje sprawdzone.To nasze forum to naprawdę super sprawa.Na pewno wielu osobom pomogło,niestety nie wszyscy mają neta:(Ja nawet jak mam podły nastrój i nie mam ochoty pisac,poczytam sobie i już lepiej:)

Racja, racja .....Nie jednej z nas bez tego forum ciężko ,by było wytrzymac w więziennej celi...
16 lutego 2014 12:03 / 1 osobie podoba się ten post
Ładna, słoneczna pogoda dzis. Babcia juz najedzona śpi, a ja mam przerwe do 15 i idę na spacer. Idzie ktoś ze mną? Samej trochę smutno. :)))
16 lutego 2014 12:04 / 2 osobom podoba się ten post
wisienka

Ładna, słoneczna pogoda dzis. Babcia juz najedzona śpi, a ja mam przerwe do 15 i idę na spacer. Idzie ktoś ze mną? Samej trochę smutno. :)))

ja ide nie bedziesz samotna:)))