Ładna, słoneczna pogoda dzis. Babcia juz najedzona śpi, a ja mam przerwe do 15 i idę na spacer. Idzie ktoś ze mną? Samej trochę smutno. :)))
Ładna, słoneczna pogoda dzis. Babcia juz najedzona śpi, a ja mam przerwe do 15 i idę na spacer. Idzie ktoś ze mną? Samej trochę smutno. :)))
Jestes szczupla, rasy bialej i wyssysasz krew? - wiem kim jestes
To powiedz, powiedz glosno, niech wszyscy ludzie usłyszą !!!
- Jestes tamponem.
Poszlo :-)
Jak ktos ma ochote przeczytac to wysle
Jak ktos ma ochote przeczytac to wysle
Ja przeczytamłabym też. Moje czytadła już się pokończyły -)) Też poproszę.
Witam Amelka 55 czy ty jesccze żyjesz ? nie odzywasz się przepraszam że pisze na forum ale nie mam innej mozliwości Pozdreawiam
Prosze bardzo
Gabrysiu, jeszcze nie, bo sąsiad zaczął przygotowywać dom na bal karnawałowy i nie ośmieliłam się jemu przeszkodzić.Tym bardziej, że pomagało jeszcze dwóch panów. Poproszę jutro.
A bal ma się odbyć 22 lutego i ja też mam zaproszenie więc nie mogę i nie chcę przeszkadzać.
I każdy z gości ma być przebrany za wampira -))
I moje dwa lapki są w odstawce. Gdybym była pozbawiona dostępu do netu, to na pewno już dawno nowy byłby uruchomiony i nie szukałabym żadnych wymówek, żeby o pomoc poprosić.
Jak się grunt pod nogami pali, to inne mysli i działania wtedy mam.
Gabrysiu, podpowiedz proszę, jaki jest powód, że nie mogę wgrać na ten komputer Skap,a?
Tj. stary komputer PDP, wgrałam ostatnio przeglądarkę Google Chrome ale i tak nie mogę S.wgrać.