Na wyjeździe #5

27 lutego 2014 17:17
Jak materac jest normalny to lepiej gumkowe a jak p....y ups. przeciwodleżynowy to lepsze zwykłe, bo gumka czasem blokuje troszkę pompowanie :)
27 lutego 2014 17:24
mzap88

nie, powiedziałabym nawet,  że więcej jest tych gumkowych...
no zobaczę, jak się zmieści gumkowe na ten materac to takie zostawie

Jak pdp ma materac przeciwodleżynowy to nie tak dużo tych podkładów:) prześcieradło i jeden , szkoda materaca jak ma leżeć na trzech warstwach potem.
27 lutego 2014 17:55 / 1 osobie podoba się ten post
sliczny zapach ma ten balsam miałam go cudny
27 lutego 2014 17:59
materac zwykły taki ;]
27 lutego 2014 18:22 / 2 osobom podoba się ten post
http://telesztab.pl/channel.php?tvp2 polecam telewizje bez limitów
27 lutego 2014 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
no napewno:))trzeba łazic wtedy dobrze człowiek sie czuje rześko a jak siedzi to nogi puchna i sie rozleniwia,balsam mi podchodzi ale perfum wanillia dla mnie za mdły słodki
27 lutego 2014 18:30
kacha25

http://telesztab.pl/channel.php?tvp2 polecam telewizje bez limitów

Kasiu,super jest ta stronka,nawet na sticku idzie oglądanie :)
27 lutego 2014 19:17
ivanilia40

Kasiu,super jest ta stronka,nawet na sticku idzie oglądanie :)

ciesz sie ze mogłam pomóc
ogladałam do tej pory jordello ale jakies prace sa i do 7 przerwa w emisji,a przy okazji tego jordello jakies głupie niemieckie strony mi wyskakiwały nawet ich niewłaczałam same sie uruchamiały i zanieczyszczały mi kompa tez tak macie tu w niemczech?tyle ze tvn tu niema na tym linku
27 lutego 2014 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
noooooo ,że ja już w granie w karty popadłam.. hhihii
27 lutego 2014 19:21
mzap88

materac zwykły taki ;]

To możesz tych podkładów nakłaśc do woli:) ale to będzie osoba leżąca?
27 lutego 2014 19:33
kacha25

ciesz sie ze mogłam pomóc
ogladałam do tej pory jordello ale jakies prace sa i do 7 przerwa w emisji,a przy okazji tego jordello jakies głupie niemieckie strony mi wyskakiwały nawet ich niewłaczałam same sie uruchamiały i zanieczyszczały mi kompa tez tak macie tu w niemczech?tyle ze tvn tu niema na tym linku

W Ch wogóle nic nie mozna obejrzeć,a mnie zależało głównie na I i II programie,TVN nie mam również :)
27 lutego 2014 19:50 / 6 osobom podoba się ten post
witam i o zdrowie pytam:)jak dziewczyneczki,wszystkie dzis pączka zjadly?:)ale wybiegaly owego pączka pożniej mam nadzieje!!!a ja w domku, tak ostro sie wzięlam od razu do roboty, okna itp itd, i w sumie wyrobiona jestem tzn, że moge znow jechać co nie znaczy że tesknie za de, nie,nie!!!tylko ta kasiora tak jakoś szybko sie uplynnia, a może ją gubie, a może ktos mi ją kradnie:):)zartuje.Jak w domku jestem to zawsze ale to zawsze jak przebudze sie w nocy to odruch taki mam by aby napewno w domu swoim sie obudzilam, no i jaka ulga jak stwierdzam fakt, ze tak, to moj dom!!!!:)a teraz tak poważnie, życze Wam by dni mijaly podwojnie szybko, żadnych dołów,zadnych przykrych sytuacji tylko usmiechu, a sobie życze by jutro gołąbki z wloskiej kapusty i sosem grzybowym wyszly mi przesmacznie bom zpragniona takich rzeczy po polskiemu ugotowanych. W razie co jutro o 12stej godz golabki będą staly przed laptopem, jesli ktoraś zapragnie to bez pytania mozna brac:):)kolejny dzień za Wami dzielne Wy:)
27 lutego 2014 19:59
dorotee

To możesz tych podkładów nakłaśc do woli:) ale to będzie osoba leżąca?

niestety tak, kiedy jeszcze 2 tyg temu była fit.....

Serce mi się kraje...

w sobotę wraca ze szpitala
27 lutego 2014 20:00 / 4 osobom podoba się ten post
http://streamplay.pl/?cat=474

telewizja polska, do wyboru kanały.Póki co za free:)
27 lutego 2014 20:00
kaska_45

witam i o zdrowie pytam:)jak dziewczyneczki,wszystkie dzis pączka zjadly?:)ale wybiegaly owego pączka pożniej mam nadzieje!!!a ja w domku, tak ostro sie wzięlam od razu do roboty, okna itp itd, i w sumie wyrobiona jestem tzn, że moge znow jechać co nie znaczy że tesknie za de, nie,nie!!!tylko ta kasiora tak jakoś szybko sie uplynnia, a może ją gubie, a może ktos mi ją kradnie:):)zartuje.Jak w domku jestem to zawsze ale to zawsze jak przebudze sie w nocy to odruch taki mam by aby napewno w domu swoim sie obudzilam, no i jaka ulga jak stwierdzam fakt, ze tak, to moj dom!!!!:)a teraz tak poważnie, życze Wam by dni mijaly podwojnie szybko, żadnych dołów,zadnych przykrych sytuacji tylko usmiechu, a sobie życze by jutro gołąbki z wloskiej kapusty i sosem grzybowym wyszly mi przesmacznie bom zpragniona takich rzeczy po polskiemu ugotowanych. W razie co jutro o 12stej godz golabki będą staly przed laptopem, jesli ktoraś zapragnie to bez pytania mozna brac:):)kolejny dzień za Wami dzielne Wy:)

ja tez tak mam pierwsza noc w domku jak sie budze w nocy to niewiem gdzie jestem czy w pl czy w de i jak juz zrobie rendgen po pokoju to ulga wielka ze to mój pokoik w polsce