Na wyjeździe #5

27 lutego 2014 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Siedzę przed lapkiem i nogi moczę...........ale bajka

A'propos relaksu...Wczoraj moja babcia była cały dizeń pobudzona,gadala jak najęta,miała ciągle fochy,więc jak juz położylam ją spać to postanowiłam się właśnie zrelaksowac w wannie pełnej gorącej wody. Puściłam prawie wrzątek żeby potem doać zimnej,nalałam płynu,wróciłam po kilku minutach,wsadzam rękę zeby sprawdzić tempetaturę,a tam zonk...cholerna woda ledwie ciepła!
Przypomniałam sobie wtedy,że oprócz pralki na monety jest jesczcze terma na wodę dla kilku rodzin, i że na pewno już ktoś mnie uprzedził,dlatego woda ledwie ciepła!
No i co było robić...szybko wlazłam i wylazłam...
27 lutego 2014 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A'propos relaksu...Wczoraj moja babcia była cały dizeń pobudzona,gadala jak najęta,miała ciągle fochy,więc jak juz położylam ją spać to postanowiłam się właśnie zrelaksowac w wannie pełnej gorącej wody. Puściłam prawie wrzątek żeby potem doać zimnej,nalałam płynu,wróciłam po kilku minutach,wsadzam rękę zeby sprawdzić tempetaturę,a tam zonk...cholerna woda ledwie ciepła!
Przypomniałam sobie wtedy,że oprócz pralki na monety jest jesczcze terma na wodę dla kilku rodzin, i że na pewno już ktoś mnie uprzedził,dlatego woda ledwie ciepła!

I co i co? Z niedomytym i zmarznietym podwoziem poszłas spac, biedulka.
27 lutego 2014 21:14
ivanilia40

a ta terma to też na monety ?

27 lutego 2014 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
Kapiele w zimnej wodzie sa bardzo dobre dla zdrowotnosci:) Krążenie lepsze, skóra jędrna!!!
27 lutego 2014 21:16
robert72

Kapiele w zimnej wodzie sa bardzo dobre dla zdrowotnosci:) Krążenie lepsze, skóra jędrna!!!

brrrrrrr nigdy...
27 lutego 2014 21:16
robert72

brrrrrrr nigdy...
27 lutego 2014 21:17
robert72

Krążenie jest lepsze po gorącej wodzie,a skóra nie zjędrniejej po 40-tce :):):)
27 lutego 2014 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

a ta terma to też na monety ?

Proszę Cię Alinka,już Ty lepiej nie kracz...:)
27 lutego 2014 21:17
robert72

Lepiej isc spac w smrodku niż sie kąpac w chłodku.
27 lutego 2014 21:19
andrea + invanilia - nie mam wanny, jedynie prychol (zazdroszczę wam).
Za niespełna 2 m-ce dziadki przeprowadzają się i tam będzie i jedno i drugie :)
27 lutego 2014 21:20
ja też jestem głodna ale ja boję się zejść na dół bo ten dom jest taki ogromny i babka jeszcze mnie napadnie jak będę szła z jedzeniem hihiihi 
27 lutego 2014 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Lepiej isc spac w smrodku niż sie kąpac w chłodku.

Podobno od smrodu jeszcze nikt nie umarł, a od świeżego, zimnego powietrza wyginęła cała armia Napoleona.

To cytat z mojego znajomego.
27 lutego 2014 21:20
A i owszem, lepsze po zimnej wodzie a najlepiej na koniec naprzemiennie raz ciepła ,raz zimna puscic. A po 40-tce skóra również jest piekna i moze byc tak samo seksi jak po 18-tce.Trochę zabiegów, sprawnych dłoni, olejku i ....:)
27 lutego 2014 21:21
gosia35

ja też jestem głodna ale ja boję się zejść na dół bo ten dom jest taki ogromny i babka jeszcze mnie napadnie jak będę szła z jedzeniem hihiihi 

Jak to ogromny ?? To gdzieś Ty wylądowała ??
27 lutego 2014 21:23
gosia35

Ogromny powiadasz? Zapytaj w jakim "domu" mieszka nasza Dorotee....