Na wyjeździe #5

03 marca 2014 07:12
magmab

Dziękuje Dziewczyny. A tak wogóle to dzień dobry opiekunkowo!!! Pije z błogim spokojem kawusie, wszystko popakowane. Teraz tylko czekać będe na busika który ma przyjechać koło 12. Ale żeby się mi nie dłużyło pójde na długiiiii spacer bo to będzie mój pierwszy porzadny po 2 m-cach. Dziękuje dziewczyny że jesteście!!!!!!!!!!! KW

spokojnej i szerokiej drogi
03 marca 2014 07:28 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien doberk w poniedziałkowy poranek miłego dnia zycze spokojnego pełnego usmiechu:))) Tym co nie jest łatwo wytrwałosci cierpiliwosci jutro bedzie lepij !! Wiec szkoda zdrowia na stres milutkiego kochani !!!:)))))))))))))))))))))))
03 marca 2014 09:10 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Ja to mam szczęście jednak :) Skarby oglądaja, oglądaja...po czym pani Skarb (głuchawa) mówi: "Ich verstehe kein Wort" A pan Skarb sugeruje żeby zmienic kanał :) albo wyłaczyc :)

Ja mam też dobrze,bo mój PDP ,jezeli już,to oglada sport,wiadomosci,jakis film i nie wymaga,zebym z mim wspólnie ogladała.Jak mnie coś zainteresuję ,oglądamy razem,jak nie ogladam u siebie w pokoju.
03 marca 2014 09:28
magmab

Dziękuje Dziewczyny. A tak wogóle to dzień dobry opiekunkowo!!! Pije z błogim spokojem kawusie, wszystko popakowane. Teraz tylko czekać będe na busika który ma przyjechać koło 12. Ale żeby się mi nie dłużyło pójde na długiiiii spacer bo to będzie mój pierwszy porzadny po 2 m-cach. Dziękuje dziewczyny że jesteście!!!!!!!!!!! KW

Spokojnej szczęliwej podróży, odpocznij na urlopie jak najlepiej  
03 marca 2014 09:32
magmab

Szczęśliwej podróży i jak będziesz już w domciu, to pamiętaj o nas
03 marca 2014 09:38 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

Wysłało mi się dwa razy...

Dziś ja "umieram" chciało by się powiedzieć jak co miesiąc, ale tak fatalnie to już dawno nie było.... 
03 marca 2014 10:46
magmab

szerokosci zycze i wspanialego urlopu)))))
03 marca 2014 10:48
Wiesiula

Wysłało mi się dwa razy...

Dziś ja "umieram" chciało by się powiedzieć jak co miesiąc, ale tak fatalnie to już dawno nie było.... 

Kochana wez tabsy ja ostatnio umieram 2  razy  wiem co za bol dobrze ze nie w trasie kestes
03 marca 2014 11:27
Wiecie co wstyd sie przyznac a zapominam kiedy jest Bozeny Krystyny  noz chorera demencja mnie dopada hehe:)))
03 marca 2014 11:30
Zakręcona Mamuela

Wiecie co wstyd sie przyznac a zapominam kiedy jest Bozeny Krystyny  noz chorera demencja mnie dopada hehe:)))

*** 13 marca **
03 marca 2014 14:40 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

*** 13 marca **

Dzieki!!! No tak jak dzis to ja nie byłam jeszcze na zakupach normalnie szok ogarnełam hehe kolezanka miała mało czasu no tak mnie poganiała ze sie cała spociłam!!! A bała sie sama wracac bo jeszcze nie jest zorientowana!! No a trzeba byc solidarnym nie zostawie polki  ale wole sama na spokojnie hehe!! Ale porzytek mało straciłam hihihihi:))))))))))
03 marca 2014 18:44 / 12 osobom podoba się ten post
Jestem już w domku, pozdrawiam
03 marca 2014 18:51 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Jestem już w domku, pozdrawiam :-)

Odpoczywaj Sówko ..-:))))))))))
03 marca 2014 21:56
Obejrzalam "M jak miłość" odcinek 1044,niestety internet miał czkawkę i nie usłyszałam co Tomek powiedział do Agnieszki jak poszedł do niej do szpitala wieczorem.Jeśli ktoś obejrzał ,czy mogę prosić o cytat? :):):)
03 marca 2014 21:58 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Obejrzalam "M jak miłość" odcinek 1044,niestety internet miał czkawkę i nie usłyszałam co Tomek powiedział do Agnieszki jak poszedł do niej do szpitala wieczorem.Jeśli ktoś obejrzał ,czy mogę prosić o cytat? :):):)

nie oglądałam zbyt uważnie -ona mu powiedziała,że się 2x do tej samej rzeki nie wchodzi a on ja pocałował w policzek i powiedział coś w stylu-oj tam, oj tam ,to się jeszcze zobaczy...