nie oglądałam zbyt uważnie -ona mu powiedziała,że się 2x do tej samej rzeki nie wchodzi a on ja pocałował w policzek i powiedział coś w stylu-oj tam, oj tam ,to się jeszcze zobaczy...
nie oglądałam zbyt uważnie -ona mu powiedziała,że się 2x do tej samej rzeki nie wchodzi a on ja pocałował w policzek i powiedział coś w stylu-oj tam, oj tam ,to się jeszcze zobaczy...
Ivanilia, Kasia - rozwalacie mnie:)
Wiersze to Ty przecudne piszesz ,ale film streszczasz jeszcze przecudniej ,nie oglądałam a dzięki Tobie to jak ze trzy odcinki bym oglądnęła -:)))))))))))))))))))))))))
A to czemu? bo seriale oglądamy?:)a dlaczego nie,choc zdecydowanie preferuje wszelkie medyczne seriale:):):):)z Dr Housem na czele:)
No nie wiem - tak mnie to mocno rozbawiło. Ivanilia nie dosłyszała jednego zdania - no jak rozumiem kluczowego i na forum biedna musiała info szukać. No tak po prostu to zabawne było:)
Kluczowe było absolutnie,dlatego zapytałam na forum :):) Liczyłam się jednak z tym ,ze wstanę przed 7-ą w niedzielę i obejrzę raz jeszcze bo wtedy najlepiej net chodzi,ale Kasia mnie wybawiła od nastawiania budzika tak wcześnie:)
Ty to bystra jesteś ,Kasia napisała coś tam coś a dla Ciebie " Siara ....i wszystko jasne "-:))))))))))))
Emilio - zazdroszczę Ci tego kombajnu:)
Ze wszystkich, z których na razie piłam, kawy były pyszne. No ale to też zależy od jakości kupionej kawy.
Chociaż z drugiej strony dobrze, że nie mam takiego, bo bym po kilka latte macchiato dziennie piła, a to ponoć niezdrowe.
Piszę tutaj, bo tam to by w temacie nie było:)
Wczoraj w De trwal karnawal w najlepsze i maz Pdp postanowil tez zaszalec .Chcial zebym kupila torta szwarcwaldzkiego .A Pdp mowi ,ze nie chce ,bo jej szkodzi .Maz jej na to ,ze ona nie jest na swiecie jedyna ,ze sa inni, i oni chca dobre ciacho,i kwita .Koniec tematu. Wiec ja z panem wcinalam torcik ,a Pdp suche ciasto drozdzowe.Ale chyba nie byla szczesliwa ,bo mine miala nietega.Czasami zastanawiam sie czy sie upiera ,zeby na swoim postawic ,bo maz jej we wszystkim ulegal i nadal go testuje .Czystosuje zasade : sama nie zjem to i inni nie musza.