Na wyjeździe #5

02 marca 2014 17:14
nie śmiejcie się tylko ale ja boję się też tego co na wschodzie się dzieje po części to też wpłynęło na moje dzisiejsze samopoczucie.Dzwoniłam dziś do mojego męża z 5 razy pytałam czy mogą go też powołac jak skończył pracę w wojsku. Ale wstyd ... ale jak mam już być szczera....
02 marca 2014 17:16
ivanilia40

Sama w to nie wierzę,ale wolne godziny spędziłam na...oglądaniu parady :). Nawet było fajnie,jakiś "potwór " obsypał mnie konfetti,ktoś inny rzucał słodyczami, było wesoło. Potem polewali wodą wszystkich,ja uciekłam razem z "pszczółkami" do pobliskiej bramy:). Zmarzłam też okrutnie...zaraz po powrocie gorąca herbatka z miodem i cytryną ,a stopy do miski z gorącą wodą. Może sie nie rozchoruję.

Jak bierzesz w tym udzial to jest całkiem fajnie, rok temu byłam na płd Niemiec, bardzo kolorowo było:)
02 marca 2014 17:17
ok koniec żalu panno lalu.idę kolację robić bo babulec głodna hihihihihi,,po obiedzie,,
02 marca 2014 17:19 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Jak bierzesz w tym udzial to jest całkiem fajnie, rok temu byłam na płd Niemiec, bardzo kolorowo było:)

Na prawdę było fajnie i kolorowo. Wczoraj niestety musiałam babci pilnować bo chciała mi z domu uciekać no i wogóle miałam z nią jazdę,dlatego nieweiele widziałam. Dziś za to sobie odbiłam i jestem zadowlona tylko strasznie zmarzłam :)
02 marca 2014 17:20
Ja oglądam i oglądałam parady przebierańców w telewizji na SWR.Jest to ulubiony program PDP i jak przełączę to zaraz mówi ,że ona chce ten regionalny (SWR)
02 marca 2014 17:22
ivanilia40

Na prawdę było fajnie i kolorowo. Wczoraj niestety musiałam babci pilnować bo chciała mi z domu uciekać no i wogóle miałam z nią jazdę,dlatego nieweiele widziałam. Dziś za to sobie odbiłam i jestem zadowlona tylko strasznie zmarzłam :)

Na płn De tak nie świętują, obejrzałam z łożka tylko w telewizji, z Braunschweig-- Brunszwik chyba-- pomieram dzisiaj, tylko tabletki pożeram.
02 marca 2014 17:23
dorotee

Na płn De tak nie świętują, obejrzałam z łożka tylko w telewizji, z Braunschweig-- Brunszwik chyba-- pomieram dzisiaj, tylko tabletki pożeram.

Współczuję Ci bardzo,też tak cierpiałam kiedyś...
02 marca 2014 17:24 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Współczuję Ci bardzo,też tak cierpiałam kiedyś...

Ja co miesiac, tylko pierwszy dzień, a miałam dzisiaj jakieś wolne:(:(:(
02 marca 2014 17:26
W innych latach oglądałam na żywo , a nawet uczestniczyłam w korowodzie karnawałowym i nie żle się bawiłam.Na pamiątkę zostały zdjęcia i miłe wspomnienia.
02 marca 2014 17:37 / 1 osobie podoba się ten post
Ja byłam na paradzie z pd było wesoło kolorowo,zabawa super
02 marca 2014 18:20
I powoli mija moja czwarta niedziela na wygnaniu . Zostało mi jeszcze 6 niedziel , znaczy w 6 niedzielę o tej porze powinnam już być w domku . teskno mi juz za dzieciaczkami ....
02 marca 2014 18:43 / 1 osobie podoba się ten post
Po ulicy jeżdzi putzmaschina,co to znaczy? Dziś będę spać całą noc ! Hurrrrrra
02 marca 2014 19:01 / 2 osobom podoba się ten post
A mnie wkurzają już w tv te ich karnawałowe biesiady. Kicz nie z tej ziemi i na kilku kanałach na raz to leci i dziadek od tygodnia niczego innego nie ogląda. No oby do środy!
02 marca 2014 19:04 / 1 osobie podoba się ten post
A na moim zadupiu cisza ;-))) parada tylko w tv i nie przeszkadza mi to wcale a wcale ;-))
02 marca 2014 19:35
Sówka

A ja wlasnie zjadlam ostatni obiad na obczyznie i rano do domku :-D

Szerokosci Soko miłego urlopu!!:))))