Na wyjeździe #5

04 marca 2014 17:27 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Magda, wiem ale jeszcze nie musiałam oglądać w swoim krótkim jeszcze życiu czyjejś śmierci :(

przy naszej pracy trzeba to brac pod uwage niestety
04 marca 2014 17:29
no zobaczymy, co to dalej będzie
04 marca 2014 17:31
mzap88

Ech, boję się...
moja pdp dzisiaj KO, wlasciwie spi caly dzien
przez te prochy, choć pielegniarka twierdzi, ze to moze byc koncowka.
Ja siedze i wyje....

A od kiedy bierze te prochy,wiesz może jakie?
04 marca 2014 17:34
tzn to jest syropek nazywa sie Pipamperon plus plaster fentanyl - od wczoraj wieczór
04 marca 2014 17:35
prawie wcale nie reaguje, nie moge jej dac ani jesc ani pic ;/

pigula mowi zeby ja zostawic jak jest.
Tylko zmienie jej pieluche na noc
04 marca 2014 17:45
mzap88

tzn to jest syropek nazywa sie Pipamperon plus plaster fentanyl - od wczoraj wieczór

Może dawka za duża,jak po lekach tak zareagowała,melduj lekarzowi.
04 marca 2014 17:47
tina 100%

Ten człowiek,o którym pisałam też wrócił z Iraku,teraz też normalnie funkcjonuje,ale wtedy ,od razu po przyjeździe to jakby w letarg zapadł.Więcej nie pojechał na taką misję.Zdaje się,że są przeprowadzane testy psychologiczne w wojsku.Może nie powinni wysyłać ludzi o słabszej konstrukcji psychicznej.

no tak jak widział rozczłonkowane ciała i itd.mój woził archeologów szukali mogił zbiorowych.wojna to nic dobrego
04 marca 2014 17:53
tina 100%

Może dawka za duża,jak po lekach tak zareagowała,melduj lekarzowi.

spoko, córka jest na bieżąco, jestem w kontakcie z pigułą, jutro do południa przyjdzie.
Też mi się wydaje, że dawka plastra w stosunku do tego syropku za duża, mowilam corce, ale ona swoje wie ;]
04 marca 2014 17:57
mzap88

spoko, córka jest na bieżąco, jestem w kontakcie z pigułą, jutro do południa przyjdzie.
Też mi się wydaje, że dawka plastra w stosunku do tego syropku za duża, mowilam corce, ale ona swoje wie ;]

Po Fenantylu może być taka reakcja i do tego w połaczeniu z neuroleptykiem,bo jest nim ten syropek,ale jak babcia nie reaguje i ciagle śpi,to juz jest stan w którym trzeba alarmować lekarza.Najwyraźniej za duzo dla niej.
04 marca 2014 18:01
tina 100%

Po Fenantylu może być taka reakcja i do tego w połaczeniu z neuroleptykiem,bo jest nim ten syropek,ale jak babcia nie reaguje i ciagle śpi,to juz jest stan w którym trzeba alarmować lekarza.Najwyraźniej za duzo dla niej.

Córka twierdzi, że to przejdzie do jutra pojutrza (ta jasne) ;/

sama widziała matkę, ale przeciez ona wie najlepiej.....
04 marca 2014 18:01
tina 100%

04 marca 2014 18:06
Dziewczyny calkiem niedawno jedna kobitka dala namiary na fajna stronke z busami no kurcze nie moge znzlezc :( pomozta:(
04 marca 2014 18:12
beata

Dziewczyny calkiem niedawno jedna kobitka dala namiary na fajna stronke z busami no kurcze nie moge znzlezc :( pomozta:(

Wywlokłam temat z busikami,może o to chodzi?
04 marca 2014 18:15
beata

przejazdy.info
04 marca 2014 18:17
mzap88

Jakby babcia była trochę senna,to na poczatku kuracji często się zdarza,to ok.Ale jak spi non stop i nie reaguje,to trzeba sie mieć na baczności.Czasem ciężko zrozumieć motywy postępowania rodzin podopiecznych...