Na wyjeździe #5

25 stycznia 2014 18:32
amelka55

LUbie stabilizacje ale do osob stabilnych nie naleze; dom nie ten sam, auto nie to samo, rower nie ten sam ...i moja waga -ciala- tez nie ta sama.

No i temat wagi powraca a ja dzisiaj siedze i szukam w internecie wczasów odchudzających hahahah
25 stycznia 2014 18:38 / 1 osobie podoba się ten post
Może i założe....a jakie dobre pracownice bede miec od razu..moja firma pod nazwa,Forum Pflege 8...dlaczego 8? Bo 8 godz bedziemy pracowac,reszta czas wolny
25 stycznia 2014 18:39 / 1 osobie podoba się ten post
Prawdopodobnie jak zdecydujesz sie na nowego meza i nowy dom, to tylko dlatego, ze on bedzie bardzo zabiegal o Twoje wzgledy.
BEdzie kupowal drogie prezenty az w koncu 'zmiekniesz' i porzucisz swoja stabilizacje.
I nie bedziesz pracowac za kase, tylko jako zona wykonywac to samo co teraz ale bez comiesiecznych Eur przelewow )  

25 stycznia 2014 19:08 / 3 osobom podoba się ten post
Matko andrea ale ty masz głowe do liczenia...juz mianuje cie moja ksiegową
25 stycznia 2014 19:09 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Prawie sie obraziłam ;-))) jak możesz !!!

Mysiuniu, to taka trochę koketeria....
25 stycznia 2014 19:11 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Mysiuniu, to taka trochę koketeria....

Żeby mi to było ostatni raz !!  Takie rzeczy wypisywać ;-)))
A tak po cichu, to kokietuj nas, kokietuj ;-))
25 stycznia 2014 19:13 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Żeby mi to było ostatni raz !!  Takie rzeczy wypisywać ;-)))
A tak po cichu, to kokietuj nas, kokietuj ;-))

Obiecuję poprawę, skrobnę coś od czasu do czasu.
Ale plusiki rozdzielałam przy czytaniu jak mnie nie było.
25 stycznia 2014 19:17
Ależ mnie Hogata w napięciu trzyma !!! Niech się już wyśpi i ze szczegółami opowie co i jak, bo ciekawa jestem okrutnie jak sobie poradziła. Ja w nią wierzyłam od początku, będzie dobrze ale ta ciekawość niezaspokojona .....;-//
25 stycznia 2014 19:43 / 8 osobom podoba się ten post
Ja tam w Hogatkę wierzę, jak będzie żle,
to nagotuje cudownego wywaru i ujarzmi Hipissa i jego matuchnę
25 stycznia 2014 20:30 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Matko andrea ale ty masz głowe do liczenia...juz mianuje cie moja ksiegową

A zeby Ci sie to oplacalo ,Andrei dasz 1200pln...juz widze jak skacze z radosci na te nowa robote:):):):):):)
25 stycznia 2014 21:18 / 10 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A zeby Ci sie to oplacalo ,Andrei dasz 1200pln...juz widze jak skacze z radosci na te nowa robote:):):):):):)

Wierszyk z zeszłego roku chyba ,ale w temacie:):):)
Parę euro zarobiła już firemkę założyła!!!
  teraz robi rekrutację , 
do MARIOTTA na kolację
- codziennie kasiora spływa kiedy inne sie wykiwa !
 Dam 700 ,niech sie cieszy
-reszta zaś do mojej kiesy!
 Że tam cięzko i pod górę?
 Eee ,wyłączę dzis komórę
 Niech mi dupy nie zawraca
 Niech sie cieszy ,ze jest pracasmile"     
25 stycznia 2014 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
Jakos się kijowo przekopiował,ale sie chyba doczytacie?:)
25 stycznia 2014 21:25 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Jakos się kijowo przekopiował,ale sie chyba doczytacie?:)

Doczytalam,u mnie idealnie widac......uwielbiam Twoje wiersze,jestes Wielka:):):):):):).....Kiedys za mlodych(bardzo) czasow tez probowalam,pozniej mi przeszlo-nieprzyjemnosci w szkole,ale troche za duzo do opowiadania :):):):):)
25 stycznia 2014 21:33 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Doczytalam,u mnie idealnie widac......uwielbiam Twoje wiersze,jestes Wielka:):):):):):).....Kiedys za mlodych(bardzo) czasow tez probowalam,pozniej mi przeszlo-nieprzyjemnosci w szkole,ale troche za duzo do opowiadania :):):):):)

Ach tam:) Ja Cię najdzie wena to skrobniesz i Ty poemacik stosowny:):):)Forumowych poetek i poetów/tak tak ,jeden jest na pewno/ jest więcej:0Nawet takie osoby co to nie nie ja wierszyków nie tez juz sie tu pokazały od poetyckiej strony:):):)
25 stycznia 2014 22:23
Dziewczyny, wczoraj Kruszynka pisała , ze dzis ma ślub. Chciałąm złożyc jej życzenia z tej okazji. Powiedzcie cczy i gdzie skladałyscie jej życzenia. Chciałam sie odwołać do jej posta o slubie, ale nie moge go znaleźć.Pomóżcie :))