Na wyjeździe #5

25 stycznia 2014 16:15
Ok,dzieki za wyjasnienia.W ten sposob zmienniczka dowiaduje sie ze ma mniejsza kase niz ta ktora bedzie po niej,nie wydaje sie to niesprawiedliwe? Obie mialysmy te sama pdp wiec te same waruki pracy itd.Poziom jezyka -ten sam,prawo jazdy obie mialysmy - tylko ona wieksze niz ja doswiadczenie.Ja mialam 200 eu wiecej niz ona.Bo bylam z inna firma niz ona.
25 stycznia 2014 16:23 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Ok,dzieki za wyjasnienia.W ten sposob zmienniczka dowiaduje sie ze ma mniejsza kase niz ta ktora bedzie po niej,nie wydaje sie to niesprawiedliwe? Obie mialysmy te sama pdp wiec te same waruki pracy itd.Poziom jezyka -ten sam,prawo jazdy obie mialysmy - tylko ona wieksze niz ja doswiadczenie.Ja mialam 200 eu wiecej niz ona.Bo bylam z inna firma niz ona.

Marta ja jeżdzę z jednej firmy i zmieniam dziewczyny z tej samej firmy i czasami też mamy w tym samym miejscu różnice w wynagrodzeniach.

PS. A co się dzieje ze Scarlet ? Wydawało mi się, że już wróciła do DE. Brakuje Jej wpisów ...
25 stycznia 2014 16:45 / 1 osobie podoba się ten post
wiesz na zastraszanie ja bym sobie absolutnie nie pozwolila,dlatego rowniez nie pozwolilam sobie na takie traktowanie zjechalam do domku po paru dniach dowiedzialam sie ze Pani ktora po mnie przyjechala zjechala do domku bo dla niej za ciezko bylo i przyjechala nastepna,ta dziewczyna rowniez sie dlugo nie utzrymala i suma sumarum firma stracila miejsce i mnie juz nie namowili do wspolpracy.....owszem dzwonili ale juz nie ,,ta,, Pani koordynator tylko jakas inna nie dalam sie namowic,zreszta w tym samym czasie jakos dostalam super propozycje i nie myslalam juz o powrocie do firmy
25 stycznia 2014 17:10 / 3 osobom podoba się ten post
judora

Marta ja jeżdzę z jednej firmy i zmieniam dziewczyny z tej samej firmy i czasami też mamy w tym samym miejscu różnice w wynagrodzeniach.

PS. A co się dzieje ze Scarlet ? Wydawało mi się, że już wróciła do DE. Brakuje Jej wpisów ...

Wróciła, wróciła.
Kochana jesteś, dziękuję za zainteresowanie, chociaż jedna mnie lubi ha...ha...
Podczytuję cały czas, ale jakos nie mam weny do pisania.
Wciągnał mnie  czytnik, mam tyle  książek do przeczytania.
Duchem jestem z Wami.

25 stycznia 2014 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Wróciła, wróciła.
Duchem jestem z Wami.

A co to za niska "samoocena"???? Wcale nie tylko jedna osoba Cie lubi !!! Ale czytaj sobie, czytaj ...
25 stycznia 2014 17:26 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Wróciła, wróciła.
Duchem jestem z Wami.

Witaj SCARLET. Mnie też czytnik wciągnąl , chociaż wydawało mi się zawsze , że papierowe książki nia mają sobie równych.A co do pisania na forum nie tylko nam minęła wena ...:( ciekawe czemu?
25 stycznia 2014 17:30 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Wróciła, wróciła.
Duchem jestem z Wami.

Prawie sie obraziłam ;-))) jak możesz !!!
25 stycznia 2014 17:31
No a gdzie Ivanilia ??? Ciagle śpi w PL, byczy się ??? A może od nas odpoczywa ;-//
25 stycznia 2014 17:31
No a gdzie Ivanilia ??? Ciagle śpi w PL, byczy się ??? A może od nas odpoczywa ;-//
25 stycznia 2014 17:48 / 5 osobom podoba się ten post
Ja na odwrot,mąż nie ten sam,dom też,..a firma- szukam idealnej wiec pewnie dlugo jeszcze bede szukała
25 stycznia 2014 18:00 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

Ja na odwrot,mąż nie ten sam,dom też,..a firma- szukam idealnej wiec pewnie dlugo jeszcze bede szukała

Załóż firmę idealną:):):)Nie będziesz musiała szukać:)
25 stycznia 2014 18:02 / 4 osobom podoba się ten post
no wlasnie a jak zalozysz to daj znac......
25 stycznia 2014 18:14 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Zaloz firme wylacznie dla siebie, bedziesz sobie panem, wojtem i plebanem. BEdzie idealnie.
25 stycznia 2014 18:19 / 1 osobie podoba się ten post
Taką miałam na myśli,Amelka:)Z autopsji zresztą:):):)Nie ma to jak być swoim własnym szefem:):):)
25 stycznia 2014 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
LUbie stabilizacje ale do osob stabilnych nie naleze; dom nie ten sam, auto nie to samo, rower nie ten sam ...i moja waga -ciala- tez nie ta sama.