Nianiata a jakie masz tabletki na noc dla swojej podopiecznej na noc.Moja tez mam demencje tak sie w nocy drze że nie mozna wytrzymać w dzień ok ale nocki przerąbane
Nianiata a jakie masz tabletki na noc dla swojej podopiecznej na noc.Moja tez mam demencje tak sie w nocy drze że nie mozna wytrzymać w dzień ok ale nocki przerąbane
Nianta, ciezko masz ! Mam nadzieje ze firma zwroci na to uwage i bedziesz miala dodatek za nocki.
Ale co masz na mysli sa 2 opiekunki? jestescie we 2 jednoczesnie na 1 sztelli?
Na noc Zopiclon-ratiofharm filmtabletten 7,5 mg i Quetiapin 50 mg, na dzień Memantin 10mg... No i do tego krople na uspokojenie Haloperidiol... Jak dla mnie to tylko ta tabletka na noc coś daje, ale nawt jak już nie ma sił, i głos ma taki że ledwo mówi , to itak krzyczy... A całej nocy nie przesypia, oczywiście...
Kacha, a mi szkoda twojej babci. nie kazdy latwo akceptuje ze sie starzeje. Z tego co piszesz to twoja babcia nie czuje sie dobrze w swojej skorze - a to bardzo smutne ... . Starosc nie radosc.
*
Haneczka, to ile razy w miesiacu wstajesz ze az 300€ dodatku?
Ja mam za zaklocona noc 10/15€ dodatkowo /ale rzadko zaklocona jest/ wiec zeby 300€ z tego wyszlo musialby co noc prawie wstawac.
Powiedz jaki to pomysł, może jak nie u Ciebie to u innych wypali?
Ja też nie wiem jak mam się upomnieć o dodatkową zapłatę za nocki, firma umywa ręce...
Chociaż to oni powinni negocjować.
jakbys tu była i zobaczyla jej widziwianie to juz by ci szkoda niebyło.mi było jej szkoda na poczatku do tamtego razu teraz jestem tu 7 raz i przestalam sie wczuwac.ona raczej na babcie nie wyglada taka jak sa u nas w polsce to wielka dama zapatrzona w siebie
Z firmą nie mogłam się dogadać w spr. dodatku za nocne wstawanie.
Tłumaczyli tym, że mam i tak wysoką stawkę (niemal najwyższą).
Zdecydowałam więc porozmawiać z rodziną i ta okazała się być bardziej wyrozumiała.
Wynegocjowałam 5 e za nockę (oczywiście, jeśli jest wstawanie).
Biorąc pod uwagę fakt, że zawsze w środy kiedy mam wolne - dostaję 20 e na kawę i ciacho, to
ta wynegocjowana stawka jest raczej w porzo.....