Poznałam dziś opiekunkę ,która jest 1-szy raz w D ,nie wiem z jakiej firmy bo nie chwaliła się i dniówkę ma 26 euro....= 780 na mc......język podstawowy.
Poznałam dziś opiekunkę ,która jest 1-szy raz w D ,nie wiem z jakiej firmy bo nie chwaliła się i dniówkę ma 26 euro....= 780 na mc......język podstawowy.
ja meila pisala nie bede, zapytam tutaj, dlaczego od Ciebie malo plusow dostaje?!!!!!!!!!!Ty chyba zartujesz sobie, dziecinada, jak naprawde ktoś to poważnie zapytal Ciebie to zamiast jechać do opieki powinien do piaskownicy.Kaska Ty Osobo:)koniecznie daj mi plusa:)
To ja mam 788 eu do zaplaty? No zlitujcie sie toż to sporo ponad polowe mojej wypłatyiSowa nie wyskakuj z takimi pomyslami
Zgadza się, tylko z jednej strony wielkie halo dyskusje o stawce minimalnej itd. a z drugiej realny spadek płac w tym zawodzie i to na łeb na szyję. Tłumaczenie lepiej pojechać za 600 niż wcale, sami sobie gotujemy ten los.
Uffff !!! Ale gorąco dzisiaj ;-)) Na forum oczywiście.
dawaj, właśnie warto, żeby się dowiedzieć, które firmy omijać
Sasanka, prosze o wiecej optymizmu co do przyszlosci plac dla opiekunek :-))
Wybacz starej kobiecie--no,popatrz ja juz myslalam o takiej nieprzyzwoitej sprzedazy ,madrego przyjemnie posluchac.:::)....no,no,no,to taka autoreklama,aaaaa!......a co to jest autoreklama? bom ciemna jak tabaka w rogu.....:)
Spoko, niedługo taka stawka będzie marzeniem, w imię poprawności politycznej opiekunek i wspierania słabszych. Tyle że jak napisała Ivanilia większość sama sobie nie chce pomóc i są w takiej sytacji jakiej są na własne życzenie, ale co tam pomożemy im i już:)
oj basiu ,basiu mowisz ja jestem najlepsza, najmadrzejsza ,najpiekniesza itd......ważne żeby było naj na pocztku i juz.acha jak masz jakieś wady to w wczasie autoreklamy nie masz ich. Mam nadzieje ,ze wiesz juz o co chodzi...