Jakie wynagrodzenie jest dla Ciebie odpowiednie?

04 lutego 2014 21:56
anna1965

ja tez w dwóch i tak jak ty ucze sie ,ale tu tez wchodzę od czasu do czasu bo w głowe dostane od tej nauki ,mam duzo ksiązek np.blondynka na jezykach i rozmowki polsko-niemieckie dla wyjezdzających do pracy jako opiekunka i pomoc domowa ,mam tez luzne skserowane kartki ze stron roznych agencji ....tylko nie mam z kim rozmawiac ...no ale sie nie żale i nie załamuje powoli idzie.....troche zazdroszcze koleżankom ,ze one tam , a ja tu musze siedziec ,bez tej cholernej kasy

Będzie dobrze, my też bedziemy tam...
04 lutego 2014 22:01 / 5 osobom podoba się ten post
mala

Witam wszystkich:)zaraz zostane zlinczowana:)ale....nie wiem,co stalo sie z tym forum,jakis czas temu,bardzo czesto wchodzilam,czytalam,pisalam a teraz co wejde to albo wojny o nic praktycznie po zastanowieniu sie:)albo totalna "prywata":)szkoda,naprawde szkoda,pozdrawiam wszystkich zyczac wszystkiego dobrego i usmiechu na buziach:)bo wtedy lepiej sie zyje i pracuje a nasza praca do najlatwiejszych nie nalezy,wiec czemu jeszcze dolowac sie wchodzac i czytajac wpisy w swiecie wirtualnym?:)jakis czas temu,gdy wchodzilam na forum to zawsze z taka radoscia ,ze poczytam sobie o konkretnych doswiadczeniach z naszej pracy,czegos naucze sie nowego itd a teraz wieczne "bitwy",ale mam nadzieje,ze to stan przejsciowy i wszystko wroci do normy:)

Też tak uważam.A szkoda to było forum opiekunek a teraz ?
04 lutego 2014 22:06 / 7 osobom podoba się ten post
mala

Witam wszystkich:)zaraz zostane zlinczowana:)ale....nie wiem,co stalo sie z tym forum,jakis czas temu,bardzo czesto wchodzilam,czytalam,pisalam a teraz co wejde to albo wojny o nic praktycznie po zastanowieniu sie:)albo totalna "prywata":)szkoda,naprawde szkoda,pozdrawiam wszystkich zyczac wszystkiego dobrego i usmiechu na buziach:)bo wtedy lepiej sie zyje i pracuje a nasza praca do najlatwiejszych nie nalezy,wiec czemu jeszcze dolowac sie wchodzac i czytajac wpisy w swiecie wirtualnym?:)jakis czas temu,gdy wchodzilam na forum to zawsze z taka radoscia ,ze poczytam sobie o konkretnych doswiadczeniach z naszej pracy,czegos naucze sie nowego itd a teraz wieczne "bitwy",ale mam nadzieje,ze to stan przejsciowy i wszystko wroci do normy:)

A teraz dyskutujemy, po to rowniez jest to i inne forum. Nasza praca jest trudna i nie da sie wiecznie tylko usmiechac i poklepywac. Ta dyskusja wcale nie jest ani prywatna (no, ale juz Moderator wyczyscil), ani nie dazy do dolowania. Temat jest bardzo trudny do ogarniecia i dobrze, ze sa rozne zdania.
04 lutego 2014 22:10 / 1 osobie podoba się ten post
Tak Andrea, pierwsze lekcje są darmowe
04 lutego 2014 22:10
anna1965

ja tez w dwóch i tak jak ty ucze sie ,ale tu tez wchodzę od czasu do czasu bo w głowe dostane od tej nauki ,mam duzo ksiązek np.blondynka na jezykach i rozmowki polsko-niemieckie dla wyjezdzających do pracy jako opiekunka i pomoc domowa ,mam tez luzne skserowane kartki ze stron roznych agencji ....tylko nie mam z kim rozmawiac ...no ale sie nie żale i nie załamuje powoli idzie.....troche zazdroszcze koleżankom ,ze one tam , a ja tu musze siedziec ,bez tej cholernej kasy

04 lutego 2014 22:11
Ja też tak chcę:), ale mi busuu nie leży.
04 lutego 2014 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
hhhaaaa no wisisz mi jeszcze te 100 euro  :)
04 lutego 2014 22:12 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea jestes wielka...nie zaleznie ile masz cm.:)
04 lutego 2014 22:15
Mnie nie podchodził Langmaster,pamiętam że kilka razy zaczynałam kurs i ze złością wyłaczałam. No i nadszedł dzień,że zmusiłam się do przejścia kolejnych działów.Teraz jestem nim zachwycona:).
A'propos busuu,to nie opłaca się wykupować płatnych opcji,bo i tak co jakiś czas odblokowują,np z okazji urodzin,albo żeby zachęcić do dalszej nauki.Ja tym sposobem te płatne funkcje przeszłam ze trzy razy:)
04 lutego 2014 22:19
Usunięty

zobcz tutaj http://www.dw.de/nauka-niemieckiego/kursy-dla-poziomu-a1/s-100220   może ci się spodobaa

chcialam wejsc bo tez sie ucze a tu zong-not found napisali i co  ?
04 lutego 2014 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
mas

chcialam wejsc bo tez sie ucze a tu zong-not found napisali i co  ?

04 lutego 2014 22:39
O nauce niem.jest osobny wątek
04 lutego 2014 22:40 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

A teraz? http://www.dw.de/nauka-niemieckiego/kursy-dla-poziomu-a1/s-100220

dziekuje,jest,bardzo,bardzo.Kochane jestescie
04 lutego 2014 22:41 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

O nauce niem.jest osobny wątek

tak,wiemy i dlatego juz zakonczyłysmy.....tak jakos z kasy zeszło nam na kursy
04 lutego 2014 23:16 / 2 osobom podoba się ten post

Tak nie lubie,jak moje posty sa usuwane...ehhh