Mi nie brak:)Babuszka w swej łaskawości codziennie mnie na wybieg na całe 2 godziny wypuszcza:):):)
Mi nie brak:)Babuszka w swej łaskawości codziennie mnie na wybieg na całe 2 godziny wypuszcza:):):)
No ! Teraz mile kolezanki (podpielam sie pod Ciebie ,bo blisko bylas) ratujcie kolezanke ,ktora w nastepny wtorek zjezdza do kraju jako bezrobotna ,bo wolala wiecej forsy !! no ! kto teraz pomoze,doradzi ,zaznaczam,ze ta bezrobotna moze byc w domu gora do dwuch tygodni,......takie jaja,jak jestescie---jestescie NAJ....wolacie wiecej-kopniak w d........e tak jak sie spodziewalam :) Z tych nerw walnelam byka,nie mysle co pisze DWOCH a nie dwuch.....sorki
Kryptoreklama. Działaj szybko, może nie będziesz musiała zjeżdzać do domu.Powodzenia Zaraz, pewnie Moderator usunie posta:)
Kolejny taki wpis i usunie również Twoje konto. Moderator
Napisalam sie i wywalilo mi intrnet,nie wiem,czy gora cos juz nie kombinuje.Byl pan,probowal mnie namowic na wycofanie podania!!!! ale bez slowa,ze moze oni mi cos dorzuca. We wtorek przyjedzie tu babeczka,ktorej PDP zmarla wlasnie.....Boje sie,ze mi przed czasem lapka odbiora,gdyby tak,to jak bede potrzebowala Waszej pomocy,bedzie kontaktowala sie moja Ania (corka)......W.......l mnie moj man,bo zamiast mnie podbudowac to mnie straszy,ale dostal zj.......ki i przeprosil ....Tak jak sie spodziewalam,ze niby mieli zrywac umowe,ale gdzie znajda tansza ag.?.....Jutro wysylam do firm,o ile bede miala na czym. Mam pytanie,jak pojdzie na udry "on" moze mi nie dac ref. ,ale wczoraj dal mi kopie mail-i,w ktorych juz w lipcu targowal sie o mnie i wczoraj tez,czy moge w razie czego to miec....napisane,ze idealnie opiekuje sie i takie tam bzdety?.......piszta mi piszta ,bo mi sie lapy trzesa.....Moj do mnie mowi,ze jak bym nie wolala to bym miala robote.....a ja mu na to Babciunia bedzie zyla 10 lat ,a ja bede dygala dalej(bo dalam slowo)za 830 w porywach do 850 e.
No ! Teraz mile kolezanki (podpielam sie pod Ciebie ,bo blisko bylas) ratujcie kolezanke ,ktora w nastepny wtorek zjezdza do kraju jako bezrobotna ,bo wolala wiecej forsy !! no ! kto teraz pomoze,doradzi ,zaznaczam,ze ta bezrobotna moze byc w domu gora do dwuch tygodni,......takie jaja,jak jestescie---jestescie NAJ....wolacie wiecej-kopniak w d........e tak jak sie spodziewalam :) Z tych nerw walnelam byka,nie mysle co pisze DWOCH a nie dwuch.....sorki
że sie wtrące, ja jestem z firmy pewnie wiesz w jakiej bo sie w opiniach pytalam tam pare razy, wiec latwo sie domyslic, powiem tak-pracowalam dlugo na czarno, i nagle tak jak Ty obawa czy coś znajde,uwierz mi, bez problemu, tylko ja bylam bardzo ostrożna i dlatego uparlam sie na firme w ktorej jestem, mozesz mi na slowo wierzyc jest ok, ale.....no zawsze jest jakies ale, moja znajoma z kiepska znajomościa jezyka tez do nich startowala i niestety tez rozczarowalam sie bo zaproponowali prawie tyle co mialas.Nie wiem na ile znasz język,jesli dośc dobrze operujesz zdaniami bez problemu wynegocjujesz stawke wiekszą co mialas dotychczas. Test jezykowy latwy, naucz sie opowiadac o sobie,ile juz jezdzisz i jaka mialas PDP,tzn co przy niej robilas. Pewnie inne firmy są rownie dobre, ja wypowiadam sie o swojej bo potrzebujesz teraz opinii.I pamietaj, nic nie dzieje sie bez przyczyny, najwyrazniej droga pisana jest Tobie do inenj PDP. Trzymaj sie, jestes bystra, wyszczekana, juz nie swiezynka, poradzisz sobie bez problemu.
:)ja mam troche inna taktyke:)zawsze z rodzinami jestem na dystans,bardziej czlowieka szanuja wtedy,tak mi sie wydaje:)i jest ok:)to tylko praca i nic wiecej:)"czulosci"i uczucia wyzsze:)zachowuje dla rodziny ale swojej:)