Jakie wynagrodzenie jest dla Ciebie odpowiednie?

05 lutego 2014 21:59 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dziwczynunie (ja juz jak M. Daniec) cicho,Lili ma, odebrac i napisac juz umiem,.....tylko mnie nie "zmuszajta",zebym sie nowych sztuczek na kompie uczyla...plissssss:):):)

Patrz - to napiszę Ci krok po kroku, jak dodać maila. 

1. Na stronie forum (obojętnie której) patrzysz na górze po prawej. Masz 3 niebieskie kółka, a w nich napisy: wiadomości - mój profil - wyloguj się.
2. Wchodzisz w "mój profil"
3. Otwiera Ci się strona Twojego profilu.
4. Na górze (na wysokości góry Twojego zdjęcia profilowego) masz kilka zakładek - mój profil - edycja profilu - edycja konta - usuń konto
5. Wchodzisz w "edycja profilu"
6. No i tam masz dwa pola, na których możesz pisać. Albo w "kilka słów o sobie", albo w " przebyte kursy, szkolenia". Wpisujesz tam swój adres e-mail. Najlepiej w tym pierwszym polu.
7. Zjeżdżasz na dół myszką i klikasz na pierwsze zielone pole, jakie Ci się pojawi, a jest to "zapisz profil użytkownika"
8. No i gotowe - masz już to w profilu i odbierasz setki maili od nas:)
05 lutego 2014 22:00

Robienie w dalszym ciągu w tym temacie "giełdy pracy", polecania firm, skończy się zamknięciem tematu i banem dla winnego.

05 lutego 2014 22:03
wichurra

Patrz - to napiszę Ci krok po kroku, jak dodać maila. 

1. Na stronie forum (obojętnie której) patrzysz na górze po prawej. Masz 3 niebieskie kółka, a w nich napisy: wiadomości - mój profil - wyloguj się.
2. Wchodzisz w "mój profil"
3. Otwiera Ci się strona Twojego profilu.
4. Na górze (na wysokości góry Twojego zdjęcia profilowego) masz kilka zakładek - mój profil - edycja profilu - edycja konta - usuń konto
5. Wchodzisz w "edycja profilu"
6. No i tam masz dwa pola, na których możesz pisać. Albo w "kilka słów o sobie", albo w " przebyte kursy, szkolenia". Wpisujesz tam swój adres e-mail. Najlepiej w tym pierwszym polu.
7. Zjeżdżasz na dół myszką i klikasz na pierwsze zielone pole, jakie Ci się pojawi, a jest to "zapisz profil użytkownika"
8. No i gotowe - masz już to w profilu i odbierasz setki maili od nas:)

Wichurra,juz jutro nie mam dzis glowy....tylko nabity leb.....::)
05 lutego 2014 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wichurra,juz jutro nie mam dzis glowy....tylko nabity leb.....::)

To łatwe dasz rade ja tez byłam taka ale poradziłam sobie ty tez poradzisz sobie bez problemu:)))
05 lutego 2014 22:54 / 1 osobie podoba się ten post
wszyscy tu trzymaja kciuki za ciebie (: (:    Niech mi ktos napisze czy moj sie wyswietla,prosze
05 lutego 2014 23:02 / 2 osobom podoba się ten post
Wiesz co, Ty nie narzekaj, ze nic sie nie dzieje, zobacz jak moze byc - gdy sie dzieje za duzo. PDP dostala rolatorek i wozek - toz przecie musi jakis czas minac, zanim oslabienie i strach przejda !!! Co bys chciala, zeby od razu Cie ze scierka po schodach ganiala??? Jeszcze Ci czas zacznie szybciej leciec, jak bedziesz z wozkiem biegac, zobaczysz, wtedy bedziesz narzekac, ze, o cholercia,tyyyle na glowie !!!
05 lutego 2014 23:18 / 2 osobom podoba się ten post
Dzieki za przywolanie do tematu, zapomnialam sie i ... ale co tam, moze i mnie czerwone sie przytrafic.
No, te firemki - nie wiem, jak dlugo takie "cus" pociagnie, a moze mi sie tylko zdaje, ze znikna z rynku? Z drugiej strony wysylanie tanich, ale nieprzygotowanych opiekunek dobrej reklamy nie robi, tu w koncu i opinia sie liczy, a jak gdzies musza zmieniac po paru dniach/tygodniach opiekunke, to moze rodziny zaczna myslec, ze nie wszystko, co tanie - to dobre.
Pisalam, ze mam w prezencie konwersacje. Facet najdrozszy - odpadl, bo wyszlo, ze mialabym na zajecia, idywidualne zreszta - jezdzic. Teraz maz PDP na glowie staje, zeby znalezc w tej cenie, lub drozej - kogos, kto bedzie tu przyjezdzal. Dziewczyny z Uniwerku odpadly w przedbiegach, za tanie i nazwiska mu sie nie podobaly, raczej obco brzmiace, dla niego nie liczy sie tylko "tuziemiec"... 
05 lutego 2014 23:54 / 4 osobom podoba się ten post
No, tak tez moze byc. Wiesz, glupio mi, ale ciesze sie, ze juz nie musze sie tym wszystkim przejmowac. Szkoda mi tylko tych kobiet, ktore sa malo zaradne, doinformowane i tak dalej, zostana wykorzystane w paskudny sposob. Mozemy tylko pisac, pisac ... niech chociaz kilka z nich dzieki temu polepszy sobie warunki pracy - to juz sukces.
06 lutego 2014 00:08
emilia

No, tak tez moze byc. Wiesz, glupio mi, ale ciesze sie, ze juz nie musze sie tym wszystkim przejmowac. Szkoda mi tylko tych kobiet, ktore sa malo zaradne, doinformowane i tak dalej, zostana wykorzystane w paskudny sposob. Mozemy tylko pisac, pisac ... niech chociaz kilka z nich dzieki temu polepszy sobie warunki pracy - to juz sukces.

a ja nie uważam sie za mało zaradną......poprostu tak mi trafilo ze znalazlam sie teraz w takiej sytuacji jakiej znalazłam,  poprostu tylko nie znam jezyka na tyle dobrze zeby miec odwage jechac
06 lutego 2014 00:17
nie odbiegając tez od tematu : małe firemki psują rynek ?  - oj to chyba swojej firmy ie znasz . Własnie ta firma zorganizowała a Pomorzu Środkowym wspólnie z kilkoma UP za uijne pieniadze - kursy dla opiekunek z nauką języka niemieckiego i nawet praktykami w hospicjach . A później wysyłała te biedne dziewczyny za 750 Eu w takie miejsca , że wracały niektóre jak zombie - takich miały pacjentów i taakie sztele .
06 lutego 2014 00:21
Rozbawiłeś mnie Moderatorze do łez osuwając moje wpisy . Co to dało ? mnie rozśmieszyło -a ty chyba poczułeś się ważnym . Znam swoją wartość i nie pozwolę aby traktowano mnie jak gówniarza co nie wie co i do kogo pisze . Prawdziwą cenzurę przeżyłam i ta twoja tez mnie nie rusza zwłaszcza , że jest bez ładu i składu .Ucz sie Moderatorze od lepszych od siebie . Nauki nigdy nie za wiele

06 lutego 2014 00:21
Usunięty

nie odbiegając tez od tematu : małe firemki psują rynek ?  - oj to chyba swojej firmy ie znasz . Własnie ta firma zorganizowała a Pomorzu Środkowym wspólnie z kilkoma UP za uijne pieniadze - kursy dla opiekunek z nauką języka niemieckiego i nawet praktykami w hospicjach . A później wysyłała te biedne dziewczyny za 750 Eu w takie miejsca , że wracały niektóre jak zombie - takich miały pacjentów i taakie sztele .

nie wiem o jakiej firmie mowicie a ja znam lepszy przyklad.............firma organizuje miesieczną nauke jezyka niemieckiego  (po miesiacu to nie nauczysz sie zbyt wiele)   a póżniej wysyła na 9 miesiecy               za 600 euro
06 lutego 2014 00:22
anna1965

a ja nie uważam sie za mało zaradną......poprostu tak mi trafilo ze znalazlam sie teraz w takiej sytuacji jakiej znalazłam,  poprostu tylko nie znam jezyka na tyle dobrze zeby miec odwage jechac

ja tez nic tylko sie ucze (:,(;  (: damy rade,ja tez bez jezyka sie boje
06 lutego 2014 00:23 / 3 osobom podoba się ten post
wykorzystuje ten premium z busuu tak mnie wciagnelo ze siedze prawie do rana  :)
06 lutego 2014 08:30 / 1 osobie podoba się ten post
Szanowny Moderatorze, nie jestem ,z żadnej firmy. Jestem na etapie poszukiwań. Podzieliłam się tylko z koleżanką swoimi doświadczeniami w tym zakresie. Czy wymienienie nazwy firmy jest strasznym przestępstwem? Wydaje mi się,że to forum jest też po to żeby sobie pomagać (nie mogłam napisać jej na emaila, skypa- bo nie ma i nie umie założyć:))Przepraszam, jeśli naruszyłam regulamin.