Dziwczynunie (ja juz jak M. Daniec) cicho,Lili ma, odebrac i napisac juz umiem,.....tylko mnie nie "zmuszajta",zebym sie nowych sztuczek na kompie uczyla...plissssss:):):)
Dziwczynunie (ja juz jak M. Daniec) cicho,Lili ma, odebrac i napisac juz umiem,.....tylko mnie nie "zmuszajta",zebym sie nowych sztuczek na kompie uczyla...plissssss:):):)
Robienie w dalszym ciągu w tym temacie "giełdy pracy", polecania firm, skończy się zamknięciem tematu i banem dla winnego.
Patrz - to napiszę Ci krok po kroku, jak dodać maila.
1. Na stronie forum (obojętnie której) patrzysz na górze po prawej. Masz 3 niebieskie kółka, a w nich napisy: wiadomości - mój profil - wyloguj się.
2. Wchodzisz w "mój profil"
3. Otwiera Ci się strona Twojego profilu.
4. Na górze (na wysokości góry Twojego zdjęcia profilowego) masz kilka zakładek - mój profil - edycja profilu - edycja konta - usuń konto
5. Wchodzisz w "edycja profilu"
6. No i tam masz dwa pola, na których możesz pisać. Albo w "kilka słów o sobie", albo w " przebyte kursy, szkolenia". Wpisujesz tam swój adres e-mail. Najlepiej w tym pierwszym polu.
7. Zjeżdżasz na dół myszką i klikasz na pierwsze zielone pole, jakie Ci się pojawi, a jest to "zapisz profil użytkownika"
8. No i gotowe - masz już to w profilu i odbierasz setki maili od nas:)
Wichurra,juz jutro nie mam dzis glowy....tylko nabity leb.....::)
No, tak tez moze byc. Wiesz, glupio mi, ale ciesze sie, ze juz nie musze sie tym wszystkim przejmowac. Szkoda mi tylko tych kobiet, ktore sa malo zaradne, doinformowane i tak dalej, zostana wykorzystane w paskudny sposob. Mozemy tylko pisac, pisac ... niech chociaz kilka z nich dzieki temu polepszy sobie warunki pracy - to juz sukces.
nie odbiegając tez od tematu : małe firemki psują rynek ? - oj to chyba swojej firmy ie znasz . Własnie ta firma zorganizowała a Pomorzu Środkowym wspólnie z kilkoma UP za uijne pieniadze - kursy dla opiekunek z nauką języka niemieckiego i nawet praktykami w hospicjach . A później wysyłała te biedne dziewczyny za 750 Eu w takie miejsca , że wracały niektóre jak zombie - takich miały pacjentów i taakie sztele .
a ja nie uważam sie za mało zaradną......poprostu tak mi trafilo ze znalazlam sie teraz w takiej sytuacji jakiej znalazłam, poprostu tylko nie znam jezyka na tyle dobrze zeby miec odwage jechac