Urlop - opiekunka odpoczywa

21 lipca 2014 22:27
siwa

Masz urlop to zacznij sie rozgladac moze stoi gdzies z boku a ze jest troche niesmialy,a ty dominujaca to boi sie podejsc

Nieee, Siwa. Teraz aktualnie nie ma. Ale będzie. 
:)

21 lipca 2014 22:28 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

Jak pojawi się ktoś, na któego widok ugną mi się nogi to wtedy pogadamy, dobra? :)
teoretyzować nie ma sensu :)

Lepiej nie ha ha Nogi sie uginaja na widok komornika ha ha.

A teraz powaznie.Wyluzuj bo chyba dzis dola podlapalas.
22 lipca 2014 00:12 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Może ;)
Ale już nie chcę jak wtedy. 
Chcę innej jakości. Chcę coś poczuć. 
Skomplikowane.

Dawaj do mnie nad morze, to "polatamy" razem ;) Biegacza sobie wylatasz, pełno ich na moich trasach ;D
22 lipca 2014 14:58 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Coś mamy wspolnego jedne z pszczołami inne z mrowkami:) to pracowitość.I nie podpuszczaj mnie bo napisze co nam grozi w Meksyku,na Karaibach i na Sycylii oprocz mafii:):):)

No na Karaibach, to już chyba wszyscy kanibale wymarli.
A jeśli nikt mnie już tam nie zje, to oznacza, że mogę tam na urlop pojechać )
22 lipca 2014 15:52 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

A jeśli nikt mnie już tam nie zje, to oznacza, że mogę tam na urlop pojechać :-))

A ja słyszałam,że ostatniego kanibala zjedli i dlatego już ich nie ma:):)
22 lipca 2014 16:10 / 4 osobom podoba się ten post
amelka

A jeśli nikt mnie już tam nie zje, to oznacza, że mogę tam na urlop pojechać :-))

I spotkac Jacka Sparrowa i Czarnobrodego, ja tez chce jechac
22 lipca 2014 19:04 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

I spotkac Jacka Sparrowa i Czarnobrodego, ja tez chce jechac

Margolcia,jak widzisz, żadnych przeszkód już nie ma. Chcieć znaczy móc )
22 lipca 2014 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
A ja ciągle nie mogę sobie zorganizować urlopu, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie. Chce wsiąść w auto i jechać przed siebie, zatrzymać się tam, gdzie mi sie będzie podobało. Oczywiście w PL, u nas, w kochanej zielonej Polsce ;-)))
22 lipca 2014 20:07 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

A ja ciągle nie mogę sobie zorganizować urlopu, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie. Chce wsiąść w auto i jechać przed siebie, zatrzymać się tam, gdzie mi sie będzie podobało. Oczywiście w PL, u nas, w kochanej zielonej Polsce ;-)))

Kiedys bylo fajnie, bralo sie namiot, troche zarcia i grosza i w Polske, w lesie gdzies przy wodzie rozbijalo sie namiot i bylo super. Teraz jakies strefy ochronne, zakazy, nakazy. Co sie porobilo? U nas na jeziorze jest duzo plazyczek 3 wyspy, kiedys mozna bylo rozpalac ognicha, hulac, teraz rezerwat zrobili. Wszedzie pseudo rezerwaty, bo na to unia kase daje, a  bo kormorany tam sie gniezdza, zrobili je pod ochrona, teraz wyspa zasrana przez te ptaszyska jest, z drzew tylko poschniete kikuty strasza, wedkarze wkurzeni bo te ptaki to sprytne takie i wieczne glodne, ech szkoda słow. Ale rezerwat je? Je.
22 lipca 2014 20:10 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Bardzo fajny pomysł na urlop i nic organizowac nie trzeba tylko autko,kasiorka i jazda.Przestan marzyć o tym ,tylko zdecyduj się i zrób to:):):):):)
22 lipca 2014 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Bardzo fajny pomysł na urlop i nic organizowac nie trzeba tylko autko,kasiorka i jazda.Przestan marzyć o tym ,tylko zdecyduj się i zrób to:):):):):)

Zrobię, zrobię !!!  Tylko nie wiem kiedy - hahaha.  Ale jest już bardzo blisko. 
01 sierpnia 2014 06:14 / 1 osobie podoba się ten post
Pakuje juz dzisiaj lapka do szafy - tez ma urlop.Jadę, poleze na plazy nad naszym morzem.Pogoda zanosi się typowo urlopowa wg zapowiedzi prognostyków.

Giunta - mam dla Ciebie propozycję - w poniedziałem mozesz wybiec ze Szczecina ja wybiegnę też ze Stegny Gd. i spotkamy sie po drodze.Ja Ciebie poznam nie masz co się martwić,że sie miniemy.A mnie poznasz też, starsza kobieta,ale bez rolatorka,blond czupryna z dwoma czerwonymi promyczkami.To ja.Ale by było:):):):)
01 sierpnia 2014 07:28 / 4 osobom podoba się ten post
nadszedł ten upragniony dzień --- zaq chwileczkę pakuję lapka ( reszta już w aucie ) i wyjazd w góry ! życzę wszystkim wspaniałych dni ! odezwę się jeszcze -- pa pa pa !
14 sierpnia 2014 23:38 / 4 osobom podoba się ten post
To jest moj "urobek" z 2 godzinnego szperania na brzegu morza.To co ja robiłam na tegorocznym urlopie to nie
opieszę tego.Przyznam sie tylko,ze wymyslałam wieczorki oprocz statutowego zapoznawczego było jeszcze 9
innych rożnych roznistych.Opieszę jutro tylko jeden.Robililiśmy prywatke z lat 70-siątych.Stroje, muzyka
jadło z tamtych lat tylko "Bałtyckiej" nie było.Ubaw mielismy po pachy.
15 sierpnia 2014 05:49 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

To jest moj "urobek" z 2 godzinnego szperania na brzegu morza.To co ja robiłam na tegorocznym urlopie to nie
opieszę tego.Przyznam sie tylko,ze wymyslałam wieczorki oprocz statutowego zapoznawczego było jeszcze 9
innych rożnych roznistych.Opieszę jutro tylko jeden.Robililiśmy prywatke z lat 70-siątych.Stroje, muzyka
jadło z tamtych lat tylko "Bałtyckiej" nie było.Ubaw mielismy po pachy.

śliczny urobek. Ja w tym roku nie miałam tyle szczęcia.