Masz urlop to zacznij sie rozgladac moze stoi gdzies z boku a ze jest troche niesmialy,a ty dominujaca to boi sie podejsc
Masz urlop to zacznij sie rozgladac moze stoi gdzies z boku a ze jest troche niesmialy,a ty dominujaca to boi sie podejsc
Jak pojawi się ktoś, na któego widok ugną mi się nogi to wtedy pogadamy, dobra? :)
teoretyzować nie ma sensu :)
Może ;)
Ale już nie chcę jak wtedy.
Chcę innej jakości. Chcę coś poczuć.
Skomplikowane.
Coś mamy wspolnego jedne z pszczołami inne z mrowkami:) to pracowitość.I nie podpuszczaj mnie bo napisze co nam grozi w Meksyku,na Karaibach i na Sycylii oprocz mafii:):):)
No na Karaibach, to już chyba wszyscy kanibale wymarli.
A jeśli nikt mnie już tam nie zje, to oznacza, że mogę tam na urlop pojechać :-))
No na Karaibach, to już chyba wszyscy kanibale wymarli.
A jeśli nikt mnie już tam nie zje, to oznacza, że mogę tam na urlop pojechać :-))
I spotkac Jacka Sparrowa i Czarnobrodego, ja tez chce jechac
A ja ciągle nie mogę sobie zorganizować urlopu, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie. Chce wsiąść w auto i jechać przed siebie, zatrzymać się tam, gdzie mi sie będzie podobało. Oczywiście w PL, u nas, w kochanej zielonej Polsce ;-)))
A ja ciągle nie mogę sobie zorganizować urlopu, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie. Chce wsiąść w auto i jechać przed siebie, zatrzymać się tam, gdzie mi sie będzie podobało. Oczywiście w PL, u nas, w kochanej zielonej Polsce ;-)))
Bardzo fajny pomysł na urlop i nic organizowac nie trzeba tylko autko,kasiorka i jazda.Przestan marzyć o tym ,tylko zdecyduj się i zrób to:):):):):)
To jest moj "urobek" z 2 godzinnego szperania na brzegu morza.To co ja robiłam na tegorocznym urlopie to nie
opieszę tego.Przyznam sie tylko,ze wymyslałam wieczorki oprocz statutowego zapoznawczego było jeszcze 9
innych rożnych roznistych.Opieszę jutro tylko jeden.Robililiśmy prywatke z lat 70-siątych.Stroje, muzyka
jadło z tamtych lat tylko "Bałtyckiej" nie było.Ubaw mielismy po pachy.