Urlop - opiekunka odpoczywa

15 sierpnia 2014 17:38 / 1 osobie podoba się ten post
a to certyfikat do powyzszego zdjecia.
15 sierpnia 2014 17:47 / 2 osobom podoba się ten post
Dzięki ! Wiesz , ze kocham konie a hucuły szczególnie .A nawet się tematycznie wstrzeliłaś bo aktualnie oglądm czempionat narodowy arabów.A hucuły maja swój czempionat końcem września i już mnie ,,zaklepali'' do sędziowania .
A ten hucułek ze zdjęcia nawet przyjemny srokacz ( tak się fachowo konie w łaty nazywają ).
15 sierpnia 2014 17:52 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

Dzięki ! Wiesz , ze kocham konie a hucuły szczególnie .A nawet się tematycznie wstrzeliłaś bo aktualnie oglądm czempionat narodowy arabów.A hucuły maja swój czempionat końcem września i już mnie ,,zaklepali'' do sędziowania .
A ten hucułek ze zdjęcia nawet przyjemny srokacz ( tak się fachowo konie w łaty nazywają ).

W Jantarze jest takie fajne mini ZOO mam kilka fotek zrobionych.Moze zrobie z nich użytek:) juz robiąc zdjecia miałam plan.
15 sierpnia 2014 17:53
Zdradzisz jaki ? :)
15 sierpnia 2014 17:55 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

Zdradzisz jaki ? :)

Tak z grubsza.Coś jak  "sylwestrowa szopka".Tylko musze popracowac nad tym.
15 sierpnia 2014 17:57 / 1 osobie podoba się ten post
No to czekam z zaciekawieniem i .....nie tylko.
13 października 2014 15:11 / 4 osobom podoba się ten post
Sterka, wklej jakies swoje fotki, bo pomysle ze Ty naganiaczka z biura podrozy jestes. Ja z wujkiem google bylam juz wszedzie to najlepszy przewodnik.
13 października 2014 15:16
A ja chcę do Paryża...
13 października 2014 15:20 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

A ja chcę do Paryża...

Własnie przed chwilą sprawdzałam loty z Warszawy do Paryża, w wybrane dni przez listopad, grudzień, styczeń , w dwie strony - 150 zł.
13 października 2014 15:27 / 3 osobom podoba się ten post
Jaka różnica? Wszyscy żyjemy w XXI , więc gdzie widzisz problem?;)
13 października 2014 15:38 / 10 osobom podoba się ten post
Romantyczne i niezapomniane wakacje z męzem i dziećmi spędzaliśmy najczęściej u moich bratowej i brata na ziemii kujawsko -dobrzyńskiej , w okolicach Dobrzynia n/Wisłą .... Cóż to były za cudowne chwile ! Pracowaliśmy w polu do samego zachodu słońca ! Te dłonie w pęcherzach , te nogi pokłute podczas żniw !... A wieczorem kąpiele w jeziorze , grilowanie , wypiicie co nieco mocniejszego .... Na poprzeki bez pola można było sie nad Wisłę pierdyknąć , ale komu się chciało ? chyba , że młodym !.... Te komary cudownie bzyczały , tudzież kąsili nasze opalone ciała ... Te warunki sanitarne ...w chałupie łazienka z wc , za stodołą " sławojka " z serduszkiem w drzwiach , przeczytana prasa ( papier toaletowy też ! ) , mozna się było odchamić i co najważniejsze wszystko za darmo ani grosza za kibelek się nie płaciło !.... Kiedy zaczynało świtać mogliśmy obserwować wschód słońca , niesamowite wrażenie ..... wiele by jeszcze pisać ....-:))))))
13 października 2014 15:42 / 1 osobie podoba się ten post
Geronimo, az policze jaka nas dzieli roznica, moze bede miec jakies marne-szanse, ha ha ha 
13 października 2014 15:56 / 2 osobom podoba się ten post
Nianta mnie też się ciągle marzy Paryż i Rzym mówię do mojego może byś tak zaskoczył mnie kiedy powiedział zrób się na bóstwo spakuj walizkę zabieram cie gdzieś ale gdzie tam ja muszę chyba wszystko zorganizować ale romantyzmu w tym nie będzie ;)
13 października 2014 16:03 / 2 osobom podoba się ten post
Nie ważne gdzie się wypoczywa ważne jak się wypoczęło.
13 października 2014 16:09
ivetta

Nie ważne gdzie się wypoczywa ważne jak się wypoczęło.

......i ile trzeba odpoczac po wypoczynku ha ha