W zeszłym roku za 6 dni z wyżywieniem ,z noclegioem na promie i z podróżą zapłaciłam około 400 zł od osoby. W sezonie koszt to około 800 zł więc też niezbyt wiele,ale mi nie zależy żeby jechać jak są wakacje,bo my mamy wakacje co 2-3 miesiące :)
W zeszłym roku za 6 dni z wyżywieniem ,z noclegioem na promie i z podróżą zapłaciłam około 400 zł od osoby. W sezonie koszt to około 800 zł więc też niezbyt wiele,ale mi nie zależy żeby jechać jak są wakacje,bo my mamy wakacje co 2-3 miesiące :)
hej ivanilia40 daj jakiś namiar co?????? plissssss :):):)
Jak znajdę ciekawą ofertę do rzucę Ci na priv,w tamtym roku na gruponie znalazłam :)
Paryż to Sylwester.Pola Elizejskie.Tanio jak barszcz
W marcu wybieram sie do Danii promem,na Skandynawię mnie wzięło.:) Nie lubię wylegiwać sie na plaży,preferuję zwiedzanie,a u naszych pólnocnych sąsiadów jest poprostu cudnie. Można wykupić tygodniowe wycieczki z wyprzedzeniem za jakiś śmieszne pieniądze,ostatnio znalazłam na gruponie.Niedługo zacznę się rozglądać.
W zeszłym roku koleżanka mi coś mówiła, że za 300 zł jeździła, ale na zasadzie : jadę 14 godzin, dojeżdżam na imprezę, nad ranem do busa i z powrotem do domu...
No i chciałam sobie poczytać o tych bliskich kontaktach ze zierzyną , o tych wspaniałych plażach w Kenii , może nawet bym chciała i pojechać a tu już ......blada - posta brak !...i co mi pozostało ? tylko wspominać naszą , krajową zwierzynę ... te świnki chrumkające , te krówki oganiające się od much własnymi ogonami ...... a tak marzyłam o safari ... co tam pienoiądze ! najwyżej kredytów by się nie pospłacało , smutny pan posiedział by trochę dłużej na mężowskiej emeryturze , ale jak bym se pojechała to bym pojechała !....że też nie zdązyłam namiarów pospisywać , no cóż - gapa jestem !!! -:))))))
To mamy podobne gusta. W Skandynawii mozna sie zakochac, bylam w Szwecji i w Danii. Zaczarowal mnie Lund.
Ale mieszkac jednak wolalabym gdzies w cieplejszych okolicach.
Wśród Niemców modne są wyjazdy do Norwegii na połów ryb.
Cyt:
Zauwazyliscie,ze Moderatora nie ma ? Pewnie na wakacjach na wyspach zielonego przyladka leniuchuje ,bez laptopa oczywiscie. Dobrze,bo jemu tez sie odpoczynaek nalezy ;-)))
Hmmm...ciekawa sprawa, bo Mleczko47 też nie ma :)))))))))))