Urlop - opiekunka odpoczywa

13 października 2014 19:41
ivanilia40

W zeszłym roku za 6 dni z wyżywieniem ,z noclegioem na promie i z podróżą zapłaciłam około 400 zł od osoby. W sezonie koszt to około 800 zł więc też niezbyt wiele,ale mi nie zależy żeby jechać jak są wakacje,bo my mamy wakacje co 2-3 miesiące :)

hej ivanilia40 daj jakiś namiar co?????? plissssss :):):)
13 października 2014 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

hej ivanilia40 daj jakiś namiar co?????? plissssss :):):)

Jak znajdę ciekawą ofertę do rzucę Ci na priv,w tamtym roku na gruponie znalazłam :)
13 października 2014 19:45
Wrzucaj tutaj - też chętnie obczaję:)
13 października 2014 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jak znajdę ciekawą ofertę do rzucę Ci na priv,w tamtym roku na gruponie znalazłam :)

to super, dzięki :):):)
13 października 2014 20:05
ORIM

Paryż to Sylwester.Pola Elizejskie.Tanio jak barszcz

W zeszłym roku koleżanka mi coś mówiła, że za 300 zł jeździła, ale na zasadzie : jadę 14 godzin, dojeżdżam na imprezę, nad ranem do busa i z powrotem do domu... 
13 października 2014 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

W marcu wybieram sie do Danii promem,na Skandynawię mnie wzięło.:) Nie lubię wylegiwać sie na plaży,preferuję zwiedzanie,a u naszych pólnocnych sąsiadów jest poprostu cudnie. Można wykupić tygodniowe wycieczki z wyprzedzeniem za jakiś śmieszne pieniądze,ostatnio znalazłam na gruponie.Niedługo zacznę się rozglądać.

To mamy podobne gusta. W Skandynawii mozna sie zakochac, bylam w Szwecji i w Danii. Zaczarowal mnie Lund.
Ale mieszkac jednak wolalabym gdzies w cieplejszych okolicach. 
13 października 2014 20:14
nianta

W zeszłym roku koleżanka mi coś mówiła, że za 300 zł jeździła, ale na zasadzie : jadę 14 godzin, dojeżdżam na imprezę, nad ranem do busa i z powrotem do domu... 

Jak kto lubi i jak kogo stac.Mozna i tak.W busie i tak impreza trwa dalej ha ha
13 października 2014 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No i chciałam sobie poczytać o tych bliskich kontaktach ze zierzyną , o tych wspaniałych plażach w Kenii , może nawet bym chciała i pojechać a tu już ......blada - posta brak !...i co mi pozostało ? tylko wspominać naszą , krajową zwierzynę ... te świnki chrumkające , te krówki oganiające się od much własnymi ogonami ...... a tak marzyłam o safari ... co tam pienoiądze ! najwyżej kredytów by się nie pospłacało , smutny pan posiedział by trochę dłużej na mężowskiej emeryturze , ale jak bym se pojechała to bym pojechała !....że też nie zdązyłam namiarów pospisywać , no cóż - gapa jestem !!! -:))))))

O nie!!! Modi sciął wszystkie palmy!!!! A juz marzeniami bylam w tropikach.
13 października 2014 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

To mamy podobne gusta. W Skandynawii mozna sie zakochac, bylam w Szwecji i w Danii. Zaczarowal mnie Lund.
Ale mieszkac jednak wolalabym gdzies w cieplejszych okolicach. 

Szwecja to kraj dla wedkarzy i grzybiarzy.Mozna tam pobyc bez kosztow.Troszke pracy przy zbiorach jagod i borowek - popoludnia wolne.Mozna sie rozbic z namiotem gdzie sie chce bez oplat.Jedyny warunek to 200 m od prywatnego terenu.Dzika przyroda,czyste powietrze i woda.Mozna pic wode bezposrednio z rzek
13 października 2014 20:20
Wśród Niemców modne są wyjazdy do Norwegii na połów ryb.
13 października 2014 20:25
wichurra

Wśród Niemców modne są wyjazdy do Norwegii na połów ryb.

w Polsce tez.Wychodzi taniej niz nad nasz Baltyk a dorsze lowisz z brzegu na klifach gdzie woda ma 40 m glebokosci
13 października 2014 20:27
Ja się wybiorę na starość rejs Aidą :) z mojego domku do Kołobrzegu ok 800km więc 2 dni jazdy zgodnie z przepisami :)
16 października 2014 11:44 / 5 osobom podoba się ten post
Chcesz wywołać wilka z lasu, czy tylko serdecznie pozdrawiasz? ;)
16 października 2014 12:03 / 3 osobom podoba się ten post
Cyt:
Zauwazyliscie,ze Moderatora nie ma ? Pewnie na wakacjach na wyspach zielonego przyladka leniuchuje ,bez laptopa oczywiscie. Dobrze,bo jemu tez sie odpoczynaek nalezy ;-)))

Hmmm...ciekawa sprawa, bo Mleczko47 też nie ma :)))))))))))
16 października 2014 12:10 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Cyt:
Zauwazyliscie,ze Moderatora nie ma ? Pewnie na wakacjach na wyspach zielonego przyladka leniuchuje ,bez laptopa oczywiscie. Dobrze,bo jemu tez sie odpoczynaek nalezy ;-)))

Hmmm...ciekawa sprawa, bo Mleczko47 też nie ma :)))))))))))

Coś "imputujesz" ? ;)