ja w tym roku zaoszczędziłam, bo jakoś nie było okazji aby gdzieś z Lubym pojechać. W zeszłym roku byłam w Turcji i było zajeeeeeefajnie!
ja w tym roku zaoszczędziłam, bo jakoś nie było okazji aby gdzieś z Lubym pojechać. W zeszłym roku byłam w Turcji i było zajeeeeeefajnie!
Wypoczynek-dla mnie nie bardzo ważne gdzie,najważniejsze z kim.
Strasznie żałuję, że w tym roku nie byłam pod namiotami, ale pogoda była kijowa jak wróciłam do Pl... A Paryż to już taka abstrakcja, mooooże kieeeeeeedyś się uda...
W marcu wybieram sie do Danii promem,na Skandynawię mnie wzięło.:) Nie lubię wylegiwać sie na plaży,preferuję zwiedzanie,a u naszych pólnocnych sąsiadów jest poprostu cudnie. Można wykupić tygodniowe wycieczki z wyprzedzeniem za jakiś śmieszne pieniądze,ostatnio znalazłam na gruponie.Niedługo zacznę się rozglądać.
W marcu wybieram sie do Danii promem,na Skandynawię mnie wzięło.:) Nie lubię wylegiwać sie na plaży,preferuję zwiedzanie,a u naszych pólnocnych sąsiadów jest poprostu cudnie. Można wykupić tygodniowe wycieczki z wyprzedzeniem za jakiś śmieszne pieniądze,ostatnio znalazłam na gruponie.Niedługo zacznę się rozglądać.
Możesz napisać za ile? Jeśli nie jest to tajemnica.
W zeszłym roku za 6 dni z wyżywieniem ,z noclegioem na promie i z podróżą zapłaciłam około 400 zł od osoby. W sezonie koszt to około 800 zł więc też niezbyt wiele,ale mi nie zależy żeby jechać jak są wakacje,bo my mamy wakacje co 2-3 miesiące :)