W sierpniu Pani szanowna w sierpniu.Juz widze, jak sobie leżę a Ty "Kluchy na łachu" robisz:-):-) hi hi . (żartuje)
W sierpniu Pani szanowna w sierpniu.Juz widze, jak sobie leżę a Ty "Kluchy na łachu" robisz:-):-) hi hi . (żartuje)
Noł problem, ale najpierw idziesz do lasu nazbierać litr jagód na sosik ^^
Toć ja w lesie wychowana.Noł problem.Tylko moge wrocić z leśniczym czy innym gajowym:-):-)
Byle nie gejowym, bo żadna z nas na tym nie zyska :-)
Witam Wszystkich.Wlasnie wrocilam z wysp greckich w tym z przepieknego Santorini.Wrazenia niesamowite.Polecam.)))
Ja "zaliczyłam" już morze we Władysławowie. Spełniłam moje małe marzenie przejechania się rowerami z Władysławowa na Hel. Polecam taką wycieczkę - przez całą trasę jedzie się ścieżką rowerową, na półwyspie co chwilę jest jakaś miejscowość (Chałupy - Kuźnica - Jastarnia - Jurata - Hel), więc można zrobić przystanek w wycieczce. Sama miejscowość Hel nie rzuca na kolana, ale i tak jest ciekawie.
W piątek wyjazd w Tatry:)
Ja juz byłam nad naszym polskim bałtykiem tydzien super wakacje miałam:-)
Ja juz byłam nad naszym polskim bałtykiem tydzien super wakacje miałam:-)
Ja też jestem fanem:) Bałtyku, dwa tygodnie sanatorium w Kołobrzegu, niestety nie tak luksusowo jeszcze:) ale i tak dobry uczynekdla duszy i ciała:)
W ubiegłym roku byłam w Jantarze super było:dwa piwa:zwłaszcza,że pojechalismy starą paczką.Pogoda też dopisała.:-)