tak Nianta :))))))))))))
Ja bym chciala postojowego 300 zl /mies.
tak Nianta :))))))))))))
Ja bym chciala postojowego 300 zl /mies.
Tyle to ja mam odszkodowania na rękę co miesiąc ;)
Nianta -Ty mi nie plusikuj tylko szczerze odpowiedz:):):)
Kasiu nianta nic nie odpisuje , bo pewnie boji sie przyznac ,że jeszcze nie wysłała ,żadnych aplikacji do innych firm . Cała opiekunkowa rodzinka dawała jej tyle dobrych rad , ale widac na próżno poszły nasze wysiłki .
Nie poszły na marne. Co nieco ja sobie skorzystałam :)
Kasiu nianta nic nie odpisuje , bo pewnie boji sie przyznac ,że jeszcze nie wysłała ,żadnych aplikacji do innych firm . Cała opiekunkowa rodzinka dawała jej tyle dobrych rad , ale widac na próżno poszły nasze wysiłki .
Proszę, nie pisz, że na próżno, fakt nic nie wysyłałam, ale GWARANTUJĘ WAM, że będą ze mnie "ludzie" :) wszystkie te wpisy były i są dla mnie ważne, wiele wzięłam do serca, wszystko powoli mi się klaruje, pisałam , że potrzebuję czasu na przemyślenia, będzie dobrze :)
Jadąc do Niemiec trzeba sobie uświadomić ile godz w miesiącu jesteś w pracy; nie masz wolnego popołudnia, soboty i niedzieli, płatnego urlopu. To się musi kalkulować-opłacać!!!!!!!!
Emi bardzo mnie to cieszy ,że komus nasze rady się przydały.
No ja w tym momencie zarabiam 5 zł na godzinę.. W Polsce pracując 24/7 zarobiłabym raczej więcej więc totalnie mi się nie kalkuluje.. Ale walczę i będąc jeszcze tutaj szukam czegoś nowego ;)
No ja w tym momencie zarabiam 5 zł na godzinę.. W Polsce pracując 24/7 zarobiłabym raczej więcej więc totalnie mi się nie kalkuluje.. Ale walczę i będąc jeszcze tutaj szukam czegoś nowego ;)
A Tobie nasze rady się przydały Alinka? Miałaś porozmawiać z córką pdp o Twoich zabiegach pielęgnacyjnycj,których nie wolno Ci wykonywać,pamiętasz?
Sorki,że pytam ale mam zaległości i nie wiem czy załatwiłaś to czy nie?