Przenoszę wypowiedzi dotyczące dyskusji o różnicach pomiędzy umowami o pracę i zlecenie do właściwego działu, czyli tutaj:
http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/451
Nie są one opiniami o firmie Promedica24 o której traktuje ten temat, a znaczącymi postami w dziedzinie prawa pracy. Łatwiej je będzie tam odszukać. Prosze dyskusję na temat umów kontynuować tam właśnie.
Doris - nie masz żadnego upomnienia ode mnie. Chyba nie ma na forum nikogo, kogo bym nie poprawił na czerwono. Więc nie przejmuj się - świat się nie zawalił.
Kasia84 - odpoczywasz od forum 24h. Prosiłem, ostrzegałem. Piszesz opinie o 4 różnych firmach nie będąc opiekunką, na podstawie czego? Na podstawie rozmowy telefonicznej z Panią w biurze? A potem chcesz za to od nich jeszcze gratyfikacji finansowej... - pozostawiam to bez komentarza!
Twoje "opinie" mogą jedynie wprowadzić w błąd osoby poszukujące wiedzy. Oprócz tego spamujesz gdzie popadnie i piszesz absolutnie niemerytorycznie, w wartościowych wątkach. Jeśli chcesz od jutra nadal pisać na forum, to przeczytaj dokładnie regulamin i zacznij się do niego stosować. Ułatwisz tym życie i mnie i innym użytkownikom, którzy na forum poszukują informacji i merytorycznej dyskusji.