29 października 2012 11:45
Ja mam zbyt daleko posunięty instynkt samozachowawczy i duże doświadczenie życiowe, aby wywlekać na wierzch moje osobiste sprawy czy to zarobki, czy to praca itd., więc nie licz na to, że będę ściemniać. Sama widzisz że na ten temat nic nie pisałam. Na temat zarobków to ja sobie mogę w gronie przyjaciół pogadać. Na zaufanie trzeba sobie u mnie zasłużyć :). Ogromnie cenię sobie prywatność. Lubię odpocząć, mieć święty spokój, a uwierz mi że są takie opiekunki które potrafią czyjeś życie zrobić nieznośnym Potrafią zasypać spamem. Jaki tylko kawał (łańcuszek też i to jest jeszcze gorsze) znajda to to ci go prześlą czy to na poczte czy to na gg. Tak jak by nic nie robiły tylko cały dzień siedziały na kompie i sądzą że to co je bawi, bawi również innych. Jakby żadnych innych rozrywek nie miały, żadnego hobby? W końcu i na Skype i na gg musisz się ukrywać, aby mieć chwile spokoju :).
Nie przeczę, że na tym forum są super wątki które mnie interesują. Porady owszem na temat nauki języka czy instalowania internetu itd, ale te watki o zarobkach gdzie widać że niektóre piszą co im ślina na język przyniesie nie są dla mnie wartościowe. Wystarczy że zadzwonię do jakiejkolwiek firmy i też mi powiedzą ile mi dadzą na „dzień dobry” . Bez żadnego podpisywania umowy nie ściemniają tylko odpowiadają konkretnie. No ale to tylko moje zdanie. Ja widocznie nie jestem z tej „bajki” :)?