quedate-ze względów finansowych oczywiście-dostałam chyba najniższą możliwą stawkę,a ponieważ wcześniej musiałąm podjąć pracę,to się zgodziłam.Ale teraz znalazłam coś innego,więc czemu mam sobie nie polepszyć,skoro mam taką możliwość.
Hej ;) Na forum jestem nowa, jeśli chodzi o promedice to jestem zadowolona. Przeszłam test przez telefon, następnego dnia miałam rozmowę w biurze, kolejnego dnia miałam już ofertę, myślałam, że będę czekać na nią dłużej teraz tylko potwierdzenie od rodziny więc trzymajcie kciuki. Dodam, że nie mam dużego doświadczenia i to będzie mój pierwszy wyjazd, ale póki co panie w firmie były bardzo miłe i też miały parę fajnych porad :)
andrea,ja nie napisałam w tej chwili o niezadowoleniu,tylko o tym,że muszą być miłe...Sama wiesz,że różnie z tą firmą bywa,były takie czasy,że z małym doświadczeniem kobiety miały małe szanse na wyjazd,teraz się w tej kwestii sporo zmieniło.
Halo dziewczyny mam pytanie ,czy ktoś was zna tabelę wg.której podwyższają placę po zdaniu weryfikacji językowej?Przeszlam wyższy próg ,ale podwyżka mnie doslownie zwalila z nóg -takie grosze. Proszę o szybką odpowiedż ,to może będę miala jakiś argument do tego ,zeby jednak dostać trochę więcej .
06 grudnia 2012 20:42 / 1 osobie podoba się ten post
Podstawowy argument cięzka i odpowiedzialna praca mniej niż za 1000 nie bede pracować. Jak nie poskutkuje szukac kolejnej agencji , która da tyle. Pozdrawiam
dorothea41 (Usunięty)
06 grudnia 2012 21:31
Promedica24 w swoich ogloszeniach zawsze pisze,ze zarobki do 1300€ kiedys zapytalam kto ma szanse tyle dostac....odp. wykwalifikowana pielegniarka! hmmmmm
JA na pewnej szteli zmienialam pielegniarke z wcale nie najgorszym niemieckim i ja jako nie wykwalifikowana o dziwo mialam wyszom stawke tak ze czeba walczyc o swoje !nie zebym miala duzo ale o2euro bylo wiecej takze to conieraz odp to tez fikcja
Konto Usunięte (Usunięty)
06 grudnia 2012 21:43
nie na raty,a w dwòch terminach...polska pensje do 10 kazdego miesiaca a diety tzn dniòwke w euro placa po 14 kazdego miesiaca i 2 lata temu w zlotòwkach przewalutowywali,zaznaczam mialam konto w euro !!!
a z ciekawosci zadzwonilam do nich w sierpniu na ponowna weryfikacje jezykowa i z dobrym niemieckim proponowali ok 30 euro dniòwki x 30,5 dnia pracy to same sobie policzcie,to nie 1000 euro nawet!!!!
reni46 (Usunięty)
07 grudnia 2012 18:36
do bella..ja mialam ciut nizsza stawke,ale byloby ok,gdyby nie podopieczna,,dopiero przy niej zrozumialam ze moja stawka to 100 procent powinna byc wyzsza,,wiec delikatnie mowiac spadalam stamtad w podskokach,,ale wspolczuje zmienniczce-dziewczyna desperatka..bez pracy w pl.z malymi dziecmi na glowie..pozdrawiam
07 grudnia 2012 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
Dzięki dziewczyny ,już wszystko wiem od pewnej milej Pani.Nie ma co liczyc na kokosy w Promedice24,ale nie wolno się dawać nabijać w butelkę i walczyć o swoje prośbą ,a jak nie pomoże to i grośbą-oni też sobie zdają sprawę z tego ,że jak będą stali do nas frontem to nie będzie obrotów dla firmy.Pozdrawiam wszystkie koleżanki po fachu.
Znalazłam ogłoszenie że w promedice można zarobić do 6null.null.null.złotych czy któraś z opiekunek ma tyle ?bo już myślałam że dziś mamy 1 kwiecień prima aprilis
dorothea41 (Usunięty)
09 grudnia 2012 15:37
Tak wlasnie sie oglasza Promedica24,DO 6.000 pln tylko musisz byc pielegniarka,i znac niemiecki lepiej od Niemca! no i po swietach oczywiscie cena spada.......