Promedica24 Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
5 / 5
12 grudnia 2012 20:10
Moje kochane jutro jadę do domku hurra po wykonaniu telefonu na numer alarmowy żeby ktoś coś w końcu zrobił w mojej sprawie bo opiekunka mojego kontraktu nie odbiera telefonu a ja jestem w bardzo złym stanie psychicznym ponieważ mam rodzinę i na święta chcę jechać do domu to wynika też z mojego kontraktu który właśnie się skończył w sekund pięć był telefon z numerem biletu.Po powrocie do polski składam wypowiedzenie dziękuję wam bardzo za wsparcie i życzę ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT
13 grudnia 2012 14:03
Witam Dziewczyny Promedica wysyła wyplaty 14 jak ja mam konto walutowe to kiedy mniej wiecej powinna dojsc , jest to pierwsza wyplata z tej firmy i jestem ciekawa kiedy przyjdzie przelew mam konto wbk pozdrawiam
13 grudnia 2012 16:12
Witajcie,Marta ja mam na koncie 16 każdego miesiąca.Pozdrawiam

13 grudnia 2012 16:52
ja też mam konto w bz wbk, też wypłatę w euro i pieniądze mam 15 na koncie
13 grudnia 2012 17:02
Wielkie dzieki to super ze nie ma jakichkolwiek opożnien z ich str.

14 grudnia 2012 09:32
Po dlugiej nieobecnosci witam a wiec 11 grudnia mialam w koncu sprawe dowiedzialam sie na niej ciekawej rzeczy ktora zglosil adwokat PM24 otoz nazwa firmy jak dotychczas :Promedica24 z dopiskiem w likwidacji!!, wyrok zapadnie 19 lutego adwokat PM24 mysle ze celowo przedluza wszystko .Moj adwokat twierdzi ze jest dobrze teraz tylko kwestia wysokosci w jakiej powinni mi zaplacic za nadliczbowe.Otoz mysle ze jezeli zapadnie wyrok korzystny dla mnie o zaplate moglyby wystapic i inne osoby zatrudnione w PM24. Do czasu uprawomocnienia sie wyroku PM24 ulegnie likwidacji /najprawdopodobniej zmieni nazwe/ tak ze gdyby ktos nastepny chcial walczyc o swoje nie bedzie mial z kim !!!
14 grudnia 2012 10:14
Witaj Siwa564, nistety nie czytalam Twoich poprzednich wpisow wiec nie jestem na biezaco ale PRM24 nie figuruje jako firma w likwidacji, czy Twoje info jest pewne?Tez pracuje w tej firmie.
14 grudnia 2012 10:51
siwa564-mogłabyś przybliżyć sprawę?czemu skończyło się w sądzie?
a w ogole to jak zwykle nie ma kasy na koncie,dramat i tyle.
16 grudnia 2012 09:30
podalam PM24 do sadu pracy bo moja umowa byla niezgodna z wykonywana praca ,sprawa w sadzie pracy trwa juz rok no ale mysla ze 19 lutego zapadnie wyrok i bedzie koniec mojej walki z PM24.To ze jest w likwidacji wiem stad ze prawnik PM24 zglosil na sprawie ze nazwa firmy brzmi jak dawniej z dopiskiem w likwidacji wiec jest to pewne na 100%.PM24 ma mi zaplacic za godziny nadliczbowe poniewaz w umowie o prace mialam dniowke zadaniowa /mysle ze wiekszosc zatrudnionych w PM24 ma taka umowe/chyba ze od czasu kiedy podalam ich do sadu cos sie zmienilo.
16 grudnia 2012 17:01
witam. zaniepokoił mnie wpis o P24 bo ja wlaśnie wróciłam z pierwszego wyjazdu z nimi i nic mi nie wiadomo aby firma była w likwidacji. W umowie ptzy nazwie też nie ma dopisku o likwiadacji. Dzwoniłam nawet do mojej siostry która jest obecnie u pani w Eseen i ona mi powiedziała że firma nie jest w zadnej likwidacji, a ona z P24 wyjezdza już ktoryś raz z kolei. Moze chodzi o jakiś zamknięty oddział tej firmy. Ja idę do nich na spotkanie do biura w Warszawie to zapytam się o to i napisze co mi powiedzieli.

Chciałam jeszcze Was zapytać czy jak nie wyjedzie się na Świeta do Niemiec tylko dopiero na Sylwestra to P24 też płaci jakieś bonusy? Moja siostra dostała ale ona zostaje tam i na Święta i na Nowy Rok, a ja mogę jechą dopiero po 28 grudnia i chciałabym wiedzieć zanim do nich pójdę, czy pytać o dodatkowe pieniądze za sylwestra. Będę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam
16 grudnia 2012 17:28
Ojej strzelilam byka.... dostaniesz za Sylwestra dniowke + 50% dniowki. Ps.Przepraszam,ze nie edytowalam,poprawie sie ))
17 grudnia 2012 21:50
Spokojnie dziewczyny jeżeli nawet było by to prawdą , zauważcie ze rodziny maja kontrakty podpisane z niemiecką agencją o innej nazwie , na ogół są to partnerzy niemieccy , a promedika jest tylko agencją współpracującą organizującą personel. Jeżeli zaszła by taka sytuacja to agencje niemieckie muszą wywiązać się z kontraktów zawiązanych z rodzinami. Także z dnia nadzień nie może to nastąpić, a jeżeli następuje to na ogól następuje przejęcie pracowników przez inną agencję . Dużo jest tłumaczenia, spokojnie bez paniki nie martwcie się jakimiś pogłoskami to jest niemożliwe żebyście z dnia nadzień zostały bez pracy czy pozbawione wynagrodzenia.
18 grudnia 2012 07:27
Phi, to pewnie tylko zabieg taktyczny, Siwa znalazła dziurę w umowie i się sądzi, to firma smyk likwiduje się, zmieni ociupinkę nazwę, a wszystko po to by inne nie poszły za przykładem Siwej.I już:)
Andrea Wy umowy o pracę macie? Płacą Wam składki na postojowym,?
18 grudnia 2012 07:34
Ja pracowalam dla P24 rok,nie mam zadnych zastrzezen.Wszystko zawsze ok
18 grudnia 2012 08:58
mam pytanie do Pań , które pracują dla Promedica24 - zatrudnione jesteście na umowę o pracę + delegacje czy umowa zlecenie + delegacje ?. I czy 50 % "dniówki dodatkowo za Świeta oznacza 50 % stawki dziennej delegacji ?