No i ja też!:bezradny:

No i ja też!:bezradny:
Bo Ty Monisiu i Geronimo trafiliście na tę króciutką listę,która im statystkę robi w celu uwiarygodnienia...no farciarze :hihi:
No i powiedz dlaczego jak tak ciężki przypadek on się zgodził na tak mało?
Bo Ty Monisiu i Geronimo trafiliście na tę króciutką listę,która im statystkę robi w celu uwiarygodnienia...no farciarze :hihi:
Wystawili mnie :sciana: nieprzyjemni i straszą karami...
Ja z będę miała przed sobą kolejny wyjazd z nimi i jest ok. Kasa się zgadza, a co do kontraktu to sama decyduję czy biorę ten czy inny.
Czy ktoś ma może jakieś najnowsze informacje na temat aktualnych stawek? Teraz piszą w reklamie że ZUS od średniej krajowej i zarobki do 5900 na rękę. Pytam tylko dlatego że mają siedzibę w moim mieście i mam po prostu blisko...
Na Twoim miejscu, ja bym po prostu tam poszedł.
Jakieś 3 tygodnie temu rozmawiałam z jednym Panem,pierwszy wyjazd 750 Euro,język komunikatywny,ciężkie miejsce.
Szczerze mówiąc kpina z ich strony , ja wyjeżdzam z podstawowym niemieckim i zaproponowano mi stawke 1050 e z innej firmy .
I ja też przyłączam się do negatywnych opinii na temat PR24. Miałam jechać od poniedziałku. Urlop załatwiony -wyproszony a wyjazd odwołany. Firma nie jest wiarygodna. Podobno nie spodobałam się niemieckiej stronie. Niewiedziałam, że szukają "modelek" a nie opiekunek, które będą służyły pomocą drugiemu, starszemu człowiekowi. Uważajcie na tę firmę.
Dyskusja w nowym temacie, https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/3178/pytania-i-informacje-przed-pierwszym-wyjazdem/boje-sie-pierwszego-wyjazdu-do-pracy