Kupilam wreszcie mieszkanie(nie w bloku !!), samochod. Moj zywy inwentarz(corka)tez jest zasilana finansowo przeze mnie z racji tego, ze sie uczy. Teraz mebluje, dekorator wnętrz tez mnie troche kosztowal, uffff, kasa idzie szybko.
Kupilam wreszcie mieszkanie(nie w bloku !!), samochod. Moj zywy inwentarz(corka)tez jest zasilana finansowo przeze mnie z racji tego, ze sie uczy. Teraz mebluje, dekorator wnętrz tez mnie troche kosztowal, uffff, kasa idzie szybko.
Jak na razie to z zarobionych euraskow to jeszcze mi brakuje,by cokolwiek odlozyc (po trochu splacam zaleglosci,biezace wydatki,na utrzymaniu teraz juz prawie 3 dzieci i maz,a na moje porzeby juz mi ......
Ale mam nadzieje ze do konca roku moze uda mi sie reszte posplacac i bede mogla cus wiecej zaplanowac
ale ciesze sie ze mam prace dzieci i wspaniala tesciowa dzieki ktorej moge wyjezdzac do de i pchac ten swoj bagaz a co wiecej nie ma co narzekac ,musze byc pozytywnej mysli i oby zdrowie TYLKO dopisalo to z reszta bd OK
Super!
Człowiek wtedy wie, po co pracuje i widzi wymierne rezultaty tej pracy:)
ha ha To tylko pieniadze,a one to przecież "nic".Zarabia się i wydaje
Moja kasa leży na koncie i czeka na wesele, dzieci pracują, mąż też, długów nie miałam i nie mam, oby zdrowie dopisało.
Różne miałam przejścia w życiu, ale jakoś pieniądze były,nikt nam nie dał,dużo wysiłku, duzo pracy, nasze młode lata, najpiękniejszy czas w życiu to nauka i praca, przy tym wychowywanie trójki dzieci. Wysoka cena, bardzo jesteśmy zmęczeni. Największa radość to dzieci, dorosłe,śliczne, ogarnięte, obyte. Zwiedziły kawał świata, znają języki,to jest mój majątek i moja inwestycja.
Moja kasa leży na koncie i czeka na wesele, dzieci pracują, mąż też, długów nie miałam i nie mam, oby zdrowie dopisało.
Różne miałam przejścia w życiu, ale jakoś pieniądze były,nikt nam nie dał,dużo wysiłku, duzo pracy, nasze młode lata, najpiękniejszy czas w życiu to nauka i praca, przy tym wychowywanie trójki dzieci. Wysoka cena, bardzo jesteśmy zmęczeni. Największa radość to dzieci, dorosłe,śliczne, ogarnięte, obyte. Zwiedziły kawał świata, znają języki,to jest mój majątek i moja inwestycja.
Dobrze, że masz poukładane sprawy rodzinne. Mam nadzieję, że pomału... pomału... też będę mogła to samo powiedzieć.
Ja mam na powrót zaplanowane kupno dywanów i montaż samootwierającego mechanizmu do bramy wjazdowej.