Nie znam czlowieka, ktory twierdzi, ze ma wystarczajaco duzo :-))
Nie znam czlowieka, ktory twierdzi, ze ma wystarczajaco duzo :-))
Dziewczyny to jeszce nie Sylwester-)))))Ja jeszcze liczę,że przez te półtora m-ca coś dobrego mi się przytrafi,co polepszy mój bilans na plus-))
no i ja mam nadzieje,że to jeszcze nie koniec jakichs miłych akcentów tego roku...ale narazie tyle mnie też zadowala..czekam jeszcze może na obrączki ....hihihihi....a w prezencie autko......do naprawy hehehehe
No to życzę Ci tych obrączek,to byłoby super podsumowanie roku-))
I dlatego jest tyle sfrustrowanych osób-)))
albo tyle pracuje np. w De :-))
no ja to jestem zatwardziała wdowa,od 20 lat......a facet przyszywany sie telepie koło mnie....ale stare my się robią więc trzeba cyrografy jakieś podpisac...
No ci sfrustrowani jadą do DE i potem są psychicznie wypompowani,odreagowuja w PL,sfrustrowani znów,że jakos portfel pusty się robi,jada do DE-itp,itd.-))))
Zastanowiło mnie to" sie telepie koło mnie". Mam trzy skojarzenia.
no ja to jestem zatwardziała wdowa,od 20 lat......a facet przyszywany sie telepie koło mnie....ale stare my się robią więc trzeba cyrografy jakieś podpisac...
aaa nie,,,,to nic złego,,,telepie sie w sensie chodzi koło mnie,bo to bardzo wysportowany i sprężysty mężczyzna,,,,,także,chyba nie o te skojarzenia chodziło..hihihi.....a może zdradz co miałaś na myśli...
No, jak się za ten mąż wybierasz to nie aż taka zatwardziała:)Hi hi hi Coś tam "przyszywany" rozmiękczył:):):) To ja proponuję najpierw obrączki, a potem naprawa autka- bo wiesz jak się wyczyści z kasy to jeszcze odwlecze albo co,a jak już chłop decyzję podjął, to mu za duzo czasu na analizę nie można zostawiać:):)Jeszcze gotów się rozmyslić:)hi hi hi
Miałam trzy skojażenia, ale typowałam oczywiście to, co napisałaś. Te inne to ( smieje sie sama do siebie) : 1). telepie sie koło mnie- ma parkinsona, 2). telepie sie koło mnie- jak jesteś już pobliżu, to on sie Ciebie boi. A i jeszcze może sie telepać, jak trzeba wydac kasę na Ciebie, albo zawsze Ciebie pragnie i się telepie, nie może sie opanować. Wiesz, ja to mam baaardzo dużą wyobrażnię.