Co robimy z zarobioną gotówką po przyjeździe do domu?

27 grudnia 2014 13:32

Czy to jest temat o wysokości zarobków w poszczególnych firmach? Moderator

27 grudnia 2014 18:00
tyciek

Czy to jest temat o wysokości zarobków w poszczególnych firmach? Moderator

sorry ! już się poprawiam...
27 grudnia 2014 18:49 / 8 osobom podoba się ten post
Obeną zarobioną gotówkę wydałam głownie na jedzenie na święta,ale sprawiłam też sobie nową fryzurę i jestem bardzo zadowlona bo u prawdziwej stylistki byłam i dowiedziałam się ,że mam dużo włosów hi,hi. Nie wiem czy ta pani wszystkim to mówi czy nie,ja jej nie uwierzyłam bynajmniej :). Jednak fryzura jest bardzo udana bo po wysuszeniu wystarczy ręką przejechać po włosach i same się układają. Oprócz tego kupiłam nową e-baterię,prawdziwy full wypas 1600mA i kopci jak prawdziwa lokomotywa.
Cieszy mnie jednak to najbardziej ,że wszystko kupiłam w Polsce a nie w De,bo z dogadaniem się problemów nigdzie nie miałam :)
28 grudnia 2014 10:52
ja nie dowożę kasy do PL, niestety nie udaje mi się to :))
28 grudnia 2014 11:08 / 2 osobom podoba się ten post
ja już zaplanowałam zakup maszyno-hafciarki .
28 grudnia 2014 11:50
Alicjacz

lubisz szyć?, jesteś krawcową?
28 grudnia 2014 11:59 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

ja nie dowożę kasy do PL, niestety nie udaje mi się to :))

Podaj miejsce i czas-dotrę,żeby przechwycić!
28 grudnia 2014 12:52
Impala

Podaj miejsce i czas-dotrę,żeby przechwycić!

nie da rady, idzie z konta na konto :))
ja może z tego widzę 100e :))
28 grudnia 2014 12:59 / 1 osobie podoba się ten post
Alicjacz

Żeby pić mleko nie trzeba mieć krowy,ale jeżeli ten zakup przyczyni sie do zarobkowania ,to pochwalam.Napisz troszkę więcej co zamierzasz haftować.
28 grudnia 2014 13:31 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

lubisz szyć?, jesteś krawcową?

Szyć lubię, haftować  maszynowo spróbuję . A może to będzie kiedys moje źródło dochodu? :) Jestem księgarzem a raczej byłam . Już emerytura :)
28 grudnia 2014 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Żeby pić mleko nie trzeba mieć krowy,ale jeżeli ten zakup przyczyni sie do zarobkowania ,to pochwalam.Napisz troszkę więcej co zamierzasz haftować.

Zobaczę jakie wzory  są w maszynie do haftowania. Ale przede wszystkim myślę o haftowaniu pościeli, sciereczek kuchennych ,.....Starą maszynę wysłużoną   oddałam znajomej i bardzo brak mi maszyny. Moja stara maszyna miala szafke zbyt dużą, zbyt duzo miejsca zajmowala . A nowa jest walizkowa.
28 grudnia 2014 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
Alicjacz

Szyć lubię, haftować  maszynowo spróbuję . A może to będzie kiedys moje źródło dochodu? :) Jestem księgarzem a raczej byłam . Już emerytura :)

takiej poszukaj maszyny co to igły będziesz mogła potem bez problemu kupić, nici też są ważne ale już nie tak, 
może takiej do której będziesz mogła zrobić sobie wzór na komputerze potem go przenieść na penrive do maszyny, ale takie to już nie wiem ile kosztują
Ala czy źródło dochodów? nie wiem, ale na waciki da radę na pewno :)))
pewnie do haftowania będziesz miała jakieś napisy, serduszka czy kwiatki, ale fajnie że można sie jakoś zrealizować
28 grudnia 2014 13:44
A ja prostuje jeszcze zakret
28 grudnia 2014 13:51 / 3 osobom podoba się ten post
Jak na waciki starczy to juz dobrze.W końcu mam jakąś tam niewielką emeryturę.A wacików przy mojej niepełnosprawnej córce zużywam sporo :).Odbiorców wyhaftowanych ściereczek czy pościeli też mam ,bo grono przyjaciół duże. Są chętne. A poza tym dla mnie to będzie miłe spędzenie czasu przy maszynie,  lubię to.
28 grudnia 2014 13:59 / 4 osobom podoba się ten post
Ala to fajnie, cieszy mnie, że ludzie mogą spełniać swoje marzenia, pasje, ja też lubię szyć, mam maszynę, ale niestety nie mam czasu, może za jakiś czas. Jakoś jak dzieci były mniejsze było tego czasu zdecydowanie więcej, a teraz nie wiem....