Ala to fajnie, cieszy mnie, że ludzie mogą spełniać swoje marzenia, pasje, ja też lubię szyć, mam maszynę, ale niestety nie mam czasu, może za jakiś czas. Jakoś jak dzieci były mniejsze było tego czasu zdecydowanie więcej, a teraz nie wiem....
Ala to fajnie, cieszy mnie, że ludzie mogą spełniać swoje marzenia, pasje, ja też lubię szyć, mam maszynę, ale niestety nie mam czasu, może za jakiś czas. Jakoś jak dzieci były mniejsze było tego czasu zdecydowanie więcej, a teraz nie wiem....
Moje dziecko jak było małe to musiałam szyc, cerować, na drutach dziargać, szydełkiem też. Nie było ładnych ciuszków dla dzieciaczków, co ja gadam nie było żadnych ciuszków a jeśli już to same bure kierezyje dla dziewczynek. Więc produkowałam sama i dla siebie też. A teraz uwielbiam te wszystkie ciuchy dla dzieciaków a od kolorów to aż mi się w głowie kręci i kupuję mojej wnuczce, nic nie dziargam, czasem tylko guzik przyszywam jak trzeba.
Własnie taką mam zamiar kupić .Dlatego po oddaniu starej maszyny nie spieszylam się z kupnem ,bo zbieram na dobrą maszyno-hafciarkę.
andrea chyba że Ala będzie taką działalność otwierać, dlaczego nie, ja w tym trochę siedziałam i nikt mi nie powie, że można sobie ot tak wszystko wyhaftować na maszynie domowej
jeżeli chce kupić dobrą hafciarkę gabarytowo zbliżoną do domowej to jest koszt ok. 15000 i hafować na wszystkim i wszystko, a jeżeli chce tylko haftować same napisy, małe motylki i kwiatki to wystrczy jej hafciarka w granicach 5000, zaznaczam, że wzory i czcionka jest wgrana bezpośrednio w maszynę
Wpadła mi w oko taka za ok.7000. Maszyno - hafciarka Janome MC9900 (6999zł) Wystarczy dla mnie . Droższa ,lepsza nie jest mi potrzebna. Ta wystarczy. A jak będzie potrzeba zawsze można kupić nową :).Jednak nie sądzę .
A co Ty mi tak wyliczasz? sama robie to wiem ile mam:) a jak wiadomo od przybytku glowa nie boli.
Lubie jasne sytuacje jeżeli napisze coś,czego nie moge poprzeć i okaże się,że zmieniam zdanie w zalezności od sytuacji to mozna mi wytknąc.Przeprosić tez potrafie.
A to do ani52 - jest emotionek? napisałaś,że u ciebie w moim wpisie nie ma.To nie wiem jak on się wymazał. Bo u mnie jest.
Wpadła mi w oko taka za ok.7000. Maszyno - hafciarka Janome MC9900 (6999zł) Wystarczy dla mnie . Droższa ,lepsza nie jest mi potrzebna. Ta wystarczy. A jak będzie potrzeba zawsze można kupić nową :).Jednak nie sądzę .