Co robimy z zarobioną gotówką po przyjeździe do domu?

02 kwietnia 2016 07:04 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

Będę wtedy pewna na 100 %  tego - co dziś jest tylko podejrzeniem ... Myśl Ona ... analizuj .... wróć myślą do dzisiejszego pewnego swojego  posta.... no??? kojarzysz  już ... ?

Acha? ,,,,,,,,
02 kwietnia 2016 10:35 / 6 osobom podoba się ten post
Nie wszystkim chyba nadmiar gotówki szczeście sprawia. Czy przy tym usuniętym koncie to jest aktualne foto? To sie kryło pod tym pieknym kapeluszem ? Mówią, frak dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu.
02 kwietnia 2016 18:10 / 7 osobom podoba się ten post
IGGA

Nie wszystkim chyba nadmiar gotówki szczeście sprawia. Czy przy tym usuniętym koncie to jest aktualne foto? To sie kryło pod tym pieknym kapeluszem ? Mówią, frak dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu.

Oj Igga , Igga .....po co takie ,jakieś uszczypliwości ? niby czemu maja służyć ? Nie ma kogoś na forum to dajmy mu spokój .
02 kwietnia 2016 18:12
Barbara niepowtarzalna

Oj Igga , Igga .....po co takie ,jakieś uszczypliwości ? niby czemu maja służyć ? Nie ma kogoś na forum to dajmy mu spokój .

No właśnie
02 kwietnia 2016 19:41 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Hej Barbaro niepowtarzalna, ja nie zapomniałam jak mi dama w kapeluszu życzyła, aby mi żyłka pękła, ty też jej wtedy klaskałaś.Mnóstwo innych złośliwości pamiętam. To nie uszczypliwości to stwierdzenie faktu. Miłego wieczoru.
02 kwietnia 2016 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
IGGA

Hej Barbaro niepowtarzalna, ja nie zapomniałam jak mi dama w kapeluszu życzyła, aby mi żyłka pękła, ty też jej wtedy klaskałaś.Mnóstwo innych złośliwości pamiętam. To nie uszczypliwości to stwierdzenie faktu. Miłego wieczoru.

No własnie miłego wieczoru ;-).....po co rozdrapywać stare rany ? nie lepiej jak jest w miare spokojniej ? a na marginesie : czy Ty myslisz , że ja pamietam komu klaskałam a komu nie ? dziewczyno na tym punkcie to mnie juz totalna demencja dopadła - mam ciekawsze zajęcia niż pamiętac co komu , kiedy i za ile .Wrzuć na luz
02 kwietnia 2016 20:39 / 3 osobom podoba się ten post
Masz rację barbaro niepowtarzalna, nie mozna traktować ciebie poważnie, klepiesz byle klepać. Klaszczesz kiedy ci pasuje.

Ludzie powinni pamietać co komu i kiedy zrobili. Dobro wyrządzone drugiemu człowiekowi wraca do niego ale zło wyrządzone drugiemu człowiekowi nawet jesli było tylko przyklaskiwaniem też powraca.
02 kwietnia 2016 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
IGGA

Masz rację barbaro niepowtarzalna, nie mozna traktować ciebie poważnie, klepiesz byle klepać. Klaszczesz kiedy ci pasuje.

Ludzie powinni pamietać co komu i kiedy zrobili. Dobro wyrządzone drugiemu człowiekowi wraca do niego ale zło wyrządzone drugiemu człowiekowi nawet jesli było tylko przyklaskiwaniem też powraca.

Poza Tobą w domu wszyscy zdrowi ? za spokojnie jest tutaj ? nudzisz się ? 
Mnie nie sprowokujesz , nie licz na to ........chyba
02 kwietnia 2016 20:52 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Poza Tobą w domu wszyscy zdrowi ? za spokojnie jest tutaj ? nudzisz się ? 
Mnie nie sprowokujesz , nie licz na to ........chyba :-)

A cóż to barbaro niepowtarzalna ja do ciebie w gości przyszłam? A ty co? woźną tu jesteś? agresja rodzi agresję. Nie atakuj. Poczytaj sobie coś miłego . Do mojego wpisu juz się nie odnoś. 
02 kwietnia 2016 20:56 / 8 osobom podoba się ten post
Ludziska, a co tutaj się dzieje ? dajcie spokój, proszę.
02 kwietnia 2016 21:05 / 6 osobom podoba się ten post
3/4 forum to podobno katoliczki,takie wierzące ,takie bogobojne a zapomniały jedna z drugą ,że dziś 11 rocznica śmierci Jana Pawła II.......A ja,grzeszna i pamiętam......Oj,nieładnie ,nieładnie ....
02 kwietnia 2016 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

3/4 forum to podobno katoliczki,takie wierzące ,takie bogobojne a zapomniały jedna z drugą ,że dziś 11 rocznica śmierci Jana Pawła II.......A ja,grzeszna i pamiętam......Oj,nieładnie ,nieładnie ....

Trudno nie pamiętać, wszędzie przypominają, net, tv.. Teraz również Kasia na forum ;). To napisałam ja, ateistka :D.   A jak się to ma do zarabianej kasy ;)?

02 kwietnia 2016 21:12 / 8 osobom podoba się ten post
kasia63

A ja pamiętam, że Ty co roku pamiętasz i nas ganisz:P
02 kwietnia 2016 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Coś leży na rzeczy ;) :D?
02 kwietnia 2016 21:14 / 5 osobom podoba się ten post
wichurra2

Nie ma Zochy, to ktoś musi:)