Nasi politycy obiecywali dla nich taka kwote na start.czy ktos sie u nas zatrzymal?nie wiem tego.do nas oni nie chca.za maly socjal
Nasi politycy obiecywali dla nich taka kwote na start.czy ktos sie u nas zatrzymal?nie wiem tego.do nas oni nie chca.za maly socjal
Bez względu na to ile dostaną, bedzie to kasa z naszych podatków (((
Plany obietnkce politykow.nie moje.wiadomo przeciez ze wola Niemcy Austrie Szwecje.
W sumie to juz jestem goly i wesoly. Pieniadze ktore dostane na kpniec miesiaca przeznacze na uchodzcow. Tu nic nie potrzebuje. Jesc dostane mam gdzie spac i te pieniadze nie sa mi do niczego tak naprawde potrzebne.
Tylko po części. Więcej bierzemy z UE niż wplacamy, a na każdego uchodźcę kasę ma dać unia.
Jeśli to prawda, to szacun............napisz mi nr konta na jaki wpłacasz.....to się dorzucę......zamiast wspierać nasz rodzimy , bogaty kosciół.
To, że bierzemy więcej z UE niz wpłacamy, to nijak ma się się przyjęcia uchodźców.Na przyjęcie, na samo przyjęcie ! owszem, ale co do dalszej egzystencji uchodźca to temat rzeka...skąd i kto im da pracę ect.
Ostatni mój wpis, ostatecznie na urlopie jestem )))
Byłam za przyjęciem uchodźców, kiedyś pisałam na forum , że brałam pod uwagę adopcję, ale nigdy nie spodziewałam się tak licznego przypływu tylu uch. Poza tym : jestem zniesmaczona tym, że napływ jest głównie ludzi młodych, którzy powinni bronić swojego kraju,, tak ja to było u nas np. w czasie I / II w. .sw. a u nich co ???? Zostawili bezbronne staruszki etc.
Ostatni mój wpis, ostatecznie na urlopie jestem )))
Byłam za przyjęciem uchodźców, kiedyś pisałam na forum , że brałam pod uwagę adopcję, ale nigdy nie spodziewałam się tak licznego przypływu tylu uch. Poza tym : jestem zniesmaczona tym, że napływ jest głównie ludzi młodych, którzy powinni bronić swojego kraju,, tak ja to było u nas np. w czasie I / II w. .sw. a u nich co ???? Zostawili bezbronne staruszki etc.
Chyba Ci się to śniło. Politycy jakoś nie garną się do przyjmowania i o takich kwotach nigdy mowy nie było.
I ja gdybym mieszkała w kraju wojny........to bym swoje dzieci też wysła za granicę......chocby po to aby nie walczyli i nie ginęli w wojnie bez sensu.....zabijać kogokolwiek???
Powiedz jaka wojana ma sens...??? tu nie ma wygranych tylko przegrani.....
Zle spie wiec na senne marzenia marne szanse.polska jest w uni.gdyby unia kazalanam przyjac uchodzcow to bysmy musieli przyjac.Byla podawana nawet ilosc na ile polska byla by w stanie przyjac.przyjac nie wystarczy.trzeba utrzymac.zapewnic byt start.z pustego nie nalejesz.