Co robimy z zarobioną gotówką po przyjeździe do domu?

12 czerwca 2016 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Zwłaszcza, że tam nie ma konkretnego wroga z zewnątrz - tak jak było u nas podczas wojny. Bierze się młodych do wojska, od razu idą jako mięso armatnie i walczą właściwie przeciwko swoim. 

dokładnie, tak jest.........jak nawet ci inni wygraja to też na pewnie dobrze nie bedzie.......
Poznałam osobiście jednego Irakijczyka...mieszka w Szwajcarii ...uciekł już dawno.......mówi, że nie może wrócić, bo nie rozumie wojny.....kocha wszyskich ludzi tak samo.......a jak zabija muchę to też zastanawia czy ją bedzie bolało......mówi że wszyscy dyktatorzy to mężczyżni, że kobiety mają lepsze serca itd......
Wierzy w Boga miłości dla wszystkich ludzi...........ma mieszkanie w bloku, czyściutkie zadbane....lubi gotować.....chce znależć kobietę do życia, jedną i bedzie ją szanował. Uczy się polskiego.....
19 września 2016 05:05 / 5 osobom podoba się ten post
Wyciagam stary temat , tylko juz nic nie napiszę jak wprowadzam swoje pomysły w czyn . Po to żeby mieć, a nie tylko chcieć. Teraz tez wykombinowałam coś. Coś bardzo fajnego i chwytliwego , ale nie napisze, bo będzie  ze sie chwalę. Pisałam tylko dlatego , zeby podpowiedzieć czy podzielic sie pomysłem jak mozna zarobiona kasę pomnożyć a nie tylko zarabiać w De a wydawać w Pl i znow tam jechac. Przeciez wiem ,że nie zawsze i nie od początku mozna sobie pozwolic na realizacje  swoich pomysłów, bo są wazniejsze sprawy. Ale z czasem , mozna Wiem to na 100 %.

19 września 2016 05:41 / 5 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Wyciagam stary temat , tylko juz nic nie napiszę jak wprowadzam swoje pomysły w czyn . Po to żeby mieć, a nie tylko chcieć. Teraz tez wykombinowałam coś. Coś bardzo fajnego i chwytliwego , ale nie napisze, bo będzie  ze sie chwalę. Pisałam tylko dlatego , zeby podpowiedzieć czy podzielic sie pomysłem jak mozna zarobiona kasę pomnożyć a nie tylko zarabiać w De a wydawać w Pl i znow tam jechac. Przeciez wiem ,że nie zawsze i nie od początku mozna sobie pozwolic na realizacje  swoich pomysłów, bo są wazniejsze sprawy. Ale z czasem , mozna :-) Wiem to na 100 %.

Ja mam lekko rękę do pieniędzy, kupuję spontanicznie i czasami moję plany oddalają się a i zawsze jakaś niespodziewana dziura finansowa wypadnie.Nie żeby nie było że siastam pieniędzmy ale tak bardzo się do nich nie przywiązuje:)Mleczkovoll pisałaś kiedyś o nowym sklepie dzieci, chciałam się zapytać jak prosperuje? jeżeli można?
19 września 2016 07:34 / 6 osobom podoba się ten post
Doszłam do wniosku, że wpierw muszę poznać prawa rządzące gotówką... Bo ciągle mam trudno przyszło, łatwo poszło, ale na co to poszło ? Nie wiem...
19 września 2016 07:48 / 9 osobom podoba się ten post
michasia

Ja mam lekko rękę do pieniędzy, kupuję spontanicznie i czasami moję plany oddalają się a i zawsze jakaś niespodziewana dziura finansowa wypadnie.Nie żeby nie było że siastam pieniędzmy ale tak bardzo się do nich nie przywiązuje:)Mleczkovoll pisałaś kiedyś o nowym sklepie dzieci, chciałam się zapytać jak prosperuje? jeżeli można?

Ja też jestem ciekawa i to wcale nie zlosliwie , absolutnie nie . Bardzo kibicowałam jak Mleczkovoll wstawiała zdjęcia posuwającego się do przodu remontu , ale wtedy to były tylko rurki , wieszaczki , płytki itp. Naprawdę nie mam zlych zamiarów , po prostu chciałabym ujrzeć na tych wieszaczkach jakiś " towar " a może bym se coś upatrzyła ? ...tylko niech mi nie wciska , że na moje gabaryty to jeszcze takich nie wyprodukowali bo się nie zgodzę z tym .....przeca z gołą doopą i dyndającymi cyckami nie popitalam , tylko cosik tam na siebie zakładam .... Dawaj Ania foty - Twój wierny kibic  i nie tylko Twój , bo wszystkich , którzy " coś " robią z zarobionymi ojrasami ! 
19 września 2016 08:07 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ja też jestem ciekawa i to wcale nie zlosliwie , absolutnie nie . Bardzo kibicowałam jak Mleczkovoll wstawiała zdjęcia posuwającego się do przodu remontu , ale wtedy to były tylko rurki , wieszaczki , płytki itp. Naprawdę nie mam zlych zamiarów , po prostu chciałabym ujrzeć na tych wieszaczkach jakiś " towar " a może bym se coś upatrzyła ? ...tylko niech mi nie wciska , że na moje gabaryty to jeszcze takich nie wyprodukowali :-) bo się nie zgodzę z tym .....przeca z gołą doopą i dyndającymi cyckami nie popitalam , tylko cosik tam na siebie zakładam :-).... Dawaj Ania foty - Twój wierny kibic  i nie tylko Twój , bo wszystkich , którzy " coś " robią z zarobionymi ojrasami ! :przytula:

19 września 2016 09:49 / 4 osobom podoba się ten post
Lubię zarabiać i lubię wydawać...
W tym roku miałam poważne wydatki inwestycyjne więc teraz muszę się odkuć....
A głównie wydaje na własne przyjemności i rodziny...
19 września 2016 10:05 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Doszłam do wniosku, że wpierw muszę poznać prawa rządzące gotówką... :-) Bo ciągle mam trudno przyszło, łatwo poszło, ale na co to poszło ? Nie wiem... :lol3:

Witam w klubie! Ja mam studenta uczacego się na drugim końcu Polski-to trochę kosztuje.A reszta?Muszę dodać,że mam 5 tygodni "urobku"i 6,7 przerwy.Jednym słowem nie ma z czym poszaleć.
19 września 2016 10:06 / 8 osobom podoba się ten post
Pieniądz musi robić pieniądz.
Inwestujcie w pensjonaty, nasze społeczeństwo staje się bardziej zamożne, Polska ma wiele pieknych miejsc, które przyciągaja turystów. sezon praktycznie wszędzie cały rok. W tym roku w okesie wakacji miejsc noclegowych nad Bałtykiem brakowało.Dobrym pomysłem jest tez gabinet odnowy biologicznej, zatrudniamy młode wyształcone dziewczyny i kreca tym inteesem. Salony fryzjeskie niby duzo a jednak ciągle za mało. Nie duży koszt, aby otworzyć salon fryzjerski a zyski zobaczycie prędko. A najważniejsze to nie zapominać o sobie, to my jestesmy najważniejsze. Ja juz dawno biust powiekszyłam a pośladki systematycznie botoksem uzupełniam. Miłego tygodnia, niech euraski każdej godziny konto nam uzupełniają.
19 września 2016 10:21 / 5 osobom podoba się ten post
IGGA

Pieniądz musi robić pieniądz.
Inwestujcie w pensjonaty, nasze społeczeństwo staje się bardziej zamożne, Polska ma wiele pieknych miejsc, które przyciągaja turystów. sezon praktycznie wszędzie cały rok. W tym roku w okesie wakacji miejsc noclegowych nad Bałtykiem brakowało.Dobrym pomysłem jest tez gabinet odnowy biologicznej, zatrudniamy młode wyształcone dziewczyny i kreca tym inteesem. Salony fryzjeskie niby duzo a jednak ciągle za mało. Nie duży koszt, aby otworzyć salon fryzjerski a zyski zobaczycie prędko. A najważniejsze to nie zapominać o sobie, to my jestesmy najważniejsze. Ja juz dawno biust powiekszyłam a pośladki systematycznie botoksem uzupełniam. Miłego tygodnia, niech euraski każdej godziny konto nam uzupełniają.

A ja nic nie zwiększam i nie pomniejszam,jestem idealna,a co mogę tak myśleć? mogę grunt to się nie przejmować i w ciasnych butach nie chodzić,pieniądze są po to aby je wydawać,a życie krótkie,Pieniędzy zawsze będzie mało,nawet pracując na długie dystanse.I nie uzupełniaj tak często pośladków,bo jak to psiuknie to nie będzie tak pięknie,dozuj z ograniczeniem.
19 września 2016 10:27 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

A ja nic nie zwiększam i nie pomniejszam,jestem idealna,a co mogę tak myśleć? mogę grunt to się nie przejmować i w ciasnych butach nie chodzić,pieniądze są po to aby je wydawać,a życie krótkie,Pieniędzy zawsze będzie mało,nawet pracując na długie dystanse.I nie uzupełniaj tak często pośladków,bo jak to psiuknie to nie będzie tak pięknie,dozuj z ograniczeniem.

Też kiedyś myślałam że jestem idealna.
Nowa miłość, nowe wyzwania.
Kanony piękna też się zmieniają.Mając pieniądze zmieniasz co chcesz a nad tym pracują specjaliści.
Malinko zazdroszczę Tobie że nic nie musisz.
19 września 2016 10:32 / 2 osobom podoba się ten post
IGGA

Też kiedyś myślałam że jestem idealna.
Nowa miłość, nowe wyzwania.
Kanony piękna też się zmieniają.Mając pieniądze zmieniasz co chcesz a nad tym pracują specjaliści.
Malinko zazdroszczę Tobie że nic nie musisz.

Super że dbasz o siebie tak trzymaj
19 września 2016 11:27 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Co raz lepiej Początki były słabsze ale nie takie żeby zniechęcić. Wstawie fotke jak obrobie sie troche w domu
28 września 2016 00:26 / 3 osobom podoba się ten post
A ja się dzisiaj dowiedziałam o inwestycji w - kamenicę !! Fakt, położona w centrum jakiegokolwiek miasta z "perspektywą" rozwoju może kosztować miliony ale ponoć warto. Rekiny nie interesują się pojedyńczyji kamienicami.
28 września 2016 05:32 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

A ja się dzisiaj dowiedziałam o inwestycji w - kamenicę !! Fakt, położona w centrum jakiegokolwiek miasta z "perspektywą" rozwoju może kosztować miliony ale ponoć warto. Rekiny nie interesują się pojedyńczyji kamienicami.

Moja ciocia , ktora nas wychowywała (sporą gromadke ) mowiła zawsze " Kto sie dzieli, temu sie mnozy" i to prawda. Zawsze wydam na cos czy na kogoś nie wielka część zarobionych pieniedzy a potem z sposob wyjątkowy to wraca. Jeszcze sie nie pomyliłam