Zwłaszcza, że tam nie ma konkretnego wroga z zewnątrz - tak jak było u nas podczas wojny. Bierze się młodych do wojska, od razu idą jako mięso armatnie i walczą właściwie przeciwko swoim.
Zwłaszcza, że tam nie ma konkretnego wroga z zewnątrz - tak jak było u nas podczas wojny. Bierze się młodych do wojska, od razu idą jako mięso armatnie i walczą właściwie przeciwko swoim.
Wyciagam stary temat , tylko juz nic nie napiszę jak wprowadzam swoje pomysły w czyn . Po to żeby mieć, a nie tylko chcieć. Teraz tez wykombinowałam coś. Coś bardzo fajnego i chwytliwego , ale nie napisze, bo będzie ze sie chwalę. Pisałam tylko dlatego , zeby podpowiedzieć czy podzielic sie pomysłem jak mozna zarobiona kasę pomnożyć a nie tylko zarabiać w De a wydawać w Pl i znow tam jechac. Przeciez wiem ,że nie zawsze i nie od początku mozna sobie pozwolic na realizacje swoich pomysłów, bo są wazniejsze sprawy. Ale z czasem , mozna :-) Wiem to na 100 %.
Ja mam lekko rękę do pieniędzy, kupuję spontanicznie i czasami moję plany oddalają się a i zawsze jakaś niespodziewana dziura finansowa wypadnie.Nie żeby nie było że siastam pieniędzmy ale tak bardzo się do nich nie przywiązuje:)Mleczkovoll pisałaś kiedyś o nowym sklepie dzieci, chciałam się zapytać jak prosperuje? jeżeli można?
Ja też jestem ciekawa i to wcale nie zlosliwie , absolutnie nie . Bardzo kibicowałam jak Mleczkovoll wstawiała zdjęcia posuwającego się do przodu remontu , ale wtedy to były tylko rurki , wieszaczki , płytki itp. Naprawdę nie mam zlych zamiarów , po prostu chciałabym ujrzeć na tych wieszaczkach jakiś " towar " a może bym se coś upatrzyła ? ...tylko niech mi nie wciska , że na moje gabaryty to jeszcze takich nie wyprodukowali :-) bo się nie zgodzę z tym .....przeca z gołą doopą i dyndającymi cyckami nie popitalam , tylko cosik tam na siebie zakładam :-).... Dawaj Ania foty - Twój wierny kibic i nie tylko Twój , bo wszystkich , którzy " coś " robią z zarobionymi ojrasami ! :przytula:
Doszłam do wniosku, że wpierw muszę poznać prawa rządzące gotówką... :-) Bo ciągle mam trudno przyszło, łatwo poszło, ale na co to poszło ? Nie wiem... :lol3:
Pieniądz musi robić pieniądz.
Inwestujcie w pensjonaty, nasze społeczeństwo staje się bardziej zamożne, Polska ma wiele pieknych miejsc, które przyciągaja turystów. sezon praktycznie wszędzie cały rok. W tym roku w okesie wakacji miejsc noclegowych nad Bałtykiem brakowało.Dobrym pomysłem jest tez gabinet odnowy biologicznej, zatrudniamy młode wyształcone dziewczyny i kreca tym inteesem. Salony fryzjeskie niby duzo a jednak ciągle za mało. Nie duży koszt, aby otworzyć salon fryzjerski a zyski zobaczycie prędko. A najważniejsze to nie zapominać o sobie, to my jestesmy najważniejsze. Ja juz dawno biust powiekszyłam a pośladki systematycznie botoksem uzupełniam. Miłego tygodnia, niech euraski każdej godziny konto nam uzupełniają.
A ja nic nie zwiększam i nie pomniejszam,jestem idealna,a co mogę tak myśleć? mogę grunt to się nie przejmować i w ciasnych butach nie chodzić,pieniądze są po to aby je wydawać,a życie krótkie,Pieniędzy zawsze będzie mało,nawet pracując na długie dystanse.I nie uzupełniaj tak często pośladków,bo jak to psiuknie to nie będzie tak pięknie,dozuj z ograniczeniem.
Też kiedyś myślałam że jestem idealna.
Nowa miłość, nowe wyzwania.
Kanony piękna też się zmieniają.Mając pieniądze zmieniasz co chcesz a nad tym pracują specjaliści.
Malinko zazdroszczę Tobie że nic nie musisz.
Ja mam lekko rękę do pieniędzy, kupuję spontanicznie i czasami moję plany oddalają się a i zawsze jakaś niespodziewana dziura finansowa wypadnie.Nie żeby nie było że siastam pieniędzmy ale tak bardzo się do nich nie przywiązuje:)Mleczkovoll pisałaś kiedyś o nowym sklepie dzieci, chciałam się zapytać jak prosperuje? jeżeli można?
A ja się dzisiaj dowiedziałam o inwestycji w - kamenicę !! Fakt, położona w centrum jakiegokolwiek miasta z "perspektywą" rozwoju może kosztować miliony ale ponoć warto. Rekiny nie interesują się pojedyńczyji kamienicami.