Wpadłam jeszcze na chwilę pożegnać się z Wami.
Za niespełna godzinkę wsiadam do busa i obieram kierunek Polska.
Tak więc, papatki wszystkim, mocno was ściskam i całuski. Papa
kaska 45...miałam podobny przypadek,mowiono mi ze osoba spokojna,była a le tylko chwilami 2 dni byłam jak chciała czyms rzucic a konkretnie butem...to wieczorem juz byłam na dworcu,syn mnie odwiozł i nie obchodziła mnie zadna kara,to ze nie zwrocili mi za podroz,poniewaz moje zdrowie jest najwazniejsze i dlatego teraz jak szukam stelli i nawet mowia lekka demencja,nie podejmuje sie poniewaz ci ludzie musza byc w osrodkach a nie w domach i niszczyc polkom zdrowie..i trzymam sie tej zasady od kilku juz lat...pozdrawiam cie i nie daj sie bo potem bedziesz sie psychicznie długo zbierała...
jestem tu dwa tyg, wolne jest!!!!no oni tak twierdza,przychodzi tu kobieta trzy razy w tyg na 3godz, tylko ze ta baba przychodzi z reguly zawsze przed poludniem np na 10,po 12stej zaraz jest obiad, wiec trzeba go tez zrobic,tak?jej obiad tez nalezy podac, wiec to jest kurde wolne???no i sprzatne po obiedze jest 13sta, kobieta sobie idzie,mialam wolne?mialam!!!prosilam by przychodzila po poludniu,niestety nie moze.PDP jest niemozliwa,strasznie wybuchowa,trzesie sie niesamowicie,bardzo czesto o byle co robi awanture,ja juz nawet licze sie z tym ze po prostu mnie nie polubila i dlatego tak sie dzieje,nie ma ustwionych zadnych tabl na demencje.W poniedzialek zarobilabym w twarz ale sie usunelam, firma o tym wie,niestety w odpowiedzi uslyszalam ze nie ma osob juz na kwiecien z mocnym jezykiem, ze zrobia co mozliwe,zeby wytrzymac, a corka PDP tez sie waha co do tabl.Ze zglosza rodzinie by poszukali kogos innego by tu przychodzil na te 3godz, tylko zanim rodzina znajdzie kogos, o ile znajdzie to ja tu na glowe dostane.
Witam i pozdrawiam wszystkie opiekunki czyli siostry w niedoli :))wlasnie sie zarejestrowalam choc nie ukrywam podgladam ta stronke dosc czesto.Podoba mi sie bo mozna pogadac,poradzic sie czy poprostu posmiac w ramach relaksu.
Witam i pozdrawiam wszystkie opiekunki czyli siostry w niedoli :))wlasnie sie zarejestrowalam choc nie ukrywam podgladam ta stronke dosc czesto.Podoba mi sie bo mozna pogadac,poradzic sie czy poprostu posmiac w ramach relaksu.