Mam się nieźle....
Jak się zakończyło-nic się jeszcze nie zakończyło....Czekam na rozwój wydarzeń....Nic więcej nie mogę napisać....Dam znać,jak się wszystko wyjaśni...
Mam się nieźle....
Jak się zakończyło-nic się jeszcze nie zakończyło....Czekam na rozwój wydarzeń....Nic więcej nie mogę napisać....Dam znać,jak się wszystko wyjaśni...
Witam moderatora , oczywiscie ze moj post byl jak najbardziej powazny i uwazam ze tego typu posty maja racje bytu , sama kiedys skorzystalam z posta podobnej tresci i pojechalam na zastepstwo , a teraz byc moze ktoras z opiekunek czegos takiego szuka , jesli kogos urazilam to przepraszam
pozdrawiam
Nie uraziłaś nikogo i nie to miałem na myśli. Na forum nie można wklejać żadnych ogłoszeń o pracę i tyle. Ogłaszać się mogą legalnie działajace podmioty w odpowiednim dziale z ogłoszeniami. Moderator
Myślę,Myślę,Myślę,Myślę,Myślę,Myślę.................................................... Myśl,może na dobre ci wyjdzie.....
A tak a propos_ a gdybym już w Szwarcarii pracowała,mam też napisać czy z gipsem czy nie i czy może jestem na płatnym L4 i już pracuję gdzieś indziej i mam podać ile teraz zarobię i kto z forum mi pomógł z znalezieniu pracy w Szwajcarii ?
GPSa Ci założę i będę wiedziała, po których tematach się szwendasz :D
:-) :-) :-) :-) :-) pewnie na stronie z poradami internetowymi hahahah scherloki holmsy:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Nie zapomnij jeszcze rozmaru buta podać :)))))))
A tak na poważnie wiele osób, a na pewno ja, jest ciekawych jak zakończyła się Twoja historia.
I nie po to, aby Ci dokopać, ale ze zwykłej ludzkiej życzliwości. Nie myśl, że Cię teraz wypytuję, ale jak będziesz gotowa-
to napisz chociaż jak się czujesz.
Swoją drogą: posty o internecie faktycznie brzmią jakbyś była W De.
Witam moderatora , oczywiscie ze moj post byl jak najbardziej powazny i uwazam ze tego typu posty maja racje bytu , sama kiedys skorzystalam z posta podobnej tresci i pojechalam na zastepstwo , a teraz byc moze ktoras z opiekunek czegos takiego szuka , jesli kogos urazilam to przepraszam :-) pozdrawiam
Nie uraziłaś nikogo i nie to miałem na myśli. Na forum nie można wklejać żadnych ogłoszeń o pracę i tyle. Ogłaszać się mogą legalnie działajace podmioty w odpowiednim dziale z ogłoszeniami. Moderator
Kasiu wiele by pisac nie jestem w niebowzięta ale trafiłam do domu gdzie z moimi 170cm wzrostu nie mieszcze się!!!ile razy się chcę wyprostowac tyle razy zderzam się z sufitem masakra!!! Jak na zastępstwo 4tyg dam radę.Nocki przespane,dziadki ok.rodzina też ludzka,głodna nie chodzę,sporo luzu,a na resztę można oko przymknąć
najwazniejsze,ze piszesz ze poradzisz ,to juz sie nie martwie, 3 nocki nie spalam przez Ciebie ze zmartwienia:):)
i ja też tak odebrałam !!!
No to już będzie inwigilacja;))na to się nie zgadzam:D
Zgódź się, a potem trochę zdemoralizuj swojego aniołka...To dopiero będzie zabawa!
Ale jak się głębiej i dokładniej wczytać to to, co na pierwszy rzut oka było takie oczywiste, przestaje być.
Jeżeli jest nowy komputer i nowe oprogramowanie łatwiej jest, mając dostęp do internetu i pomoc koleżanek z forum,
uruchomić sticka z aldika w Polsce, płacąc parę centów za roaming w razie potrzeby.
Ja bym tak zrobiła :))))))
ja nie !!!