Na wyjeździe #8

30 kwietnia 2014 17:47 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

Mam się nieźle....

Jak się zakończyło-nic się jeszcze nie zakończyło....Czekam na rozwój wydarzeń....Nic więcej nie mogę napisać....Dam znać,jak się wszystko wyjaśni...

3maj się. Jak sie wyjaśni napisz, jak będziesz miała ochotę....
30 kwietnia 2014 17:59 / 1 osobie podoba się ten post

Witam moderatora , oczywiscie ze moj post byl jak najbardziej powazny i uwazam ze tego typu posty maja racje bytu , sama kiedys skorzystalam z posta podobnej tresci i pojechalam na zastepstwo , a teraz byc moze ktoras z opiekunek czegos takiego szuka , jesli kogos urazilam to przepraszam pozdrawiam

Nie uraziłaś nikogo i nie to miałem na myśli. Na forum nie można wklejać żadnych ogłoszeń o pracę i tyle. Ogłaszać się mogą legalnie działajace podmioty w odpowiednim dziale z ogłoszeniami. Moderator

30 kwietnia 2014 18:20 / 6 osobom podoba się ten post
Nie wypowiadałam się w sprawie ani 37-ale czytałam wszystko.
Aniu droga,zasiałaś ferment(co rozumiem),pisałaś o sprawie dość niejasno(co tez rozumiem),potem odciełaś się o d tematu.Nie oczekuj jednak,ze dziewczyny z forum nie będą tego komentowały.
Napisałaśw którymś z postów-jak nie możecie pomóc to...--------kochana,nie pomożemy,bo sama prosiłaś o ciszę w eterze(że tak powiem).Rozumiem,ze na goraco chciałaś się wyżalić,ale nie możesz oczekiwać pomocy,jeśli nie podajesz twardych faktów-a sama napisałaś,żeby zostawić cię w spokoju.
Twoje dzisiejsze wypowiedzi tchną nieco agresją-zastanawiam się po co?Agresja reagujemy na fałsz.Zazwyczaj.
Sorrey,że tak piszę-jednak jesteś mocno zgmatwana i jakby robisz się mniej wiarygodna.
Gdybym ja rozpętała taka burzę-czułabym się w obowiązku jakoś raportować bieżącą sytuację.Ty tego nie masz.Osobiście czuje się wezwana do raportu-bo co znaczy twoje stwierdzenie-jalk nie możecie pomóc.....
Nawet gdybym mogła,to jak mam pomóc????Czego oczekujesz????
A to coty robnisz opdbieram jako podgrzewanie atmosfery-niezmierzone,lub wycofywanie się z wcześniejszych wpisów w obawie o......właśnie,oo?
To,co napisałam,jest moim subiektywnym odbiorem zaistniałej sytuacj.Mozesz tego nie akceptować.A ja nie potępiam Cię z góry.Stoję z boku i przetwarzam tylko to,co sama napisałaś.Dodam tylko,że sceptycznie do mtego podchodzę-ale mam takie prawo,prawda?
30 kwietnia 2014 18:34 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Myślę,Myślę,Myślę,Myślę,Myślę,Myślę....................................................   Myśl,może na dobre ci wyjdzie.....

A tak a propos_ a gdybym już w Szwarcarii pracowała,mam też napisać czy z gipsem czy nie i czy może jestem na płatnym L4 i już pracuję gdzieś indziej i mam podać ile teraz zarobię i kto z forum mi pomógł z znalezieniu pracy w Szwajcarii ?

Mślę ,myślę ,myślę......,długo....., mam dobrą pracę ,sznują mnie ludzie, dobre referencje,nie pije nie palę,,,,,myślę ,myślę..nie dostaję w g... .)
30 kwietnia 2014 18:39 / 2 osobom podoba się ten post
emi

GPSa Ci założę i będę wiedziała, po których tematach się szwendasz :D

No to już będzie inwigilacja;))na to się nie zgadzam:D
30 kwietnia 2014 18:51 / 2 osobom podoba się ten post
beata

:-) :-) :-) :-) :-) pewnie na stronie z poradami internetowymi hahahah scherloki holmsy:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 

a co w Polsce potrzebujesz sticka z Aldi ??????????
30 kwietnia 2014 18:54
emi

Nie zapomnij jeszcze rozmaru buta podać :)))))))

A tak na poważnie wiele osób, a na pewno ja, jest ciekawych jak zakończyła się Twoja historia. 
I nie po to, aby Ci dokopać, ale ze zwykłej ludzkiej życzliwości. Nie myśl, że Cię teraz wypytuję, ale jak będziesz gotowa-
to napisz chociaż jak się czujesz.
Swoją drogą: posty o internecie faktycznie brzmią jakbyś była W De.

i ja też tak odebrałam !!!

30 kwietnia 2014 18:57
doris

Witam moderatora , oczywiscie ze moj post byl jak najbardziej powazny i uwazam ze tego typu posty maja racje bytu , sama kiedys skorzystalam z posta podobnej tresci i pojechalam na zastepstwo , a teraz byc moze ktoras z opiekunek czegos takiego szuka , jesli kogos urazilam to przepraszam :-) pozdrawiam

Nie uraziłaś nikogo i nie to miałem na myśli. Na forum nie można wklejać żadnych ogłoszeń o pracę i tyle. Ogłaszać się mogą legalnie działajace podmioty w odpowiednim dziale z ogłoszeniami. Moderator

Doris nikogo nie uraziłaś i też nie zrozumiałam dlaczego moder to zrobił !!! może jakieś wyjaśnienie ????
30 kwietnia 2014 18:57 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Kasiu wiele by pisac nie jestem w niebowzięta ale trafiłam do domu gdzie z moimi 170cm wzrostu nie mieszcze się!!!ile razy się chcę wyprostowac tyle razy zderzam się z sufitem masakra!!! Jak na zastępstwo 4tyg dam radę.Nocki przespane,dziadki ok.rodzina też ludzka,głodna nie chodzę,sporo luzu,a na resztę można oko przymknąć

najwazniejsze,ze piszesz ze poradzisz ,to juz sie nie martwie, 3 nocki nie spalam przez Ciebie ze zmartwienia:):)
30 kwietnia 2014 19:02 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

najwazniejsze,ze piszesz ze poradzisz ,to juz sie nie martwie, 3 nocki nie spalam przez Ciebie ze zmartwienia:):)

Wybacz wybacz wybacz już na kolana padam♡♡♡
30 kwietnia 2014 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
fiber39

i ja też tak odebrałam !!!

Ale jak się głębiej i dokładniej wczytać to to, co na pierwszy rzut oka było takie oczywiste, przestaje być.
Jeżeli jest nowy komputer i nowe oprogramowanie łatwiej jest, mając dostęp do internetu i pomoc koleżanek z forum,
uruchomić sticka z aldika w Polsce, płacąc parę centów za roaming w razie potrzeby.
Ja bym tak zrobiła :))))))
30 kwietnia 2014 20:42
kasiachodziez

No to już będzie inwigilacja;))na to się nie zgadzam:D

Zgódź się, a potem trochę zdemoralizuj swojego aniołka...To dopiero będzie zabawa!

30 kwietnia 2014 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Zgódź się, a potem trochę zdemoralizuj swojego aniołka...To dopiero będzie zabawa!

Pod warunkiem, że dołączysz się do trójkąta :P :P :P
30 kwietnia 2014 21:11
emi

Ale jak się głębiej i dokładniej wczytać to to, co na pierwszy rzut oka było takie oczywiste, przestaje być.
Jeżeli jest nowy komputer i nowe oprogramowanie łatwiej jest, mając dostęp do internetu i pomoc koleżanek z forum,
uruchomić sticka z aldika w Polsce, płacąc parę centów za roaming w razie potrzeby.
Ja bym tak zrobiła :))))))

ja nie !!!
30 kwietnia 2014 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
fiber39

ja nie !!!

dlaczego nie??? Przecież lepiej jechać i mieć gotowe wszystko. Szczególnie jak jedziemy w nowe miejsce i słabo znamy język. Chyba, że później wolimy zostać bez internetu, bo sąsiedzi hasło udostępniają tylko na 10 minut :P