tak sie zastanawiam czy te niedouczone,zle pracujace,pijace i w ogole nic nie umiejace opiekunki maja swoje forum?
tak sie zastanawiam czy te niedouczone,zle pracujace,pijace i w ogole nic nie umiejace opiekunki maja swoje forum?
Tak, to my, tylko świetnie zamaskowane!
i samokrytyke uorawiajace?ha ha
Ja tam często krytykuje własne wady. Np. dzisiaj: cholera, żeby mi się chciało- tak jak mi się nie chce....
no ale piszesz o sobie....
Aniu, ale jakbym trafiła na brudną sztelę i pijaną opiekunkę, to też by to się na forum znalazło.
Powiem więcej: jej też bym nagadała, a jakby za wiele próbowała bełkotać to powiadomiłabym też firmę.
Skoro ktoś nie ma skrupułów i szacunku- to ja moje też oszczędzam...
Aniu a co Cię dzisiaj wzięło na takowe przemyślenia?:):)
Mam dla Was coś na rozchmurzenie zachmurzonych w dniu dzisiejszego święta. Ten krótki, niewiele ponad dwuminutowy film mówi o zdarzeniach, które miały miejsce w Polsce i we Wrocławiu - o rewolucji krasnali.

firme i owszem powiadomilabym,powiedzialabym zmienniczce co mysle o zaistnialej sytuacji...i tyle...
Ania ja nie lubię krytykowania innych na forum, ale zawęża się to tylko do uczestników forum.
Ale jeżeli wywalenie tutaj całej złości na zmienniczkę, PDP, rodzinę ma mieć dla mnie działanie terapeutyczne to wolę to, niż trzymanie złości w sobie.
Bo później może się okazać, że skumulowana wewnątrz złość trafi nie tam, gdzie trzeba....
Mój mąż i dzieci jadą na Komunię do De, ja na niej kilka godzin też będę. Jadą okrężną drogą, żebyśmy mogli spędzić ze sobą dwie godziny :)))))) Tęsknota nie zna granic...
Już o 15 przytulę moje Skarby :))))
Jeszcze 35 km i moje dzieci będą u mnie :))))))))))))))))))))
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))))