Jeszcze 35 km i moje dzieci będą u mnie :))))))))))))))))))))
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))))
Zazdroszcze Tobie,moja Mania jak zda mature zaraz do mnie przylatuje,na cały miesiąc,będzie pracować tu w hoteliku,ale wieczory będą nasze.Jeszcze miesiąc i też będę skakać z radości.Bawcie się dobrze i nie uduś skarbów.
Zazdroszcze Tobie,moja Mania jak zda mature zaraz do mnie przylatuje,na cały miesiąc,będzie pracować tu w hoteliku,ale wieczory będą nasze.Jeszcze miesiąc i też będę skakać z radości.Bawcie się dobrze i nie uduś skarbów.
Skarby nie uduszone, ale mama za to prawie tak. Tego 16-miesięcznego przez dwie godziny nosiłam na rękach, raz bo nie mieliśmy wózka, a dwa, bo nie chciał zejść z rąk. 4-latek cały czas mówił: Mamo, a.... 12-latka też ciągle opowiadała i pokazywała swoje nowe rzeczy i zdjęcia. Ale w międzyczasie udało sie też z mężem parę słów zamienić. To najkrótsze dwie godziny w moim życiu, ale i najszczęśliwsze zarazem :))))))))))))))))))))
Skarby nie uduszone, ale mama za to prawie tak. Tego 16-miesięcznego przez dwie godziny nosiłam na rękach, raz bo nie mieliśmy wózka, a dwa, bo nie chciał zejść z rąk. 4-latek cały czas mówił: Mamo, a.... 12-latka też ciągle opowiadała i pokazywała swoje nowe rzeczy i zdjęcia. Ale w międzyczasie udało sie też z mężem parę słów zamienić. To najkrótsze dwie godziny w moim życiu, ale i najszczęśliwsze zarazem :))))))))))))))))))))
emi, a czemu ja myslalam, ze Ty to babcią jesteś?:)ja to dziś jakaś niekumata jestem,:):)no ale obojetnie,fajnie, ze widzialas dzieciaczki, zaraz lzej co?:)
Właśnie Kaśka- a czemu Ty myślałaś, że ja babcią jestem??? Widzisz, bo ja taka poważna baba jestem :D :D :D.
Całe życie ponad swój wiek, ale mam niewiele starsze koleżanki i one szybko dzieci miały to i wnuków też już się doczekały :))))))
aha, to oczywiście bylo pytanie do Magdzi,:):)
Miałam dziś pół dnia wolnego więc polatałam po targu. Chciałam kupić sobie jakieś buty na lato. Ponieważ kramów było mnóstwo,poszłam na pewniaka. No były buty,ale dla babć ,same wygodne...Podobnie z ubraniami. Pomyślałam sobie- to nic,kupię coś regionalnego do jedzenia. Oprócz kiełbasy z grila,można było kupić karmelki,watę cukrową ,sery takie same jak w sklepie tylko droższe,wędliny czerwone i pieczywo.
No i jak tu nie być zestresowanym?
Witam Panie i Panow na wyjezdzie,
Dzis dotarlam do rodziny w Nurnberg( jest tu ktos ??),mialyscie racje, ze przyjdzie pora i trafi sie na dobra rodzine.
Wczoraj wyjechalam, kolo poludnia otrzymalam sms od corki ,,milej drogi i do zobaczenia jutro,, bardzo to bylo mile.
Rodzina naprawde fajna jestem pierwsza opiekunka w pokoju jest wszystko nowe, kanapa, posciel, koldra, telewizor, szafka:-)
Jestem w szoku ze tak mozna, mam sie opiekowac dziadkiem i babcia nie sa zbyt wymagajacy z tego co zauwazylam, maja swoj swiat siedza tylko w mieszkaniu, sa sprawni.Wiecej mozna bedzie mozna napisac po paru dniach :-)