Ociekająca tranem foka w szpilkach!!!!Romano to ma być zachęcająca a nie odstraszająca reklama:):):):)
Ociekająca tranem foka w szpilkach!!!!Romano to ma być zachęcająca a nie odstraszająca reklama:):):):)
czy ktos wymienial euro przez kantor internetowy?prosze podac link do dobrego kantoru
czy ktos wymienial euro przez kantor internetowy?prosze podac link do dobrego kantoru
https://internetowykantor.pl/?gclid=CKCE0MLasrUCFchX3godTA0AgQ
Dziś wymieniałam. W sumie zajęło to pół godziny. Po kursie 4.2029
A koszta przelewów -jakie?
A koszta przelewów -jakie?
Sprawdziłam właśnie ten internetowy-4,19 a w moim 4,18....różnica minimalna...
Hm, wnuczek mojej demencyjnej babci zamontował dla niej klucz w drzwiach wyjściowych, bo domagała się go uparcie, taki specjalny, którego nie można wyciągnąć, trzymany na specjalnym, metalowym zawieszaczu. Jednak efekt będzie taki, ze córka zacznie zaliczać wizyty matki po parę razy dziennie, bo mieszka obok i jest dla niej łakomym kąskiem, mimo że odwiedza ją co drugi dzień i rozmawia po 2 godziny. Babcia raczej daleko nie ucieknie, gdyż nie lubi zbytnio chodzic, ale i tak muszę podwoić czujność. Pomysł z kluczem jest umiarkowanie mądry, lecz tak sobie myślę, że rodzina chorego musi przerobić na własnej skórze pewne problemy, by dotarła do niej powaga tej choroby. Opiekunka z Polski daje im łaskawie tę szansę, hi, hi...